× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

فروکتوز

دیدن قیمت و اطلاعات
فروکتوز
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

فروکتوز چیست

فروکتوز یک مونوساکارید شش‌کربنه است. فرمول شیمیایی آن C6H۱۲O۶ بوده لذا ایزومر گلوکز گالاکتوز است ، HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.

این کتوز، یکی از سه سوخت اصلی بدن است. نام دیگر آن لولز است و در تمامی میوه‌های شیرین مانند انگور و ذرت یافت می‌شود. همچنین زنبورها طی فرایندی با ترشح آنزیم‌هایی مانند دیاستاز نکتار (شهدهای گیاهی) جمع آوری شده را فرآوری می‌کنند و قندهای نکتار را (مانند ساکارز) به فروکتوز و گلوکز تبدیل می‌کنند. عسل حاصله حاوی حدوداً ۳۴٪ فروکتوز می‌باشد. این ماده قند مفیدی است که از بروز بعضی بیماری‌های مزمن جلوگیری می‌کند. مصرف این ماده باعث کاهش ترشح انسولین از سلول‌های بتای لوزالمعده می‌شود.

خرید فرکتوز

جهت خرید فروکتوز با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

فروش فروکتوز به صورت گالنی و فله ای موجود است که تولیدی از کارخانه های مطرح کشور است و کیفیت آن بسیار بالاست ، همچنین به صورت پودری از این محصول وجود دارد که به صورت وارداتی در کیسه های 25 کیلوگرمی قابل ارائه به مشتریان عزیز است.

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

مزایای :

  • نرم و تازه نگه داشتن و به تأخیر انداختن بیاتی درمحصولات نانوایی
  • عدم کریستالیزاسیون در محصولات ویسکوزمانند مربا و سیروپ‏های طعم دار در طی انبارداري
  • ایجاد بافت منسجم و یکنواخت در محصولات غذایی
  • جلوگیری از فساد میکروبی محصول(بدلیل افزایش فشار اسمزي)
  • شرکت در واکنش قهوه اي شدن و ایجاد رنگ طلایی تا قهوه‏ای روشن در فرآیند پخت محصولات نانوایی
  • افزایش قابلیت تخمیر پذیری فرآورده های نانوایی
  • تقویت و افزایش طعم شیرینی و ایجاد شیرینی ایجاد شیرینی ملایم نسبت به شکر
  • کاهش نقطه انجماد و جلوگیری از ایجاد کریستال‏هادر محصولات منجمد و نیز انواع بستنی
  • آزاد نمودن بهتر عطر و طعم در محصولات غذایی نسبت به شکر
  • حلالیت بالاتر در مایعات نسبت به شکر به واسطه تک قندی بودن(حتی در آب و یا شیر سرد)
  • حذف مرحله شربت سازی و اینورسیون در صنایع نوشیدنی، بیکری و …
  •  کیفیت یکنواخت در طول زمان نسبت به شکر بواسطه سیستم تولید اتوماتیک با فن‏آوری بالا (high-tech) .

 

انواع مختلف :

  1. HFS-100: حاوی ۱۰۰ درصدفروکتوز
  2. HFCS-90: حاوی ۹۰ درصد فروکتوز و ۱۰ درصد گلوکز که از ساکارز بسیار شیرین تر است.
  3. HFCS-55: حاوی ۵۵ درصد فروکتوز و ۴۵ درصد گلوکز که در تهیّه نوشابه های رقیق کاربرد دارد و میزان شیرینی آن طبق محاسبات (Hanover-1993)حدود ۱٫۲۸ برابر ساکارز است.
  4.  HFCS-50: حاوی ۵۰ درصد فروکتوز و ۵۰ درصد گلوکز که میزان شیرینی آن طبق آزمایشات (Watt.BK-1963) حدو ۱٫۲۰ برابر ساکارز برآورد شده است.
  5. HFCS-42: حاوی ۴۲ درصد فروکتوز و ۵۸ درصد گلوکز که در مواد غذایی پخته شده مصرف می شود و میزان شیرینی آن طبق محاسبات (Hanover-1993) حدود ۱٫۱۶ برابر ساکارز تعیین گردیده است .
  6. شربت HFCS  با ۴۲ درصد فروکتوز که به‌طور مستقیم از فرآیند ایزومریزاسیون شیره­ی نشاسته ذرت  (DE=95) به دست می‌آید، نسبت به شربت HFCS با ۵۵ درصد فروکتوز، دارای کاربرد نسبتاً کمتری است. شربت HFCS با ۹۰ درصد فروکتوز، در صورت خالص‌سازی شربت HFCS 42 درصد از طریق کروماتوگرافی، به دست می‌آید. این شربت اکثراً به عنوان محصولی شیرین‌تر از شیرین‌کننده‌های حاوی ساکاروز کاربرد دارد.

شربت HFCS با ۵۵ درصد فروکتوز که از مخلوط کردن شربت فروکتوزی ۴۲ درصد با شربت فروکتوزی ۹۰ درصد به دست می‌آید، دارای کاربردی وسیع در صنعت غذاست. طبق آمار موجود در ژاپن و آمریکا، شربت فروکتوزی ۵۵ درصد، حدود دو برابر شربت فروکتوزی ۴۲ درصد تولید می‌شود.
در حال حاضر بیشترین تقاضای HFCS در بازار مصرف آمریکا مربوط به انواع HFCS-42 و HFCS-55می باشند. HFCS-55  دارای شیرینی معادل شکر بوده و در تولید نوشابه های گازدار استفاده می شود.

کاربرد در مکمل تغذیه ای:

ورزشکاران اغلب به تقویت انرژی سریع نیاز دارند تا از دست دادن کالری های ثابت هنگام بازی در این زمینه جلوگیری کنند. هنگامی که فروکتوز کریستالی به نوشیدنی های انرژی زا افزوده می شود، کالری های از دست رفته جایگزین می شود و ورزشکاران را به حداکثر انرژی خود می رساند. بسیاری از محصولات دارویی برای اهداف مشابه استفاده میکنند.

 

 

آنالیز فروکتوز پودری برند BIOTOGHETER :

 
result quality criterion item
confirmed white or yellow powder description
100.0 min 98% assay (calc,on dry basis)
5.98 5.5-6.5 PH (10% solution)
0.5 max 0.5 mg/kg lead
0.3 max 0.3 mg/kg arsenic
20 max 1000 cfu/g total aerobic microbiol count
10 max 10 cfu/g coliformd
10 max 25 cfu/g yeast
10 max 25 cfu/g moulds

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …