ستیل الکل

ستیل الکل

  • فرمول شیمیایی ......... C۱۶H۳۴O
  • نام شیمیایی ......... ستیل الکل
  • شکل ظاهری ......... کریستال سفید رنگ
  • انحلال پذیری ......... نامحلول در آب
ستیل الکل چیست؟ ستیل الکل یا الکل چرب با فرمول شیمیایی CH3(CH2)15OH که از لحاظ ظاهری از کریستال های سفید رنگ تشکیل شده است.که دردما اتاق به صورت موم یا ورقه های جامد سفید رنگ است و برای تولید این ماده از روغن وال در گذشته استفاده میشد اما در حال حاضر از روغن پالم یا روغن درخت خرما برای تولید ستیل الکل استفاده میشود. ستیل الکل در آب سرد نامحلول است. به مقدار زیاد در تولید لوازم ارایشی و بهداشتی و مراقبتی چون لوسیون ها و کرم ها مورد استفاده قرار میگیرد.   نام های دیگر ستیل الکل: اتا...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

ستیل الکل چیست؟

ستیل الکل یا الکل چرب با فرمول شیمیایی CH3(CH2)15OH که از لحاظ ظاهری از کریستال های سفید رنگ تشکیل شده است.که دردما اتاق به صورت موم یا ورقه های جامد سفید رنگ است و برای تولید این ماده از روغن وال در گذشته استفاده میشد اما در حال حاضر از روغن پالم یا روغن درخت خرما برای تولید ستیل الکل استفاده میشود. ستیل الکل در آب سرد نامحلول است. به مقدار زیاد در تولید لوازم ارایشی و بهداشتی و مراقبتی چون لوسیون ها و کرم ها مورد استفاده قرار میگیرد.

 

نام های دیگر ستیل الکل:

  • اتال (ethal)
  • اتول (ethol)
  • ستانول (cethanol)
  • هگزا دکانول (hexadecanol)
  • پالمیتیل الکل (palmytil alcohol)

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید گلیسیرین

کاربرد های ستیل الکل:

  • استفاده در محصولات آرایشی برای درمان خشکی پوست و ضد التهاب
  • استفاده در محصولات مراقبی مو برای کدر کردن شامپو ، مرطوب کننده مو، غلیظ کردن شامپو
  • سخت و مستحکم کردن ناخن
  • کرم های مراقبتی و لوسیون ها
  • ستیل الکل با ایجاد یک لایه روغن بر روی پوست آب میان بافتی پوست را به دام میندازد و رطوبت پوست را نگه میدارد که سبب طروات و شادابی پوست میشود.
  • همچنین برای کنترل ویسکوزیته در لوازم ارایشی و محصولات دارویی و مراقبتی پوست استفاده میشود.
  • همچین جز مواد اولیه برای تولید نمک سولفات چرب ، الکل اتوکسیلات در محصولات شوینده کف کننده استفاده میشود
  • در واکنش های اتوکسی دار کردن ، استری کردن، اکسیداسیون، سولفوردار کردن استفاده میشود.
  • کاهش لک های پوستی
  • کرم صورت
  • کرم های ضد آفتاب
  • رژ لب
  • رنگ مو
  • شامپو
  • تونر ها و محصولات پاک کننده آرایش
  • سورفاکتانت های آنیونی
  • اصلاح کننده پلیمر ها
  • به عنوان حلال در صنایع مخلتف مورد استفاده است
  • به عنوان افزودنی در لغزنده کننده ها و روان کننده ها
  • سورفاکتانت های غیر یونی

خرید ستیل الکل:

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360