× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

لاکتات سدیم

دیدن قیمت و اطلاعات
لاکتات سدیم
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

لاکتات سدیم چیست

سدیم لاکتات با فرمول شیمیایی C3H5NaO3  یک مایع شفاف بی رنگ مایل به زرد است که با خلوص های مختلف در بازار ارائه می شود اما رایج ترین فرم آن محلول 60 درصد است . این ماده نمک سدیمِ اسید لاکتیک می باشد که به طور طبیعی از تخمیر شکر موجود در ذرت و چغندر بدست می آید. همچنین از واکنش اسید لاکتیک با یک ماده سدیمی (مانند سدیم هیدروکسید) تشکیل می شود . این ماده در آب حل میشود. این محصول در دمای 113 درجه سانتی گراد به جوش می آید.

این محصول در فراورده های گوشت ومرغ  استفاده میشود و باعث افزایش عمر مفید وایمنی مواد غذایی (آنتی اکتریال)میشود، لاکتات کلسیم نیز نمک کلسیمی لاکتیک اسید است که عملکردی مشابه سدیم لاکتات دارد .

 

خرید لاکتات سدیم

جهت خرید لاکتات سدیم با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسنان ما در ارتباط باشید . تیم کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

این محصول در گالن های 25 کیلوگرمی به صورت مایع غلیظ شفاف مایل به زرد رنگ است که با خلوص های مختلفی ارائه می شود ، برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت لاکتات سدیم

 

کاربرد های لاکتات سدیم

لاکتات سدیم در صنعت مواد غذایی بسیار کاربرد دارد و به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. این محصول در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود.

در صنعت مواد غذایی از این محصول به طور عمده به عنوان نگهدارنده و یک نرم کننده و طعم دهنده و تظیم کننده PH و فشرده سازی در محصولات گوشتی و غلات استفاده میشود.

این محصول PH  مواد غذایی را افزایش میدهد و یک عامل بازی به کار میرود. این محصول تنظیم کننده اسیدیته در طیف گسترده ای از کاربردها مانند نوشیدنی ها و مواد غذایی، مواد دارویی، مواد آرایشی و بهداشتی و … استفاده می شود. سدیم لاکتات در مصارف صنایع غذایی نباید در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود.

 

لاکتات سدیم برای پوست

لوسیون ها نقش خیلی مهمی در کمک به رطوبت رسانی پوست ایفا می کند.ویژگی مرطوب کنندگی و هیدراتاسیون لاکتات سدیم موجب می شود تا لوسیون هایی که شامل این ماده هستند مدت طولانی تری پوست را مرطوب نگاه دارند.

کاربرد در صنعت پزشکی

در صنعت پزشکی و دارویی نیز این محصول کاربرد دارد. ترکیب نمک سدیم لاکتات مشابه خون انسان می باشد. بنابراین، در مواردی که فرد دچار کمبود آب یا نمک باشد، فرد خون زیادی از دست داده باشد که باید به سرعت جایگزین شود و یا فرد باید داروهایی را به صورت محلول یا رقیق شده دریافت کند، از سدیم لاکتات استفاده می شود. این محصول  از طریق افزایش سطح کلسیم و نرمالیزه کردن ولتاژ سلول ها، افزایش جذب آب و افزایش مقدار آب در پوست، بر سیستم عصبی، ماهیچه ها، فعالیت کلیه و ضربان قلب تاثیر می گذارد، حجم خون را افزایش می دهد و ترشح اسید معده را کاهش می دهد. همچنین یک نرم کننده پوست بسیار موثر است و به افزایش رطوبت پوست تا %84 و همچنین از بین بردن سلول های مرده پوست کمک می کند.

افزودن این محصول  به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد.

 

سرم سدیم لاکتات

نقش سدیم لاکتات در سلامتی مو ها غیر قابل انکار است.سرم سدیم لاکتات نقش بی بدیلی در مرطوب نگاه داشتن پوست سر و آب رسانی به افراد با موهای خشک ایفا می کند.هم چنین موجب رشد مو شده و از ریزش موی سر ممانعت به عمل می آورد.

 

آنالیز برند FIC

 
item quality criterion result
apperance color less to passed
Odor almost odor less passed
taste mild saline test passed
ph 6.5 - 7.5 7.05
color ≤50% apha <50
sodium lactate content >60% 60.55
chloride ≤10ppm <10ppm
sulphate ≤30ppm <30ppm
heavy mentals ≤10ppm <10ppm
lead ≤1ppm <1ppm
arcenic ≤1ppm <1ppm
mercury ≤0.5ppm <0.5ppm
cyanide ≤0.5ppm <0.5ppm
methanol and methyl esters ≤0.025% <0.025%
methanol and methyl esters ≤0.025% <0.025%
citric acid, oxalate pass FCC test pass test
reducing pass FCC test pass test
 

آنالیز برند SHANDONG

 
result quality criterion item
passed test colorless to yellowish transparent liquid appearance
passed test almost odorless odor
passed test mild saline taste taste
7.32 6.5-7.5 PH (20% fresh aqueous solution)
60.52 ≥60% sodium lactate content
3 ≤10ppm chloride
10 ≤30ppm sulphate
0.5 ≤10ppm lead
0.5 ≤1ppm arsenic
0.3 ≤0.5ppm mercury
0.25 ≤0.5ppm cyanide
0.02 ≤0.025% methanol and methyl esters
pass test pass FCC test citric acid, oxalite, phosphate, or tartrte
passed test miscible with water solubility
passes test passes test test for lactate
passes test passes test test for sodium
passes test passes test colour reaction
passes test max 0.5 (as lactic acid) acidity
98% 95-110% stereo chemical purity
passes test ignite to an ash when acid added test for ignition
pass test pass FCC test reducing subsances(sugars)
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …

Magnesium chloride

کلرید منیزیم

کلرید منیزیم چیست فرمول شیمیایی کلرید منیزیم: MgCl2 جرم مولی: ۹۵٫۲۱۱ گرم بر مول شناسه آیوپاک: Magnesium dichloride فرمول مولکولی: MgCl2 انحلال‌پذیری در آب: anhydrous; 54.3 g/100 ml (20 °C); 72.6 g/100 mL (100 °C) hexahydrate; 157 g/100 mL (20 °C) شکل ظاهری: بلورهای جامد سفید یا بی‌رنگ است. این محصول کاربرد بالا و مفیدی دارد و به وسیله سنگ معدن منیزیت ساخته میشود. یکی از اساسی ترین کاربردهای مهم این ماده در مهار گرد و غبار و ثابت سازی شن های روان است. نکته: میزان قیمت کلرید منیزیم به …

اسید لینولئیک

اسید لینولئیک

اسید لینولئیک چیست این اسید (به انگلیسی: Linoleic acid) از نوع اسیدهای چرب با فرمول شیمیایی C۱۸H۳۲O۲ است و شکل ظاهری آن روغنی بی رنگ است لینولئیک اسید از خانواده اسیدهای چرب ضروری است و خود بدن انسان توانایی سنتز کردن آنرا ندارد و باید این ماده را توسط غذاها به دست آورد و در یک رژیم غذایی مناسب و سالم میزانی از این اسید چرب ضروری است. فرمول مولکولی این اسید C18H32O2 و نقطه ذوب آن ‎−۵ ‪°C است و نقطه جوش: ۲۳۰ ‪°C جرم مولی: ۲۸۰٫۴۴۷۲ گرم بر مول شناسه آیوپاک: cis, cis-9,12-Octadecadienoic acid این ماده به عنوان والدین خانواده …