× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

روغن درخت چای

دیدن قیمت و اطلاعات
روغن درخت چای
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای از برگ های گیاه ملالوکا آلترنیفولیا (Melaleuca alternifolia) به دست می‌آید. این گیاه بومی استرالیا است و با درخت چای سیاهی که نوشیدنی‌ محبوبمان است، تفاوت دارد. این درخت اندازه کوچکی دارد و برگ هایی نرم با طول زیاد و عرض کم دارد. بومیان استرالیا از خواص این گیاه برای درمان سرفه و بیماری های پوستی استفاده می‌کرده‌اند. برای روغن گیری ابتدا برگ های این گیاه جمع آوری شده و در مخزنی قرار داده میشود تا به روش تقطیر با بخار آب، روغن چای استخراج شود. این روغن بویی شبیه به گیاه اکالیپتوس دارد.

درخت چای

درخت چای

خرید روغن درخت چای:

این محصول به صورت وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

خواص روغن درخت چای

اصلی ترین خاصیت این روغن ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس این روغن است. تحقیقات مختلف در سرتاسر جهان این خواص را تایید کرده اند. می‌توان از این روغن برای رفع جوش و آکنه استفاده کرد و عفونت های پوستی را درمان نمود. این محصول ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می‌شود و میتواند برای ضدعفونی کردن زخم ها و خراش ها به کار برده شود.

در منابع مختلف به خاصیت دفع حشرات قوی این روغن اشاره کرده اند. این محصول در بهبود پسوریازیس نقش موثری دارد اما به دلیل اینکه استفاده از این روغن می‌تواند باعث خشکی پوست شود، توصیه میگردد که از ترکیب این روغن با روغن نارگیل یا شی باتر استفاده شود. می‌توان از این روغن در درمان شوره سر و التهابات کف سر استفاده کرد. درمان بیماری های قارچی پوست نیز از دیگر خواص این روغن به شمار می‌رود.

 

روش استفاده

روغن درخت چای بسیار قوی است و توصیه میشود با روغن های دیگر مانند زیتون و روغن بادام و … ترکیب شود و سپس مستقیما بر روی پوست استفاده گردد. از دیگر استفاده های این روغن می‌توان به کاربرد در شوینده های بهداشتی، ژل های ضدعفونی و انواع لوازم آرایشی مانند کرم ضد جوش و… اشاره کرد. این محصول در پماد های دارویی نیز قابل استفاده است.

 

روغن درخت چای برای واژن :

این روغن یکی از محصولات بسیار عالی جهت رفع عفونت های مجاری ادراری است برای همین منظور در تولید ژل ها و مایع های ضد عفونی کننده واژن میتوان از این محصول استفاده نمود.

 

روغن درخت چای برای جای جوش :

به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی مصرف این روغن علاوه بر افزایش رطوبت پوست میتواند باعث از بین رفتن باکتری های ایجاد کننده جوش شود و تعادل چربی پوست را برقرار سازد.

همچنین مطالعه کنید:  دایمتیکون

 

عوارض جانبی

این روغن عوارض جانبی خاصی ندارد و فقط مواردی بروز آلرژی و حساسیت نسبت به این روغن را گزارش کرده اند. این محصول نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

آنالیز روغن درخت چای برند INTERFAT :

 
result quality criterion item
complies a clear, yellow to pale green moblie liquid appearance @ 20℃
0.893 0.885-0.906 relative dendity @ 20℃
1.477 1.470-1.482 refractive index @ 20℃
+8.76° +5°to+15° optical rotation @ 20℃
1.56 max 5.0% 1.8 cineole content
42.06 max 35% teroinene-4-ol
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. در ادامه این مقاله، به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی ستریمونیوم کلراید، کاربردهای آن در صنایع مختلف و همچنین نحوه خرید و تهیه این ماده می‌پردازیم. ستریمونیوم کلراید چیست؟ ستریمونیوم کلراید، با فرمول شیمیایی C19H42CIN ، یک ترکیب آلی نیتروژن‌دار است که به عنوان یک نمک آمونیوم نوع چهارم طبقه‌بندی می‌شود. این ماده به صورت جامد سفید رنگ یا مایع شفاف ، با بوی آمونیاک و طعم شور یافت می‌شود. ستریمونیوم کلراید به راحتی در آب حل …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …