روغن فندق
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی / خوراکی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg
  • شکل ظاهری ......... ماده روغنی زرد تا طلایی
  • بو ......... بوی آجیل بوداده
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن فندق چیست؟ فندوق از آجیل های مورد علاقه ما ایرانیان است. این آجیل خوش طعم فایده های خود را به صورت روغن نیز به ما می‌رساند. فندوق گونه های مختلفی دارد که در نقاط مختلف جهان رشد می‌کند. میوه این درخت هم انواع مختلفی دارد که از اندازه کوچک تا بزرگ را شامل می‌شود‌. روغن خالص فندوق رنگی زرد رنگ دارد و بویی آجیلی مانند می‌دهد. خواص روغن فندق این روغن دارای آنتی اکسیدان ها و مواد ضد سرطان است. این محصول با داشتن ویتامین E و B و اسید های چرب پوست را روشن و درخشنده می‌کند و در برابر اشعه مضر...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن فندق چیست؟

فندوق از آجیل های مورد علاقه ما ایرانیان است. این آجیل خوش طعم فایده های خود را به صورت روغن نیز به ما می‌رساند. فندوق گونه های مختلفی دارد که در نقاط مختلف جهان رشد می‌کند. میوه این درخت هم انواع مختلفی دارد که از اندازه کوچک تا بزرگ را شامل می‌شود‌. روغن خالص فندوق رنگی زرد رنگ دارد و بویی آجیلی مانند می‌دهد.

فندوق

فندوق

خواص روغن فندق

این روغن دارای آنتی اکسیدان ها و مواد ضد سرطان است. این محصول با داشتن ویتامین E و B و اسید های چرب پوست را روشن و درخشنده می‌کند و در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت می‌کند. این محصول همچنین آثار پیری را به تعویق می‌اندازد و از چین و چروک پیشگیری میکند. خواص ضد سرطان این روغن در آزمایشات علمی ثابت گردیده است. تنظیم چربی پوست و از بین بردن جای جوش و آکنه از خواص دیگر این روغن است. این روغن به دلیل خواص رنگی آن معمولا در رنگ مو ها استفاده میگردد که رنگی قهوه ای به مو ها می‌دهد. استفاده از این محصول مو ها را شاداب و درخشان می‌کند و باعث ماندگاری بیشتر رنگ روی مو ها می‌گردد. روغن فندوق به صورت خوراکی نیز قابل استفاده است و مزایای بیشماری برای سلامت بدن دارد.

از روغن براهمی  هم دیدن کنید !

 

روش های استفاده

این محصول هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های دیگر، به صورت مستقیم برای پوست قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از فندوق در سرم مو، رنگ مو، کرم مرطوب کننده و آبرسان، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و صابون و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

 

عوارض جانبی

به دلیل طبیعی و خالص بودن این محصول عوارض جانبی ندارد و تنها در مواردی حساسیت به فندوق گزارش شده است. این افراد باید از استفاده از این روغن خودداری نمایند.

 

خرید روغن فندق :

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی ) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360