تماس با آبتین شیمی 031-33616360
پودر تالک

پودر تالک

, پودر تالک , Talc powder , پودر بچه

پودر تالک چیست؟ پودر تالک نرم ترین ماده معدنی است که عمدتا از سیلیکون، اکسیژن و منیزیم تشکیل شده است و در طبیعت بطور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می شود. معمولا این ماده به رنگ سفید ، سبز ، قهوه ای، خاکستری ، و بی رنگ است. و کانی ای نیمه شفاف و با جلای مرواریدی می باشد. درجه سختی آن 1 موس است . این پودر قابلیت جذب رطوبت ، روغن ها و عطر ها را دارد و به عنوان روان ساز و ماده قابض در محصولات …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

پودر تالک چیست؟

پودر تالک نرم ترین ماده معدنی است که عمدتا از سیلیکون، اکسیژن و منیزیم تشکیل شده است و در طبیعت بطور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می شود. معمولا این ماده به رنگ سفید ، سبز ، قهوه ای، خاکستری ، و بی رنگ است. و کانی ای نیمه شفاف و با جلای مرواریدی می باشد.

درجه سختی آن 1 موس است . این پودر قابلیت جذب رطوبت ، روغن ها و عطر ها را دارد و به عنوان روان ساز و ماده قابض در محصولات پوستی مورد استفاده قرار میگیرد.این پودر رطوبت را به خوبی جذب می کند و به کاهش اصطحکاک کمک می کند و از خشکی پوست جلوگیری می کند. این ماده به طور گسترده ای در محصولات آرایشی ازجمله پودرهای عرق گیر و پودر نوزاد مورد استفاده قرار میگیرد. تالک صنعتی برای تولید پلاستیک ، کاغذ، سقف، کف، سرامیک، و لاستیک استعمال میشود. 

هیدرژی منیزیم سیلیکات (Mg3H2 (SiO3) 4)، تالک فرانسوی، تالک آرایشی، تکساس تالک، تالک ورمونت، استاتیت، تالک فاقد ترمولیت، منیزیم تالک سیلیکات، تالک، گچ فرانسوی،تالک ترمولیتی، سنگ صابون، و استاتیت، عناوین مترادف این محصول می باشند. 

 

خرید پودر تالک :

جهت خرید پودر تالک با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...
استعلام قیمت مواد - راهنمایی در مورد بسته بندی کالا ـ انالیز و دیتاشیت و ... با تماس امکان پذیر است .

021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان

شنبه تا چهارشنبه 9 الی 16 / پنج شنبه ۹ الی 12

 

 کاربردها:

صنایع پلاستیک سازی، کاغذ سازی، رنگ سازی، سرامیک سازی، پوشش بام، صنعت لاستیک، تولید خوراک دام، صنایع چینی، صابون سازی، کرم های آرایشی، جوشکاری، فیلتر سازی، تولید روغن های ارایشی، تولید مواد چرب و روان‌کننده، تولید کابل برق، صنایع رنگ و تولید پولیش، مقره سازی، مصارف بهداشتی و دارویی و لوازم آرایشی، پودر و دندانسازی، تهیه کاغذهای براق، خوراک دام ، کنترل آلودگی ، پولیش و کشاورزی از دیگر کاربرد های تالک می باشد.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید کلر

 

کاربرد در صنایع داروسازی:

در صنایع داروسازی از این محصول استفاده میشود و مهمترین کاربرد آن برای تسهیل جریان دانه های قرص در قیف ها، جداکردن تکه های فشرده از یکدیگر و به آسانی جدا شدن دانه ها از داخل جعبه ها، می باشد.

 

کاربرد در صنعت کاغذ سازی :

برای ساخت کاغذ، در 3 مرحله می توان از این ماده استفاده نمود: پرکننده ، کنترل نا همواری ها و روکش کاغذ. قسمت عمده تولید این ماده در صنعت کاغذ سازی به عنوان پر کننده استفاده می شود . این ماده و دیگر مواد پر کننده باعث بهبود ماتی ، روشنی و سفیدی کاغذ می شود همچنین می تواند قدرت جذب جوهر در کاغذ را بهبود بخشد.

 

کاربرد در صنعت پلاستیک :

در صنعت پلاستیک نیز از این ماده به عنوان پر کننده استفاده میشود . به علت سختی بسیار پایین تالک موجود در پلاستیک، در هنگام در آوردن آن از قالب ساییدگی کمتری نسبت به دیگر مواد مشابه ایجاد می کند.

 

کاربرد در صنعت سرامیک :

در صنایع سرامیک ، استفاده از این ماده باعث  افزایش استحکام محصول نهایی می شود . این محصول به علت داشتن ضریب انبساط و انقباض و ضریب پخش مناسب و قیمت ارزانش در انواع سرامیک ها مورد استفاده قرار میگیرد.

 

قیمت پودر تالک :

این ماده در بازار های جهانی به ازای هر کیلوگرم بین 0.2 تا 1 دلار به فروش میرسد . اما قیمت آن در بازار های داخلی با توجه به گرید و درصد خلوص متغیر می باشد .

نمودار قیمت تالک دارویی

 

آنالیز پودر تالک دارویی برند GANGOTRI :

 

result quality criterion item
very fine, white or greyish white, crystalline powder in unctuous. adheres readily to the skin and is free from grittiness very fine, white or greyish white, crystalline powder in unctuous. adheres readily to the skin and is free from grittiness characters
complies by IR identification A
passes a white crystalline precipitate should be produced identification B
passes change of colour identification C
complies max 0.4 ml of 0.01N HCl
max 0.3 ml of 0.01N NaOH
acidity of alkalinitt
less than 0.25% not more than 0.25% iron
0.05% not more than 0.1% water soluble substances
5.44% not more than 7.0% loss on ignition
less than 0.001% not more than 0.001% lead
0.40% not more than 0.9% calsium
less than 2.0% not more than 2.0% aluminium
complies A:IR
B:xray diffraction
C:optical microscopy
absence of asbestos
18.20% between 17.0% to 19.5% content of magnesium
complies total bacteria count should not be more than 1000cfu/gm & totla moulds & yeasts should not be more than 100 cfu/gm microbial limit

 

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در