پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800790
موم کاندلیلا
  • شکل ظاهری: موم زرد رنگ
  • گرید: آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی: گالن 20 کیلوگرمی

انواع موم ها به چهار دسته زیر تقسیم میشوند:

موم های حیوانی مانند: موم زنبور عسل،اسپر ماستی ، لانولین .

موم های گیاهی مانند: کارنوبا، جوجوبا، کاندلیلا.

موم های معدنی مانند : آزوکریت، سرسین،وازلین،پارافین.

موم های سنتزی مانند : وکس پلی اتلین،کاربوواکس،آکراواکس.

موم کاندلیلا چیست ؟

این موم از گیاهی شبیه نی در مکزیک و کالیفرنیا بدست میآید ، معمولا از برگ گیاه E.antisyphilitica Zuccarini بومی شمال مکزیک و جنوب غربی تگزاس گرفته می شود. وکس کاندلیلا تصفیه نشده دارای تقریباً ۴۲ درصد هیدروکربن ، ۳۹ درصد وکس و رزین و استرهای سیتواستریول، ۸ درصد موم آزاد و رزین اسیدها ، ۶ درصد لاکتون و ۵ درصد موم آزاد و رزین الکل ها می باشد.

موم کاندلیلا یکی از مواد افزودنی غذایی مورد تایید FDA است و برای ایجاد لعاب در تعدادی از غذاها استفاده می شود. میکرو امولسیون وکس کاندلیلا همچنین به عنوان پوشش دهنده میوه ها استفاده میشود.

کاربرد و ویژگی های موم کاندلیلا:

موم کاندلیلا پوشش ضخیمی برای برگها و ساقه های گیاه خود ایجاد میکند و به عنوان مکانیسم دفاعی گیاه در برابر شرایط آب و هوای صحرا عمل میکند. این ماده ضد آب است و گیاه از در برابر گرما و خشکی محافظت میکند.

چون این موم منبع گیاهی دارد، برای فرمولاسیون محصولات گیاهی ایده آل است. خاصیت بافت پذیری آن و همچنین توانایی ایجاد موانع بین پوست و استرس زا های محیطی سخت باعث می شود تا این ماده به عنوان یک ماده با ارزش در محصولاتی مانند نرم کننده لب(جلوگیری از خشکی و پوسته شدن لب) مورد استفاده قرار بگیرد.

خصوصیات محافظتی و نرم کننده آن نیز باعث می شود که یک ماده افزودنی محبوب در مرطوب کننده ها باشد.

این موم با داشتن توانایی آسان در ترکیب شدن با سایر موم ها
از جمله پارافین، کارنوبا ،مورد استفاده قرار میگیرد و خواص مفید آنهارا تکمیل میکند و همچنین به عنوان یک جایگزین مناسب برای آنها شناخته شده است.

این موم بعنوان ماده ضخیم کننده و سفت کننده ، یک پلاستیک ساز ، یک اصلاح کننده ویسکوزیته ، نرم کننده و یک مانع محافظ پوستی عمل می کند که به جلوگیری از از بین رفتن رطوبت پوست کمک می کند. درخشش و عملکرد آن به عنوان یک تثبیت کننده ، یک امولسیفایر ، یک روان کننده سریع جذب و یک نرم کننده ، تغذیه کننده پوست است.

موم Candelilla مشهور است به کاهش ظاهر علائم کشش و همچنین علائم پیری مانند چروک و لکه های سنی .
علاوه بر این ، گفته می شود که موی پوست دار و پوسته پوسته شده را برای صافی بیشتر هیدراته می کند.

موم کاندلیلا به عنوان یک ماده اتصال دهنده مؤثر شناخته شده است که به راحتی مواد را ترکیب می کند. این کیفیت ترکیب آن را در بیشتر موم های دیگر و همچنین رزین ها ، طبیعی و مصنوعی آسان می کند.

این خاصیت امولسیون کننده عمدتاً به ترکیبات آب و روغن کمک می کند تا با یکنواختی صاف به یکدیگر متصل شوند و این یک اثر لازم برای محصولاتی مانند مرطوب کننده ها ، مانند میله های لوسیون ، کرم ها و مومیایی کردن است که دارای خواص مرطوب کننده و پخش شدن آسان بر روی آن می باشد.

اثر محکم آن به این معنی است که می توان از آن برای تنظیم و استحکام فرمول ها برای ساخت انواع لوازم آرایش ، مانند پایه های چوب ، سایه چشم یا محصولات لب استفاده کرد.
این خاصیت سفت کننده برای فرمول های شمع نیز مفید است ، زیرا Candelilla Wax به سختی و صاف بودن محصول نهایی کمک می کند.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : تربانتین

طریقه ساخت موم کاندلیلا:

این موم با جوشانده شدن گیاه خود در محلول آب و اسید سولفوریک به دست می آید. وقتی موم خام به سطح آب رسید به شکل یک کف خامه ای، مات، به رنگ قهوه ای روشن یا زرد ظاهر میشود

در مرحله بعد ، این موم دوباره ذوب می شود و از طریق کربن فعال شده و همچنین خاک رس فلور فیلتر می شود.

پس از این ، وارد یک فیلتر دیگر می شود ، با هیدروژن پراکسید سفید می شود که بعدا خنثی می شود و یکبار دیگر فیلتر می شود. محصول نهایی یک موم سخت و زرد روشن است که به دلیل شکنندگی آن به راحتی قابل خرد است. پس از پردازش بیشتر موم در بلوک ها ، برآمدگی ها ، پاستیل ها ، گلوله ها ، پوسته ها ، گرانول ها یا پودرها ، آماده استفاده است.

این موم در آب نامحلول است اما در روغن و الکل بسیار محلول است. برای افزودن موم Candelilla به فرمولاسیون محصول ، قبل از ترکیب آن در دستورالعمل انتخاب شده ، آن را ذوب کنید. هنگام افزودن آن به فرمول هایی که نیاز به امولسیون دارند ، آن را در مراحل روغن آنها وارد کنید .

موم کاندلیلا از نوع NDA:

ا. Wax candelilla WDA از نوع NDA تصفیه شده سه گانه است و به صورت دانه ای شکل تشکیل میشود و اندازه ذرات آن حدودا 1 میلی متر است.این موم از نظر ظاهری برنزه است و رایحه ای ملایم و کمی شیرین دارد .
موم کاندلیلا به طور سنتی در محصولات مختلف تجاری از جمله جوهر،رنگ،مداد رنگی،واکس پولیش و لاک الکل،داروسازی،آدامس و آب نبات استفاده میشود.
با این حال ، Candelilla Wax NDA فقط برای کاربردهای موضعی در نظر گرفته شده است ، از این رو ممکن است به کرم های دست و پا ، میله های لوسیون ، موم های دفع کننده ، صابون ها ، محصولات لب و پایه های چوب در بین سایر لوازم آرایشی و همچنین شمع ها اضافه شود.

کاندلیلا و موم زنبور عسل(beeswax)

شباهت های زیادی میان Candelilla و Beeswax یا همان موم زنبور عسل وجود دارد برای مثال شباهت در خواص مفید انها ،بوها،نقاط ذوب یکسان است.
این دو واکس قابلیت جایگزینی برای یکدیگر دارند .اما تفاوت اصلی این است که کاندلیلا یک موم وگان است در حالی که موم زنبور عسل یک محصول حیوانی محسوب میشود

خرید موم کاندلیلا:

جهت خرید و استعلام قیمت و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

03195020085

 


این نوشته توسط : خانم شکروی در تاریخ : 9:20 ق.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

یک پاسخ به “موم کاندلیلا”

  1. […] از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : موم کاندلیلا […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

تاثیرات مواد آرایشی در بلوغ زودرس

بررسی‌های کارشناسان نشانگر این مطلب است که استفاده از محصول‌های آرایشی، مانند عطر، کرم دست، لوسیون و سایر محصول‌های آرایشی می‌تواند زمینه ساز بلوغ زودرس دختران شود. کارشناسان این نتایج را با بررسی برروی حدود ۳۳۸ کود

bbcream

کرم CC و اجزای سازنده آن

CC Cream چیست و آیا از کرم BB بهتر است؟ کرم CC یک محصول آرایشی است که به عنوان یک ضد آفتاب ، پایه و مرطوب کننده ، همه در یک محصول ،تبلیغ می شود. “کرم CC” به وسیله بعضی مارک ها به معنای کرم

نگهداری مواد آرایشیش

تاثیرات نگه داری لوازم آرایشی در یخچال

نگهداری لوازم آرایشی در یخچال:بسیاری از خانمها و بعضی اوقات حتی مردان نیز این کار را انجام می دهند  … لواز آرایش خود را در یخچال نگه می دارند! خوب واقعاً کشف جدیدی نیست. نگهداری لوازم آرایشی در یخچال ش