× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

دی استات سدیم

دیدن قیمت و اطلاعات
دی استات سدیم
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

دی استات سدیم

نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است.

این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم در غذاهای انسان و هم در حیوانات استفاده میشود، و این درصورتی است که عوارض جانبی قابل توجهی را ندارد.

این ترکیب به عنوان ماده تاثیر گذار ایمنی (GRAS) به وسیله FDA ایالات متحده شناخته می‌شود، و یک ماده افزودنی مجاز در اروپا و دیگر کشور ها است. این سازمان برای ایمنی بیشتر استفاده از دی استات سدیم را به سطوح مختلفی محدود کرده است تا تولیدات خوب فعلی، دچار مشکل نشوند و به طور خاص سطح مواد را در کاربردهای گوناگون غذایی مشخص کرده است.

این ترکیب به طور کلی سه هدف دارد:

1. عامل کنترل pH

2. تقویت‌کننده عطر و طعم

3. یک مهار کننده میکروبی

تولید دی استات سدیم:

دی استات سدیم از قسمت های کاملاً مساوی سدیم استات و اسید استیک تشکیل شده و یک ترکیب کریستالی است.
درون مولکول‌های اسید استیک،شبکه های کریستالی استات آزاد، قفل خواهند شد و این روند تا زمانی که ترکیب در محلول شکسته شود ادامه دارد. این خاصیت موجب ایجاد بوی بسیار شدید اسید استیک خواهدشد و در زمانی که این ترکیب،مرطوب شود،طعم آن آزاد خواهد شد.به طور کلی دی استات سدیم به عنوان یک نمک بدون گرد و غبار موجود برای استفاده است که جهت جلوگیری از تخریب ناشی از بین رفتن اسید استیک احتیاج به ذخیره هوایی دارد.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : هیپوکلریت سدیم

 

کاربرد در صنایع غذایی و کشاورزی:

دی استات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده است که می تواند در جلوگیری از کپک زدن موثر باشد و همچنین یک نوع ماده ضدباکتریایی است، به همین منظور از این مواد جهت ماندگاری بیشتر مواد غذایی استفاده میشود. در ادامه مطلب گستره این ویژگی را بیشتر توضیح خواهیم داد.

طبق آخرین مطالعات دی استات سدیم یک مهار کننده میکروبی و همچنین تنظیم کننده ph برای گوشت و مرغ است، و به همین علت از این ترکیب جهت نگهداری بیشتر مرغ و گوشت استفاده میشود و این خاصیت به این دلیل است که دی استات سدیم مهار کننده باکتریهایی است که این محصولات با آن روبه رو هستند.

از دی استات سدیم به عنوان عاملی طعم دهنده برای مواد غذایی استفاده می شود. برای مثال: استفاده در میان وعده ها، نان ها، سوپ ها و… . همچنین طعم متمایز سرکه ای آن باعث شده در دیگر خوراکی هایی مانند: کوکی ها، چیپس ها، سس ها، کچاپ ها و.. استفاده شود.

در مطالب قبل تر گفته شد که این ماده با کنترل رشد باکتری‌ها، زمان سلامت و ماندگاری محصولات مختلفی را بهبود می‌بخشد و حالا به همین منظور،سازمان غذا و داروی ایالات متحده و مقامات کنترل مواد غذایی ، استفاده از دی استات سدیم را تایید کرده اند و در حال حاظر در سرتاسر جهان از این محصول به عنوان چاشنی سرکه استفاده میشود.

به طور کلی این ترکیب کاربرد بسیار گسترده‌ای را در صنعت پخت و پز دارد . اغلب جهت مهار کننده قالب و یا تهویه مطبوع خمیر نان استفاده می‌شود و به همین منظور و ماندگاری محصول نهایی را هم افزایش می دهد. برای پخت شیرینی ها به منظور یک افزودنی ضد کپک استفاده می شود به این صورت که دی استات سدیم باکتری هایی که سازنده کپک هستند را از بین می برد و به همین طریق ماده اولیه پخت شیرینی را ضد کپک تولید خواهد کرد.

این ترکیب شیمیایی مفید در صنعت زراعت یک عامل باکتریواستاتیک جهت نگهداری و بهبود سطح مواد مغذی زیستی موجود در خوراک دام مثل یونجه است.

و همچنین در زمینه داروسازی به عنوان ماده مخلوط دیالیز کلیوی استفاده میشود.

یکی از ویژگی های این ترکیب که آن را به یک کالا همه کاره و با اررش تبدیل کرده است این است که به عنوان بافر و عامل تثبیت‌کننده در صنعت نفت مورد استفاده قرار میگیرد.

این ترکیب که خاصیت قارچ‌کشی و باکتری‌کشی را دارا است جهت کنترل قارچ‌ها و باکتری‌ها و در نتیجه جلوگیری از خراب‌شدن در دانه‌های ذخیره شده مورد استفاده قرار میگیرد. سموم دفع آفات در طول فرآیند baling به یونجه یا تغلیظ کنسانتره محلول (اسپری مایع) اعمال می‌شوند.

این ماده جهت حفظ کردن کیفیت ذرت مزرعه، یونجه، جودوسر
،چمن‌های ذخیره‌شده در سیلوها به عنوان یک “کمک” در تخمیر استفاده می‌شود.

همچنین از کاربردهای کنترل pH میتوانیم به تولید فوم و صنایع عکاسی اشاره کرد.

 

خرید دی استات سدیم

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …