× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

کافور

دیدن قیمت و اطلاعات
کافور
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

کافور چیست

کافورچیست؟ کافور یک ماده گیاهی سفید و خوشبو و بلوری شکل است که بوی تیز و مزه تند و معطر دراد که از صمغ درخت کافور تهیه میشود. در گذشته پزشکان مشهوری چون سینوهه برای ضدعفونی کردن زخم ها از این محصول استفاده میکرده است. این ماده میتواند سمی باشد که با 2 گرم از مصرف آن خاصیت سمی اش ظاهر میشود و مقدار 4 گرم از آن برای بزرگسالان و 1 گرم برای کودکان کشنده است.

⚡️ نام انگلیسی
Camphor
⚡️ نوع چینی درجه یک
✅ قیمت تماس بگیرید ️📞
⚡️ شکل ظاهری پودر سفید
کشور چین
✅  کاربرد محصولات بهداشتی – میت – محصولات آرایشی

مشخصات کافور

کافور یک ماده فعال (Active Ingridient)  است که از گذشته تا به امروز در ایران اسم آنرا شنیده ایم و خواص متعددی دارد که کمتر کسی در مورد آن صحبت کرده است و بیشترین استفاده و خرید کافور را برای میت در نظر گرفته اند اما این محصول فوق العاده خواص بینظیری در درمان مشکلات پوستی ، بهبود درد های عضلانی ، آرام بخشی (آروماتراپی) و … دارد.

خواص متعدد کافور باعث شده در بسیار از محصولات آرایشی و بهداشتی نظیر کرم های ضد آکنه ، محصولات ضد جوش و جوان ساز ، روغن های ماساژ و … مورد استفاده قرار گیرد و تاثیر مثبتی داشته باشد . در سالهای دور این ماده از صمغ درخت کافور استخراج می شد و قیمت بسیار بالایی داشت اما امروزه توسط روش های سنتز شیمیایی کافور از صمغ و شیره درخت کاج استخراج می شود که هزینه بسیار کمتری دارد و کشور های محدودی تولید این محصول را در جهان دارند.

کافور (C10H16O) یک کتون چند حلقوی است که به صورت طبیعی در گیاه Cinnamomum camphora یا درخت کافور یافت می‌شود. این ترکیب به صورت بلورهای بی‌رنگ یا سفید شکل می‌گیرد و رایحه معطر و منحصر به فردی دارد.

 

مشخصات کافور

 

خواص کافور

طبق گفته ابن سینا اگر این گیاه با گلاب ترکیب شود و این ترکیب استنشاق شود میل جنسی را کاهش میدهد و اگر این مخلوط نوشیده شود اثر چند برابری خواهد داشت. البته اگر از این ماده در دوز بالا استفاده شود نتیجه عکس دارد و میل جنسی را بسیار افزایش میدهد. امروزه از این ماده به عنوان نرم کننده نیترات سلولز و دارو سازی استفاده میکنند. برای دفع حشرات و آفت نیز میتوان از این محصول استفاده کرد. برای آتش بازی استفاده میشود. و برخی از افراد به عنوان چاشنی در شیرینی استفاده میشود.

کامفور برای درمان سرفه بسیار مفید است. بوی تند آن می‌تواند سینه را صاف کرده و آبریزش بینی را متوقف کند. بسیاری از پماد ها برای استعمال خارجی برای درمان سرفه در ان ها از کافور استفاده شده است.

کافور خوراکی

کافور خوراکی در درمان سرماخوردگی ها و علائمی نظیر گلو درد ها و سرفه ها و هم چنین در درمان عفونت های پوستی افراد با سایر ویتامین های موجود در میوه ها و خصوصا لیمو و پرتقال و آویشن و دیگر گیاهان دارویی در طب سنتی درمان برابری و حتی رقابت می کند.

برای درمان آکنه نیز مفید است، آکنه‌های موجود روی پوست‌تان را پاکسازی کرده و جلوی التهاب‌های بعدی آکنه را می‌گیرد و التهاب و قرمزی پوست را کاهش میدهد.

این محصول با روغن نارگیل میتواند شپش سر را درمان کند چند قطره روغن نارگیل با کافور میتواند شپش ها را بر طرف کند روغن شپش ها را خفه میکند و کافور با خاصیت ضد عفونی کننده آن ها را از بین میبرد.

وجود یک میخچه در پا می‌تواند هنگام راه رفتن یا ایستادن ناراحتی زیادی ایجاد کند. برای کاهش این مشکل می‌توانید کافور را امتحان کنید.این ماده یک ضد عفونی کننده‌ی قوی است که به درمان میخچه کمک می‌کند.

 

کافور خوراکی

 

کافور در سربازی

برای کاهش و تعدیل میل جنسی در دوران سربازی ممکن است که کافور در غذا سربازان بریزند.

عوارض این محصول

این محصول برای افراد سرد مزاج بسیار مضر است و معده را تضعیف میکند و میل جنسی را بسیار کاهش میدهد و اسپرم سازی را متوقف میکند و باعث ایجاد سنگ کلیه و مثانه میشود و اشتها را بسیار کاهش میدهد.

این ماده ممکن است سمی باشد اثرات سمی آن شامل ناراحتی معده، ایجاد گاز معده، قولنج، تهوع و استفراغ، اسهال، اضطراب، هیجان، هذیان گویی، تشنجات صرع مانند و انقباض قلب است و علایمی که به ویژه در کودکان ظاهر می‌شود شامل هذیان، اسپاسم‌ها و اختلالات تنفسی است.

کافور برای میت

در فرهنگ اسلامی از این محصول به منظور از بین برنده بوی جسد استفاده می شود ، علت این عمل بوی بسیار تند و گیرای این ماده است که به هنگام ترکیب با آب و سدر بوی آن بسیار پراکنده می شود و اگر جسد مدت زیادی مانده باشد و بوی تعفن گرفته باشد قابل تحمل تر است ! البته مصرف کافور ، مشک و سدر در ایران به صورت امری سنتی در نظر گرفته می شود .

نحوه مصرف

مصرف این ماده به صورت خوراکی به هیچ وجه توصیه نمی شود . زیرا این محصول به شدت سمی بوده و مصرف مستقیم آن میتواند در دوز های سنگین موجب مرگ نیز شود . مصرف کافور می بایست به صورت موضعی و آروماتیک (از طریق استشمام) انجام پذیرد ، بیشترین استفاده این محصول به صورت آروماتیک است .

 

قیمت کافور

عوارض کافور برای مردان

برخی از منابع هاکی از آن است که مصرف این ماده میتواند تاثیر محدود کننده یا ازبین برنده در هورمون های جنسی جنس مذکر داشته باشد که اساس آن از بوعلی سینا پزشک و محقق ایرانی است اما با توجه به تحقیقات اخیر این نظریه تکذیب شده و گفته می شود مصرف آن حتی میتواند باعث افزایش میل جنسی و افزایش ترشح هورمون های جنسی در آقایان شود .

خرید قرص کافور

این محصول به صورت پودر سفید رنگ است و برخی از کارخانه های سنتز کننده این محصول در چین یا هند آنرا به صورت قرص های 10 گرمی در بسته بندی های مختلف ارائه میکنند و به آن کافور حبه ای یا قرص کافور میگویند که این محصول اکثرا به عنوان محصول صنعتی مناسب برای شستشوی میت شناخته می شود . محصول پودری با استاندارد های BP یا USP در مواد آرایشی – بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد که خلوص آن اکثرا بالای 99 درصد است .

خرید کافور

جهت خرید کافور با کیفیت عالی و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . تیم کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند ، این محصول به صورت کارتن های بیست و پنج کیلوگرمی تولید کشور چین می باشد که خلوص آن بالای 99 درصد است و همچنین به صورت پودر کریستال سفید رنگ می باشد . برای مقادیر کمتر نیز میتوانید با ما درتماس باشید حداقل مقدار خرید میتواند یک کیلوگرم باشد .

این موضوع را در نظر بگیرید که کافور بسیار حساس به رطوبت است و در صورت باز شدن بسته بندی پودر های کافور به همدیگر چسبیده و به صورت کلوخه ای می شوند اما بابت کیفیت کالا اتفاقی نمی افتد .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت کافور

قیمت کافور در بازار جهانی معادل 13 الی 20 دلار آمریکاست و در ایران قیمت ریالی آن درحال حاظر معادل 800 هزار تومان الی 900 هزار تومان است ، برای بررسی قیمت دقیق نمودار داخل سایت را بررسی کنید .

قرص کافور در داروخانه

این محصول به صورت قرص در داروخانه نیز موجود است اما استفاده آن برای مصارف خوراکی نیست ، قرص کافور در داروخانه برای مصرف به عنوان میت برای ضدعفونی کنندگی و کاهش بوی زننده میت استفاده می شود. برای کاهش میل جنسی کافور تجویر می شود که به صورت استفاده اسانسی است و از خوردن آن باید اجتناب کرد.

کافور از کجا تهیه کنیم

برای سوال کافور از کجا تهیه کنیم ما پاسخ درستی به شما میدهیم. برای تهیه کافور می توانید به تیم آبتین شیمی اعتماد کنید. تیم حرفه ای ما، ارائه دهنده کافور به صورت عمده و خرده برای مصارف گوناگون است ، محصولات ما با گارانتی اصالت و کیفیت تقدیم مشتریان عزیز می شوند و آنالیز رسمی از شرکت تولید کننده اصلی دارند که به شما تقدیم میشود.

مقایسه قیمت کافور در بازار و سایت آبتین شیمی

شرکت آبتن شیمی واردکننده کافور از کشور چین است و با توجه به محدود بودن تعداد واردکنندگان این محصول میتوانید به راحتی و خیال آسوده خرید آنلاین کافور را از وب سایت ما انجام دهید ، همچنین به دلیل یک دهه فعالیت اقصادی شرکت ما را به عنوان مرکز خرید کافور میشناسند و بهترین جواب برای کسانی که میپرسند کافور را از تهیه کنیم معرفی شرکت آبتین شیمی است .

برای اطلاع دقیق از قیمت کافور و خرید همین حالا با تلفن های موجود درون سایت تماس بگیرید.

 

خرید کافور

 

خرید اینترنتی روغن کافور

روغن کافور نیز یکی دیگر از فراورده های درخت کافور است که به بازار عرضه می شود اما نوع اصلی آن به سختی در ایران یافت می شود چون در دسته محصولات بسیار گرانقیمت است اما خرید آنلاین کافور با کیفیت بسیار بالا امکان پذیر است که خواص بیشتری نسبت به روغن کافور دارد و میتوان از اصالت آن اطمینان داشت.

استعلام قیمت کافور از سایت ابتین شیمی

جهت استعلام قیمت کافور و اطلاع از قیمت روز کافور در بازار میتوانید با کارشناسان فروش کافور در شرکت آبتین شیمی در تماس باشید ما بهترین قیمت و بالاترین کیفیت را به شما ارائه خواهیم کرد . قیمت کافور کیلویی است و هم به صورت فله قابل خرید است و هم به صورت کارتن های 25 کیلوگرمی .

خرید کافور خوراکی در تهران

جهت خرید کافور خوراکی میتوانید با تلفن های دفتر تهران آبتین شیمی در تماس باشید تا ضمن ارائه راهنمایی در خصوص نحوه خرید و اطلاع از قیمت کافور بتوانید مقدار مورد نیاز خود را تهیه نمایید . ما در تهران دو انبار مستقل داریم که قابلیت ارائه کالا از مقادیر خرد تا عمده تناژ را داراست.

 

خرید کافور در تهران

 

خرید کافور در اصفهان

جهت خرید پودر کافور میتوانید با تلفن دفتر اصفهان تماس بگیرید ، ما دارای انبار اختصاصی در استان اصفهان هستیم که در جهت بهبود ارائه خدمات و تسریع فرایند تحویل کالا به مشتریان عزیز این امکان ایجاد شده است.

خرید کافور از سایت آبتین شیمی

شرکت آبتین شیمی واردکننده کافور و یک منبع مطمع جهت خرید و فروش کافور است که میتوانید با اطمینان خاطر از کیفیت محصول و اطمینان از قیمت خرید خود را انجام دهید ، برای خرید تنها کافیست با ما در تماس باشید.

 

سوالات متداول

تفاوت پودر کافور و قرص کافور چیست؟

قرص کافور همان کافور پودری است که توسط یک پلیمر به یکدیگر متصل شده و پرس شده است . تولید کنندگان قرص کافور ، خرید پلی وینیل پیرولیدون را به عنوان یک چسب در تولید قرص پیشنهاد میکنند.

کافور در چه حلال هایی حل می شود؟

کافور در آب بسیار محلول است و در حلال های استون و دی اتیل اتر نیز به راحتی حل می شود اما در بسیاری از روغن ها کمتر محلول است ، در تولید روغن های ماساژ تولید کنندگان خرید پارافین مایع را در اولویت قرار میدهند چون جذب بسیار بالایی دارد و با ترکیب شدن با کافور، ماده فعال را راحت تر به بدن میرساند.

آنالیز کافور چینی

 
result quality criterion item
qualified qualified identification
white powder crystals white powder crystals appearance
clear clear appearance of solution
0.01 ≤0.10 non-volatile matter %
176.0 174-179 melting point ℃
96.5 ≥96.0 purity (GC) %
qualified qualified acidity or alkalinity
 

29 نظر ارسال شده

  • زرین ابادی گفت:

    سلام این کافور چینی هست و اینکه کافور سیاه موجود هست ؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام
    کافور چینی موجود هست ولی کافور سیاه موجود نداریم متاسفانه

  • نیوشا آذری گفت:

    سلام کامفور دارویی موجود هست ؟ لطفا لیست قیمت و دیتاشیت محصول رو برای بنده ایمیل کنید

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام وقت بخیر
    کافور دارویی با کیفیت بسیار بالا موجود هست ، اطلاعات این محصول برای شما ارسال شد .
    با تشکر

  • رزاقي گفت:

    سلام امکان داره لطفا قیمت بدهید؟
    تشکر

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام لطفا با بخش فروش در تماس باشید
    تشکر

  • امیر گفت:

    سلام
    ببخشید کافور با دوز پایین برای از بین بردن شهوت جنسی مردان دارین؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام کافور تنها در دو گرید صنعتی و دارویی موجود هست و برای استفاده خوراکی از گرید دارویی استفاده می شود.

  • وارطانیان گفت:

    با. سلام
    برای. کاهش میل جنسی و شهوت. میخواهم. آیا موثر. است یا چیزی دگر. بخرم

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام لطفا بایک متخصص طب سنتی یا پزشک متخصص در تماس باشید .

  • دانی گفت:

    سلام ببخشید اگه برای کم کردن میا جنسی و شهوت بخورم مشکل داره و اگه داره شمت چه توصیه ای میکنید ؟ممنونم

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام
    در این خصوص باید با پزشک مشورت نمایید
    پاینده باشید.

  • مهشید گفت:

    سلام من کافور میخواستم اصفهان هستین ؟؟؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام
    بله دفتر ما اصفهان هست میتونیم تقدیمتون کنیم.
    ماناباشید.

  • ناشناس گفت:

    سلام این کافور کجا پیدا میشه 099****3477
    میشه به این شماره زنگ بزنید اگه سراغی از کافور بی حسی چیز دارید

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام و احترام
    کافور به عنوان محصولی التیام بخش و تسکین دهنده و ترمیم کننده مورد استفاده است اما خاصیت بی حس کنندگی ندارد ، برای این منظور میتوانید از لیدوکائین استفاده نمایید.
    باتشکر

  • امیر گفت:

    برای بهبود جنسی اثر داره

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام و عرض ادب
    برای این منظور بهتر است با پزشک مشورت کنید

  • فریدالله گفت:

    من کافور برای کم کردن میل جنسی کار دارم

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام و عرض ادب
    با متخصص طب سنتی در ارتباط باشید.
    باتشکر

  • حسین گفت:

    از این کافور تو عطاری خریدم توش سریش زدن خوب با آب ترکیب نمیشه هیچی به اندازه شکر های گلوله گلوله بعد از استحمام هنوز دارم از جا هی مختلف پوستم براشون میدارم علتش سریش توی محصولات چه بلایی سر جسد میاره خدا میدونه

  • امید گفت:

    سلام وقت بخیر.
    می خواستم بپرسم مزه کافور در غذا چجوریه؟

  • خرمی نسب گفت:

    سلام. چه چیزی اثر کافور را از بین میبرد؟

  • نازنین گفت:

    کافور مرده با کافور خوراکی یکیه؟

  • نازنین فراهانی گفت:

    سلام. خسته نباشید. مصلح کافور چیه؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام و عرض ادب
    بله یکسان هستند

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام و عرض ادب
    کافور عطر دارد و مزه خاصی از آن احساس نمی کنید.

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام به پزشک مراجعه کنید

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام
    برای درمان بایستی به پزشک مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اکسیژن آن صفر است.که به شکل مایعی بیرنگ است.وبرای اولین باردرسال 1870تولید شد و از آن به عنوان ضدیخ درتولید دینامیتهای بادرجه انجماد پایین استفاده می شود و توان خردکنندگی آن بالا است ودر دمای ۲۲ درجه سانتی گراد زیر صفر یخ میزند. برای پایین آوردن درجه انجماد در ساختار انواع دینامیت ها در …