× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

گلیسیرین

دیدن قیمت و اطلاعات
گلیسیرین
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

خرید گلیسیرین

جهت خرید گلیسیرین با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند . این محصول به صورت وارداتی از برند های معروف دنیا از جمله KLK مالزی – دیپر ترکیه و پی تی دوا اندونزی قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، همچنین میتوانید از محصولات تولید ایران نیز خرید کنید .

بسته بندی های این محصول به صورت بشکه های فلزی 250 کیلوگرمی می باشد که با گرید های مختلف خوراکی – آرایشی بهداشتی و دارویی میتونید تهیه نمایید ، اگر مقادیر 250 کیلوگرم برای شما زیاد است میتوانید با هماهنگی بخش فروش مقدایر کمتر نیز خرید کنید .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

قیمت گلیسیرین

 

گلیسیرین چیست

گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتانول و دی اکسیدکربن، گلیسیرین مهمترین محصول جانبی تخمیر الکل از لحاظ مقدار تولید می باشد. گلیسیرین از نظر شیمیایی به عنوان یک الکل شیمیایی طبقه بندی می شود ولی خواص آن بیشتر ماشبه با شکر است، به سادگی جذب می شود و در بدن به گلوکز تبدیل می شود.

گلیسیرین در سال 1779 توسط شیمیدان سوئدی، Scheele کشف شد که به دلیل حضور گروه های هیدروکسیلی، برای مرطوب سازی به کار می رود. تا سال 1948، گلیسیرین صرفا به عنوان محصول جانبی در تولید صابون از چربی گیاهی و حیوانی تولید می شد اما سنتز صنعتی آن از پروپیلن یا شکر منجر به افزایش قابل توجه حجم تولیدی شد.

کاربرد گلیسیرین

صنایع غذایی:

در غذا ها و نوشیدنی ها از این محصول استفاده میشود زیرا رطوبت را به خودش جذب میکند و به عنوان حلال و شیرین کننده نیز استفاده میشود.از فساد مواد غذایی نیز جلوگیری میکند. این محصول چربی طبیعی به مواد خوراکی میدهد که از نظر اقتصادی بسیار مناسب است مانند کلوچه که از این محصول استفاده میشود. وبه عنوان یک ضخیم کننده در نوشیدنی های الکلی استفاده میشود.

 

همان‌طور که در غذاها استفاده می‌شود، گلیسرول توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی به‌عنوان یک کربوهیدرات دسته‌ بندی می‌شود. تعیین میزان کربوهیدرات غذایی ایالات‌متحده آمریکا (FDA) شامل تمام مواد مغذی کالری است که شامل پروتئین و چربی است.گلیسرول دارای چگالی کالری شبیه قند است، اما یک شاخص گلیسمی پایین و مسیر متابولیکی مختلف در بدن است، بنابراین برخی از طرفداران رژیم غذایی گلیسرول را به‌عنوان یک شیرین‌کننده سازگار با رژیم‌های کم کربوهیدرات قبول می‌کنند.همچنین در هنگام استفاده از شیرین‌کننده‌های پلیول مانند اریتریتول و زایلیتول توصیه می‌شود.

گلیسیرین خوراکی در مشروب

با توجه به خصوصیت توانایی حل شدن گلیسیرین یا گلیسرول در آب و محلول بودن در انواع مشروب ها جهت افزایش کیفیت طعم و گیرایی آنها استفاده خواهد شد.بنابراین یکی از مواردی که در انواع شراب ها و آبجو ها وجود دارد گلیسیرین است.

 

صنعت دارویی و پزشکی

گلیسرول در تهیه داروهای پزشکی مورداستفاده قرار می‌گیرد، عمدتاً به‌عنوان وسیله‌ای برای بهبود اسکار، به‌عنوان یک نرم‌کننده استفاده میشود.این محصول در درمان‌های آلرژیک ایمنوتراپی، شربت سرفه، اکسیر و دفع آفات، خمیردندان، دهان شوینده‌ها، محصولات مراقبت از پوست، کرم ریش تراش، محصولات مراقبت از مو، صابون‌ها و نرم‌کننده‌های شخصی مبتنی بر آب استفاده میشود.گلیسیرین جزء صابون گلیسیرین است. به‌عنوان اسانس در عطر نیزاضافه‌ میشود.

نوع خاصی از صابون توسط افرادی که دارای پوست حساس استفاده می‌شود زیرا از خشکی پوست با خواص مرطوب‌کننده آن جلوگیری می‌کند.این محصول رطوبت را از طریق لایه‌های پوست جذب می‌کند و مانع از خشک شدن و تبخیر بیش‌ازحد می‌شود.

در سوخت و ساز بدن:

گلیسرین یک ماده برای ساخت تری گلیسیرید ها و فسفولیپید ها در بافت چرب وکبد است. هنگامیکه بدن چربی ذخیره شده را به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کند گلیسرول و اسید چرب در جریان خون رها می‌شوند، گلیسیرین در گردش پروتئین‌ها مانند گلوکز یا فروکتوز گلیکیت نمی‌کند و منجر به تشکیل محصولات نهایی پیشرفته گلیکیت نمی‌شود.

 

گلیسیرین برای دور چشم

از جمله خواص گلیسیرین این است که پوست دور چشم را ضخیم تر خواهد کرد و خواص کشسانی و رطوبت دور چشم را بهبود می بخشد.این بدان علت است که در نتیجه ی پیر شدن پوست اپیدرم یعنی لایه سطحی پوست دچار کمبود آکوارپورین خواهد شد.

 

مضرات گلیسیرین

استفاده ی زیاد از گلیسیرین بر روی پوست ممکن است پوست را دچار التهابات و خارش و قرمزی کند.هم چنین اگر فرد دوز مناسب و به اندازه ای از آن را رعایت ننماید می تواند موجب ایجاد بیماری های پوستی شود.برای افرادی که آلرژی دارند ممکن است ایجاد حساسیت نماید اما به طور کلی این محصول جزو محصولات ایمن بحساب می آید و در اکثر محصولات آرایشی بهداشتی و دارویی از این ماده استفاده می شود .حک

 

گلیسیرین و گلاب برای چاقی صورت :

از این محصول به عنوان ماده ی بهبود دهنده کیفیت پوست نیز استفاده می شود که برای این منظور می بایست از گرید دارویی آن استفاده نمود که خلوص بسیار بالایی دارد و همراه کردن گلیسیرین با گلاب مرغوب می تواند برای چاقی صورت بسیار تاثیر گذار بوده و همچنین گلیسیرین برای دور چشم نیز میتواند باعث کاهش چین و چروک ها و سیاهی دور چشم شود .

 

سایر کاربردها:
  • این ماده در محصولات مراقبت از کودک، چسب ها و مواد منفجره و همچنین به منظور پایداری طولانی مدت محلول های آنزیم و ذخایر باکتری استفاده می شود.
  • گلیسرین در تهیه نمونه های پروتئین و DNA برای ژل الکتروفورز آگارز و پلی آکریلامید استفاده می شود. گلیسیرین همچنین به عنوان سوخت در طراحی سل های بیوسوخت آنزیمی استفاده می شود.
  • از گلیسیرین در تولید ژل های شستشو و ضد عفونی کننده دست استفاده می شود زیرا این محصول در کربومر و الکل به راحتی حل می شود و به عنوان عامل مرطوب کننده و امولسیونی ضعیف عمل میکند.
  • گلیسرین در تولید امولسیفرهای مونو دی گلیسیرید استفاده می شود که این امولسیفایرها به عنوان عوامل نرم کننده در کالاهای پخت شده و پایدارکننده در بستنی و … کاربرد دارند.
پرمنگنات و گلیسیرین

استفاده از پرمنگنات پتاسیم به عنوان اکسید کننده موجب سوختن گلیسیرین می شود در نتیجه ی این مورد بخار آب و کربن دی اکسید و خاکستر که حاصل سوختن است حاصل می شود در نتیجه هنگام استفاده از این مورد باید موارد ایمنی را رعایت کرد لذا ترکیب این دو ماده میتواند خطر آفرین باشد .

آنالیز گلیسیرین برند KLK :
 
result quality criterion item
99.91 99.00% - 101.00% assay
pass pass colour
pass pass identification-A infrared absorption
pass pass identification-B limit of DEG & EG <0.1% respectively
pass pass identification-C chromatography
1.262 1.249 specilif gravity 25/25℃
<0.01 0.01 residue on ignition
0.08% 5.00% water
<10ppm 10ppm chloride
pass pass sulfate, ≤20ppm
pass pass heavy metals, ≤5ppm
pass pass limit of chlorinated, ≤30ppm
0.4 1.0 fatty acids & esters, ml 0.5 N NaOH ml
<0.1 0.1 related compounds-individual impurities
<1.0 1.0 related compounds-total impurities

5 نظر ارسال شده

  • لیدا مشفق گفت:

    با سلام گلیسیرین از چه برند هایی موجود هست ؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام عرض ادب
    گلیسیرین از برند های مالزی و ایرانی موجود هست .
    برای اطلاعات بیشتر با تلفن های بخش فروش در تماس باشید.

  • اسفندیاری گفت:

    با سلام و عرض ادب
    امکان استفاده از گلیسیرین خوراکی در مصارف آرایشی و بهداشتی هم وجود داره؟

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    سلام روز شما بخیر
    بله قابل استفاده است .

  • ناشناس گفت:

    سلام از گلیسرین می‌توانیم در مشروبات استفاده کنیم (عرق) مقدارش چقدر باشه.مرسی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

مواد اولیه دارویی

خرید مواد اولیه دارویی

فروش مواد اولیه دارویی شرکت آبتین شیمی، به عنوان یکی از پیشروهای صنعت خرید مواد اولیه دارویی و شیمیایی در بازار، از طریق تجربه و تخصص خود به مشتریان خود محصولات با کیفیت و خدمات عالی ارائه می‌دهد. زمینه فعالیت این شرکت در فروش مواد اولیه دارویی شامل انواع مواد شیمیایی و مواد افزودنی دارویی است. اکثر شرکت های داروسازی مطرح در کشور از مشتریان شرکت ما هستند و باعث افتخار است تا بتوانیم با شما نیز همکاری مداومی با شما داشته باشیم. جهت اطلاعات بیشتر با بخش فروش شرکت …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …