× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

ستریمونیوم کلراید

دیدن قیمت و اطلاعات
سترومونیوم کلراید
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

خرید ستریمونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به عنوان یک راه حل مناسب برای تأمین نیازهای شیمیایی در این صنایع باشد.

حالت ظاهریمایع شفاف مایل به زرد
pHبین 5 الی 9
نوع بسته بندیبشکه
وزن بسته بندی200 کیلوگرم
حداقل میزان خریدیک کیلوگرم
حداقل خلوص قابل قبول30 درصد
کشور تولید کنندهچین و هند
خرید سترومونیوم کلراید

خرید سترومونیوم کلراید

خواص شیمیایی

ستریمونیوم کلراید کلراید یک ترکیب شیمیایی است که شامل یون‌های سترومونیوم و کلراید می‌شود. این ترکیب در شرایط استاندارد به صورت مایع شفاف است. خواص شیمیایی سترومونیوم کلراید شامل قابلیت حل در آب و الکل، تشکیل ترکیبات پیچیده با ترکیبات دیگر مانند نیترات سترومونیوم و سولفات سترومونیوم، و همچنین خواص فلورسانس و فسفرسانس بوده است. این ترکیب به عنوان یک منبع از سترومونیوم در صنایع شیمیایی و فلزات استفاده می‌شود و نقش مهمی در تولید رنگ‌های فلورسانت و رنگ‌های نورپردازی دارد. همچنین، استفاده از سترومونیوم کلراید در پزشکی برای تهیه رادیوایزوتوپ‌های سترومونیوم-89 و سترومونیوم-90 نیز انجام می‌شود.

سترومونیوم کلراید چیست

سترومونیوم کلراید چیست

کاربرد ستریمونیوم کلراید در صنایع آرایشی بهداشتی

سترومونیوم کلراید یک ترکیب شیمیایی است که در صنایع آرایشی بهداشتی کاربردهای گسترده‌ای دارد که شامل خاصیت امولسیونی ، سورفکتانتی ، ضد عفونی کنندگی و رنگبری می شود . این ترکیب به عنوان یک مواد ضدعفونی کننده و ضد باکتری در محصولاتی مانند صابون‌ها، محصولات پوستی، شامپوها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این، سترومونیوم کلراید به عنوان یک ماده رنگزای طبیعی نیز استفاده می‌شود و به محصولاتی مانند رژلب، لاک ناخن و رنگ مو رنگ طبیعی می‌دهد.

از مزایای استفاده از ستریمونیوم کلراید در صنایع آرایشی بهداشتی می‌توان به شفافیت و شستشوی آسان اشاره کرد. این ترکیب قابلیت مخلوط شدن با مواد دیگر را دارد و می‌تواند به راحتی به محصولات دیگری مانند لوسیون‌ها و کرم‌ها افزوده شود. همچنین، سترومونیوم کلراید دارای خواص ضدالتهابی است که می‌تواند در محصولات مراقبت از پوست مانند کرم‌های ضد آفتاب و کرم‌های ضداشعه استفاده شود.

در نتیجه، استفاده از ستریمونیوم کلراید در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده، رنگزا و ماده مراقبتی پوستی می‌تواند به بهبود کیفیت و عملکرد محصولات این صنعت کمک کند.

 

 

نکات ایمنی

سترومونیوم کلراید یک ترکیب شیمیایی است که برای استفاده در برخی از صنایع و کاربردهای آرایشی استفاده می شود. در هر صورت، استفاده از این ترکیب باید با رعایت نکات ایمنی صورت گیرد. اولین نکته این است که سترومونیوم کلراید باید در محیط های خشک و خنک نگهداری شود و از رطوبت محافظت شود. همچنین، تماس مستقیم با پوست و چشم باید جلوگیری شود، و در صورت تماس باید فوراً با آب بشویید. علاوه بر این، سترومونیوم کلراید باید در محیط های خوب تهویه شده استفاده شود و از تنفس دود آن جلوگیری شود. در نهایت، باید این ترکیب را در جایی نگهداری کنید که از دسترس کودکان و حیوانات خارج شود.

 

قیمت ستریمونیوم کلراید

این محصول یک ماده وارداتی از کشور های چین است که با تغییر قیمت ارز و همچنین موجودی در بازار می تواند تاثیر مستقیمی در قیمت ستریمونیوم کلراید داشته باشد و همچنین مقدار خرید آن می تواند بر روی قیمت آن تاثیر گذار باشد اما حدود قیمت ستریمونیوم کلراید بین 000 الی 000 در تاریخ دهم دی ماه 1402 است و برای اطلاع از قیمت دقیق آن کافیست با کارشناسان ما بابت فروش ستریمونیوم کلراید تماس بگیرید.

 

روش تولید Cetrimonium chloride

Cetrimonium chloride یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان یک ماده فعال در محصولات بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. این ترکیب در واقع یک نمک آمونیومی است که از طریق واکنش همزمان بین کلرید سدیم و برومید سدیم با استفاده از آمونیاک تولید می‌شود. این واکنش تحت شرایط قلیایی انجام می‌شود و منجر به تشکیل Cetrimonium chloride می‌شود.

پس از تولید این ترکیب شیمیایی، آن را می‌توان به عنوان یک ماده فعال در محصولات مختلف مانند شامپوها، کرم‌های ضد آفتاب، ماسک‌های صورت و محصولات مراقبت از پوست استفاده کرد. Cetrimonium chloride به عنوان یک عامل ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس فعالیت می‌کند و همچنین به عنوان یک ماده ضد الکترواستاتیک در محصولات مختلف نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب در محصولات مراقبت از مو و پوست به دلیل توانایی خود در ترمیم و تقویت ساختارهای مو و پوست نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جایگزین سترومونیوم کلراید

جایگزین سترومونیوم کلراید

جایگزین ستریمونیوم کلراید در محصولات آرایشی بهداشتی

برای جایگزین کردن یک ماده اولیه آرایشی بهداشتی لازم است تا از کاربرد و دوز مصرفی آن کاملا مطلع باشید و این کار بهتر است توسط یک تیم فرمولاتوری قوی انجام شود اما به صورت کلی بسیاری از کارخانه های تولیدی خرید پلی کواترنیوم 7 را به عنوان جایگزین ستریمونیوم کلراید پیشنهاد می کنند.

 

نتیجه گیری

ستریمونیوم کلراید یک ترکیب شیمیایی است که در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. این ترکیب خواص ضدعفونی کننده، ضد باکتری و رنگزا دارد و میتواند کیفیت و عملکرد محصولات را بهبود بخشد. استفاده از آن در صنایع آرایشی بهداشتی می‌تواند به افزایش کیفیت و شستشوی آسان کمک کند. در مصارف صنعتی، سترومونیوم کلراید به عنوان منبع سترومونیوم و در تولید رنگ‌های فلورسانت و رادیوایزوتوپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از سترومونیوم کلراید باید با رعایت نکات ایمنی صورت گیرد و قیمت آن تحت تأثیر تغییرات بازار و مقدار خرید آن قرار می‌گیرد.

 

سوالات متداول

 

آیا ستریمونیوم کلراید به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده استفاده می شود؟

از این محصول به صورت مستقیم به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده استفاده نمی شود اما به صورت کلی در محصولات آرایشی بهداشتی و دارویی به دلیل خواص ضدعفونی کننده و آنتی باکتریان مورد استفاده قرار میگیرد. در این مورد خرید کلرهگزدین را پیشنهاد می کنیم که خواص ضد عفونی کنندگی مطلوبی را دارد یا میتوانید برای به دلیل مناسب تر بودن قیمت پرسیدین از این ماده نیز استفاده کنید.

چه کاربردهایی برای ستریمونیوم کلراید در صنایع آرایشی و بهداشتی وجود دارد؟

خواص متعددی برای ستریمونیوم کلراید درنظر گرفته شده است اما مهم ترین آن خاصیت نگهدارندگی و آنتی باکتریال است ، همچنین میتواند به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت مورد استفاده قرار گیرد.

آیا ستریمونیوم کلراید خواص ضدالتهابی دارد؟

خواص ضد التهابی ستریمونیوم کلراید بسیار اندک است و نمی توان به عنوان یک ماده ضد التهابی آنرا معرفی کرد.

چگونه ستریمونیوم کلراید تولید می شود؟

فرایند تولید ستریمونیوم کلراید بسیار پیچیده است و نیازمند دانش فنی بالا و همچنین تجهیزات تولید حرفه ای دارد ولی به صورت کلی از ترکیب نمک و برمید سدیم در حضور آمونیاک تولید می شود.

آیا قیمت ستریمونیوم کلراید تحت تأثیر تغییرات بازار قرار می گیرد؟

متاسفانه با توجه به تحریم های سخت و نا مساعدی بازار ارزی کشور و واردات ستریمونیوم کلراید از کشور های ثالث قیمت این محصول بسیار تحت تاثیر تغییرات بازار است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اکسیژن آن صفر است.که به شکل مایعی بیرنگ است.وبرای اولین باردرسال 1870تولید شد و از آن به عنوان ضدیخ درتولید دینامیتهای بادرجه انجماد پایین استفاده می شود و توان خردکنندگی آن بالا است ودر دمای ۲۲ درجه سانتی گراد زیر صفر یخ میزند. برای پایین آوردن درجه انجماد در ساختار انواع دینامیت ها در …

پنتا اریتریتول

پنتا اریتریتول

پنتا اریتریتول چیست؟ پنتا اریتریتول (Pentaerythritol) فرمول شیمیایی C5H12O4 شناسه ترکیب 66460 جرم مولی آن ۱۳۶٫۱۵ گرم بر مول شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید است. فرمول ملکولی: C5H12O4 قابلیت حلالیت: محلول در متانول، اتانول، گلیسرول، اتیلن گلایکول و فرمآلدهید؛ نامحلول در استون، بنزن، پارافین، اتر و تتراکلرید کربن حلالیت در آب: 6/5 گرم در 100 سی سی آب 15 درجه جرم مولی: 15/136 گرم بر مول دانسیته: 396/1 گرم بر سانتی متر مکعب نقطه جوش: 276 درجه سانتی گراد نقطه ذوب: 5/260 درجه سانتی گراد فشار بخار: 0/00000008 میلی …