پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
  • شکل ظاهری : پودر سفید رنگ
  • بسته بندی : کیسه های 25Kg
  • گرید : خوراکی ، صنعتی

سورفکتانت چیست؟

سورفکتانت ها ترکیباتی هستند آلی که دارای بخشی آبدوست و بخشی آبگریز استبخش آبگریز را دم مولکلول ها و بخش آبدوست را سر مولکول تشکیل میدهد به همین علت به صورت ناچیز در حلال های آلی مانند آب محلول هستند.قست سر مولکلول هیدروفیلیك یا محلول در آب با ساختار ملکلولی حلال های آلی یا آب حل میشود و باعث کاهش سطح کششی مرز مشترک بین هوا و آب یا آب و روغن میشود.

از تجمع مولکول های سوفکتانت میسل تشکیل میشود. به درجه از غلظت که میسل شروع به تشکیل میدهد غلظت بحرانی تشکیل میسل CMC میگویند.در هنگام تشکیل میسل ها دم مولکول ها تشکیل یک هسته مانند یک قطره روغن میدهند و قسمت آبدوست مولکول ها تشکیل پوسته میدهند که تماس با آب را بهبود می بخشند.

انواع سورفکتانت:

  • آنیونی (دارای بار منفی)
  • سورفکتانت کاتیونی (دارای بار مثبت)
  • سورفکتانت غیر یونی (بدون بار)
  • آمفوتریک (دارای بار در مجموع خنثی)

مولکول های سورفکتانت در قسمت هیدروفیلیك (سر) بدون بار هستند. اگر بار در قسمت سرمنفی باشد سورفاکتانت آنیونی داریم و اگر بار در قسمت سر مثبت باشد سورفاکتانت کاتیونی داریم و گاهی در قسمت هیدروفیلیك دارای دو بار مثبت  منفی است که به این سورفکتانت آمفوتریک گوئیم.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید استئاریک اسید

 

سورفاکتانت ها قدرت به دام انداختن هوا را در داخل خود دارند و سبب تولید کف میشود. سدیم لوریل اتر سولفات یا تگزاپون مرسوم ترین سورفاکتانت هستند که در مواد شوینده و شامپو ها استفاده میشود و یا سدیم دو دسیل بنزل سولفونات در مواد شوینده به خصوص در مایع ظرفشویی مورد استفاده است.سورفکتانت های آنیونی نقش عمده ای در مواد شوینده دارند و سبب کف فراوانی میشوند. سورفکتاتهای آمفوتر مانند کوکامیدو پروپیل بتایین و غیر یونی مانند کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید (لورامید) به عنوان سورفاکتانت های مکمل در مواد شوینده مورد استفاده است. با ایجاد تاثیر سینرژیک  سبب افزایش قدرت شویندگی می شوند. لورامید برای افزایش ماندگاری کف و افزایش ویسکوزیته در شامپو ها مورد استفاده است.

کاربردها:

  • شوینده ها
  • انعقاد سازها (مانند: انعقاد سازخون)
  • امولسیون کننده ها (مانند: کرم)
  • جوهرسازی
  • کف سازی (مانند: شامپو)
  • دیسپرسنتها (جداکننده ها)
  • پلیمر لاستیک ماشین

خرید سورفاکتانت :

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واغحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

8 پاسخ به “سورفکتانت”

  1. […] می تواند به عنوان یک سورفاکتانت در صابون و لوازم آرایشی و همچنین محلول سازی عمل  کند و […]

  2. […] در تولید کیک استفاده می شود ،لازم به ذکر است که یک سورفاکتانت غیر یونی هست  […]

  3. […] یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که  تحت عنوان امولسیفایر و سورفاکتانت در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده است.این ماده از […]

  4. […] به این شرح است RS(=O)2–OH .نمک سدیک موجود در این ترکیب نقش سورفکتانت آنیونی در بیشتر مواد شوینده ای خانگی مانند مایع های […]

  5. […] 7: سورفکتانتی غیریونی که از طریق اتوکسیله کردن الکل چرب طبیعی به […]

  6. […] اولئات امولسیفایر یک ماده غیر آلی و سورفاکتانت است که در لوازم آرایشی و مواد غذایی مورد استفاده قرار […]

  7. […] صورت و خمیردندان‌ها است. سدیم لوریل سارکوزینات با سورفاکتانت‌ های آنیونی، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است. به عنوان یک […]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

محصولات تراریخته

محصولات تراریخته چیست : محصولات gmo یا تراریخته :از سال 1970 میلادی روش های برای تغییر در ماهیت ژنتیکی گیاهان ابداع شد تا از طریق ان بتوانند به اصطلاح اصلاح ژنتیکی صورت انجام دهند به این معنی که یکسری

طرز تهیه روغن آرگان

طرز تهیه روغن آرگان روغنی که به عنوان یکی از بهترین و با ارزش ترین روغن های جهان شناخته شده روغن آرگان است،که از میوه هایی که در درخت آرگان به وجود می آید روغن آرگان بکر خارج می شود.از ۵۰ کیلوگرم میوه

روغن آرگان تقلبی

روغن آرگان تقلبی چیست : روغن ارگان از دانه های درخت ارگان در مراکش تهیه میشود.اما اگر نتوانید روغن ارگان اصل و تقلبی را تشخیص و با تفاوت های آن آشنا نباشید ممکن است حتی در این کشور هم روغن تقلبی را به جای روغ

خواص روغن خرچنگ

روغن خرچنگ چیست : روغن خرچنگ از پوست خرچنگ گرفته میشود که بسیار غنی است تا جایی که لقب معجزه گر پوست و جوانی را به خو اختصاص داده است. روغن خرچنگ دارای گلوکزامین است. این ماده باعث بالا رفتن طول عمر،پیش