سدیم لوریل سارکوزینات

سدیم لوریل سارکوزینات

آرایشی و بهداشتی
  • شکل ظاهری ......... پودر سفید رنگ
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی / صنعتی
  • بسته بندی ......... ۲۵ کیلوگرمی
سدیم لوریل سارکوزینات چیست؟ Sodium lauroyl sarcosinate یک ترکیب شیمیایی است.ودارای شناشه پاب کم8716.فرمول ملکولی سدیم لوریل سارکوزینات:C15H28NNaO3است.جرم مولی آن مولی۲۹۳٫۳۸ g mol-1۰ است. دمای ذوب آن ۱ درجه سلسیوس است ودمای جوش آن 100 °C, 373 K, 212 °F میباشد. شناسه ترکیب این ماده : PubChem: 23668817 سدیم لوریل سارکوزینات، یک سورفاکتانت سبک و غیر یونی با توان خنک‌کننده برتر و دارای ویژگی های سبک و صاف برای شامپوها، لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیردندان‌ها است. سدیم لوریل سارکوزینات ...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

سدیم لوریل سارکوزینات چیست؟

Sodium lauroyl sarcosinate یک ترکیب شیمیایی است.ودارای شناشه پاب کم8716.فرمول ملکولی سدیم لوریل سارکوزینات:C15H28NNaO3است.جرم مولی آن مولی۲۹۳٫۳۸ g mol-1۰ است. دمای ذوب آن ۱ درجه سلسیوس است ودمای جوش آن 100 °C, 373 K, 212 °F میباشد. شناسه ترکیب این ماده : PubChem: 23668817

سدیم لوریل سارکوزینات، یک سورفاکتانت سبک و غیر یونی با توان خنک‌کننده برتر و دارای ویژگی های سبک و صاف برای شامپوها، لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیردندان‌ها است. سدیم لوریل سارکوزینات با سورفاکتانت‌ های آنیونی، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است. به عنوان یک ماده ملایم و تحریک‌کننده، برای استفاده در شامپو، فراورده های استحمام، پاک‌کننده‌های صورت و شست‌وشوی بدن عالی ومناسب است. میزان استفاده پیشنهادی ۳-۵٪ است.

لوریل سارکوزینات با تمام سورفاکتانت‌های غیر یونی و آنیونی ارتباط خوبی دارد و با بیشترسورفاکتانت‌های کاتیونی سازگاری و ارتباط خوبی دارد.لوریل سارکوزینات سدیم نوعی نمک سدیم از خانواده آسیلی سارکوزین است که یک اسید آمینه طبیعی هست که در ماهیچه‌ها و اغلب بافت‌های بدن پیدامی‌شود.

این ماده مایع ای است بی‌رنگ تا زرد روشن و با مقدار pH 7.5-8.5 فعال٪ ۲۹-۳۱ رنگ (هازن) ≤۳۰ (٪) NaCl / KCl (٪) ۰٫۲

سدیم لوریل سارکوزینات ذرات خاک را از بین میبرد ترکیب N-acyl سارکوزین مورد استفاده در مواد آرایشی در صابون‌های مایع، خمیردندان‌ها دیده میشود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : مونومر

 

کاربردها و ویژگی های سدیم لوریل سارکوزینات:

یک سورفکتانت سبک و غیر یونی با توان خنک‌کننده برتر و دارای پوست سبک و صاف برای شامپوها ،لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیر دندان‌ها وجود دارد.

از این ماده به عنوان داروهای نرم‌کننده مو و مواد پاک‌کننده سورفاکتانت در مواد آرایشی و لذا برای بهبود خیساندن و نفوذ فراوردهای دارویی سطحی مورد استفاده میشود. سیلوزین‌های آسیل و نمک‌های سدیم آن‌ها نیز به خاطر ویژگی اصلاح کریستال، ضد زنگ‌زدگی و ضد خوردگی در صنایع فلزات ساخت فلزات مورد بکار گرفته میشود.

 

اثرات مضر سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات که به سدیم دودسیل سولفات نیز مشهور است، یک سورفکتانت آنیونی است ویکی از متداول ترین ترکیبات شیمیایی است که در صابون های کارواش، پاک کننده های کف گاراژ و چربی زداهای موتور ماشین بکار گرفته میشود. تعجب آور است که این ترکیب در شامپوها،صابون ها و خمیردندان نیز پیدامی شود! سورفکتانت های آنیونی اصلی ترین رده سورفکتانت ها هستند که در پاک کننده های خانگی،شخصی و صنعتی کارایی دارند. این ترکیبات به دلیل قدرتش در حل کردن چربی ها و روغن، پایین آوردن فشار سطحی محلول های آبی یا از میکروامولسیون ها نقش دارد . با وجود این سدیم لوریل سولفات دارای اثرات بدی بر چشم ها،پوست،بافت مخاطی و احتمالا حتی اندام هایی مثل مغز،قلب،طحال و کبد می باشند. مشکل بسیار اساسی دیگر سدیم لوریل سولفات عکس العمل آن با بسیاری از ترکیبات موجود در فراورده های پوستی است که سبب تشکیل نیتروزآمین می گردد که این ترکیب ها سرطان زا مباشند.

 

خرید سدیم لوریل سارکوزینات :

برای ثبت سفارش این محصول یا اطلاعات بیشتر از کارشناسان ما با شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید  

03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360