روغن کندش
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg
  • شکل ظاهری ......... ماده روغنی زرد
  • بو ......... وابسته به بوی روغن پایه
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن کندش چیست؟ روغن کندش از ریشه گیاه کندش با نام علمی gypsophila struthium است.این گیاه بومی آسیا است و گیاهی سمی محصوب می‌شود. بر اساس تحقیقات طب سنتی روغن ریشه این گیاه در درمان مشکلات مو تاثیر به سزایی دارد. روغن گیری از این گیاه با استفاده از روغن پایه صورت میگیرد. خواص روغن کندش ماساژ دادن این روغن به پیشانی باعث رفع سینوزیت و مشکلات سینوسی می‌شود. این روغن تاثیر بسیار زیادی در مراقبت و افزایش رشد مو ها دارد. این محصول جلوی ریزش موها را میگیرد و ترکیب آن با روغن مورد و یا املا از س...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن کندش چیست؟

روغن کندش از ریشه گیاه کندش با نام علمی gypsophila struthium است.این گیاه بومی آسیا است و گیاهی سمی محصوب می‌شود. بر اساس تحقیقات طب سنتی روغن ریشه این گیاه در درمان مشکلات مو تاثیر به سزایی دارد. روغن گیری از این گیاه با استفاده از روغن پایه صورت میگیرد.

گیاه کندش

گیاه کندش

خواص روغن کندش

ماساژ دادن این روغن به پیشانی باعث رفع سینوزیت و مشکلات سینوسی می‌شود. این روغن تاثیر بسیار زیادی در مراقبت و افزایش رشد مو ها دارد. این محصول جلوی ریزش موها را میگیرد و ترکیب آن با روغن مورد و یا املا از سفیدی زودرس موها پیشگیری می‌کند. مواد مغذی موجود در این روغن، فولیکول های مو را تغذیه می‌کنند و باعث رشد موها می‌شوند. تقویت و افزایش رشد ریش و سبیل آقایان نیز از خواص دیگر این روغن است. طبیبان طب سنتی به اثر گذاری این  روغن بر رشد موها تاکید بسیار دارند. این روغن مزاج گرم دارد و برای افراد گرم مزاج باید کمتر استفاده شود.

 

روش استفاده

این محصول هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های طبیعی  دیگر، به صورت مستقیم برای پوست و مو قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از کندش در سرم مو، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

از روغن آووکادو هم دیدن کنید !

طرز تهیه روغن کندش خانگی :

روغن گیری کندوش در منزل میتواند بسیار آسان باشد تنها کافیست آنرا در روغن های پایه مانند روغن کنجد یا روغن زیتون بگذارید و درب آنرا ببندید و 10 روز در آفتاب بگذارید سپس آنرا با دمای 120 درجه به مدت نیم ساعت بجوشانید و سپس تصفیه کنید و مورد استفاده قرار دهید ، قابل ذکر است روغن گیری توسط دستگاه کیفیت بالاتری دارد.

 

تجربه استفاده از روغن کندش :

تجربه استفاده از این روغن میتواند بسیار شگفت انگیز باشد ، با توجه به قیمت بالای آن اگر این محصول را به صورت خالص تهیه کنید میتواند تاثیر بسیار زیادی بر روی پوست و همچنین رویش مجدد مو و تقویت آنها داشته باشد .

 

عوارض جانبی

این روغن صد در صد طبیعی است و عوارض جانبی خاصی از آن گزارش نشده است. این محصول به صورت خوراکی سمی است و نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

 

خرید روغن کندش:

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی ) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360