× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

اسید استئاریک

دیدن قیمت و اطلاعات
اسید استئاریک
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

اسید استئاریک چیست

اسید استئاریک (Stearic Acid) با فرمول شیمیایی CH3(CH2)16COOH یا C18H36O2 که ماده ای جامد و موم مانند است . این ماده یک اسید چرب اشباع زنجیره ای با ۱۸ کربن می باشد که به عنوان شایع ترین اسید چرب اشباع است. از افزودن اسید به چربی حیوانی به همراه آب، در فشار و دمای بالا اسید استئاریک تولید می شود. این فرایند، هیدرولیز تری گلیسیریدها را به دنبال دارد.این اسید از طریق هیدروژنه کردن برخی از روغن های گیاهی اشباع نشده نیز می تواند به دست آمده باشد. به طور معمول این ماده در واقع ترکیبی از اسید استئاریک و اسید پالمیتیک(palmitic acid) است.

 

خرید اسید استئاریک

جهت خرید استئاریک اسید با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت استئاریک اسید

 

اسید استئاریک از کجا بخریم

بازرگانی آبتین شیمی با چندین سال سابقه ی تامین مواد شیمیایی در ایران برای ثبت سفارش شما و راهنمایی شما در زمینه ی خرید اسید استئاریک خدماتی را ارائه می دهد.کارشناسان فروش آبتین شیمی در کمترین زمان و با مناسب ترین قیمت شما را در خریدی مطمئن یاری می کند.

 

کاربرد ها

  • اسید استئاریک بعلاوه اتیلن گلیکول و گلیکول استئارات و گلیکول دی استئارات تاثیر مروارید گونه ای در شامپو و صابون ایجاد می کند.
  • از این محصول جهت سخت کردن صابون‌ها، و به خصوص صابونهایی که با روغن نباتی ساخته می‌شوند نیز، استفاده می‌شود.
  • این محصول در قند و شکر شربت ها و آب نباتها به عنوان سخت کننده استفاده می شود. البته بیشتر در آب نباتهایی درمانی کاربرد دارد مثلا آب نباتهای حاوی ویتامین سی که در درمان علامت سرماخوردگی موثر است استفاده می شود.
  • این ماده همچنین به عنوان یک ترکیب جداکننده ، در هنگام ساخت گچ‌های ریخته گری از یک قطعه قالب گچی و یا از آشغال و پسمانده قالب استفاده می‌شود و نیز در موقعی که قالبی با استفاده از یک خاک رس جلا داده شده اصلی ساخته می‌شود. در این کاربرد ، پودر این محصول در آب حل شده و محلول حاصل بر روی سطحی که باید از قالب ریخته گری جدا شود ، کشیده می‌شود. واکنش این ترکیب با کلسیم موجود در گچ ، به شکل گیری یک لایه نازک از استئارات کلسیم منجر می‌شود که به صورت یک عامل رهاشونده عمل می‌کند.
  • به طور کلی این محصول در بسیاری از خطوط تولید از جمله در پزشکی و لوازم آرایشی ، مکمل های مواد غذایی ، صابون ، مواد شوینده ، پاستل های روغنی ، مواد فعال سطحی ، پوشش ها ، روغن موتور ، شتاب دهنده فعال ، عامل پراکنده و نرم کننده در ترکیبات لاستیکی ، کمکی نساجی ، ساخت شمع، کفش و پولیش فلز و غیره استفاده می شود.
همچنین مطالعه کنید:  زایلین

اسید استئاریک در شمع سازی

نحوه ی استفاده از این ماده در شمع سازی به گونه ای است که آن را ذوب کرده و همراه با موم انتخابی به نسبت 10 به 90 مخلوط کرد.دلیل استفاده از اسید استئاریک افزایش زمان سوختن شمع و ثبات بخشی به شمع و شفافیت شمع است.

اسید استئاریک در کرم

این ماده نقش پر رنگی را به عنوان امولسیون کننده و نیز سورفکتانت در محصولات مراقبت از پوست ایفا می کند.بنابراین می توان گفت عمده ترین کاربرد اسید استئاریک در ساخت انواع کرم با کاربرد های متفاوت است.

 

نکات ایمنی :

با توجه به اینکه این محصول دارای یک هیدروژن در ساختار مولکولی خود است. این اتم از نظر واکنش پذیری فعال بوده و به راحتی در واکنش های جانشینی با یک اتم دیگر به صورت یون شرکت می کند. به همین دلیل آگاهی از موارد ایمنی شیمیایی این ماده برای افرادی که با اسید استئاریک در ارتباط هستند لازم و ضروری می باشد.

برای این محصول هیچ گونه اثرات سمی و عوارض حاد مشاهده نشده است . اما افرادی که با پودر این محصول و یا بخارات و غبارهای آن در تماس هستند دچار تحریک چشم، پوست و دستگاه تنفسی خواهند شد. همچنین تماس با  این محصول موجب اختلال سیستم گوارشی می شود.

چنانچه پوست فرد با این محصول تماس پیدا کند، محل تماس را باید سریعاً با آب شستشو داد و در صورت بروز سوزش زیاد و التهاب فوراً به پزشک مراجعه نمود. در صورت استنشاق بخارات این ماده و تحریک سیستم تنفسی، بهتر است فرد را به هوای آزاد منتقل کرد . و در صورت امکان از کپسول اکسیژن برای تنفس بهتر او استفاده نمود.

 

مضرات اسید استئاریک

نظر به اینکه اسید استئاریک اثرات سو و طولانی مدت بر محیط زیست دارد می تواند برای آبزیان ایجاد خطر کند.این محصول هم چنین می تواند عوارضی را نظیر تورم و خارش و قرمزی پوست را به وجود بیاورد.

آنالیز اسید استئاریک نینگبو :

 
item quality criterion result
description white or almost white, waxy flaky crystal white powder
identification-a freezing point 53-59℃ 55.4℃
identification-b acid value: 194-212 209.8
identification-c meet the requirement Conform
acidity meet the requirement conform
color of solution meet the requirement Conform
lodine value ≤4.0 0.12
heavy metals ≤10ppm Conform
residue on ignition ≤0.1% <0.1%
stearic acid 40-60% 41.3%
arcenic ≤1ppm <1ppm
stearic acid and palmitic acid ≥90.0% 99.6%
conclusion conform to BP2010/USP35 conform to BP2010/USP35
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید پتاسیم یدید

پتاسیم یدید

پتاسیم یدید چیست؟ ید عنصری ضروری برای بدن انسان است که نقش حیاتی در عملکرد غده تیروئید دارد. کمبود ید می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلفی از جمله گواتر، کم‌کاری تیروئید و عقب‌ماندگی ذهنی شود. پتاسیم یدید رایج‌ترین شکل ید است که به عنوان مکمل غذایی و در نمک یددار استفاده می‌شود. این ترکیب به راحتی توسط بدن جذب می‌شود و می‌تواند به حفظ سطح ید در بدن کمک کند. در این مقاله، به بررسی موارد مهمی همچون فواید، کاربرد و خرید پتاسیم یدید خواهیم پرداخت. پتاسیم یدید، با فرمول شیمیایی …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

پترورزین سی 9

پترورزین C9

پترو رزین C9 چیست پترورزین C9 یکی از رزین های هیدروکربنی نفتی میباشد که در دسته رزین های سنتزی و مصنوعی قرار دارد . به طور کلی رزین ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی میشوند . گسترده ترین نوع رزین های طبیعی، صمغ درختان میباشد که با روش های مختلفی به دست می آیند . صمغ درختان پس از گدشت مدتی از شکل مایع به شکل جامد یا مایع با غلظت بسیار بالا تبدیل میشود مه این فرایند با تغییر رنگ همراه است و این یکی از …

خرید HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز-HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز چیست هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر طبیعی بر پایه سلولز میباشد . این ماده در حالت های پودری و دانه ای با رنگ سفید و یا سفید مایل به زرد است. HPMC بی بو و بی مزه میباشد و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در صنایع و محصولات خوراکی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد . هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر با زنجیره های طولانیست . همانطور که گفته شد این ماده از سلولز به دست می آید و با انجام اصلاحات و …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …