پیشنهاد ویژه :
قیمت روغن کرچک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09192135896
روغن فندق
  • گرید : آرایشی بهداشتی / خوراکی
  • بسته بندی : 20Kg / 10Kg
  • شکل ظاهری : ماده روغنی زرد تا طلایی
  • بو : بوی آجیل بوداده
  • خلوص : 100%

روغن فندق چیست؟

فندوق از آجیل های مورد علاقه ما ایرانیان است. این آجیل خوش طعم فایده های خود را به صورت روغن نیز به ما می‌رساند. فندوق گونه های مختلفی دارد که در نقاط مختلف جهان رشد می‌کند. میوه این درخت هم انواع مختلفی دارد که از اندازه کوچک تا بزرگ را شامل می‌شود‌. روغن خالص فندوق رنگی زرد رنگ دارد و بویی آجیلی مانند می‌دهد.

فندوق

فندوق

خواص روغن فندق

این روغن دارای آنتی اکسیدان ها و مواد ضد سرطان است. این محصول با داشتن ویتامین E و B و اسید های چرب پوست را روشن و درخشنده می‌کند و در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت می‌کند. این محصول همچنین آثار پیری را به تعویق می‌اندازد و از چین و چروک پیشگیری میکند. خواص ضد سرطان این روغن در آزمایشات علمی ثابت گردیده است. تنظیم چربی پوست و از بین بردن جای جوش و آکنه از خواص دیگر این روغن است. این روغن به دلیل خواص رنگی آن معمولا در رنگ مو ها استفاده میگردد که رنگی قهوه ای به مو ها می‌دهد. استفاده از این محصول مو ها را شاداب و درخشان می‌کند و باعث ماندگاری بیشتر رنگ روی مو ها می‌گردد. روغن فندوق به صورت خوراکی نیز قابل استفاده است و مزایای بیشماری برای سلامت بدن دارد.

از روغن براهمی  هم دیدن کنید !

 

روش های استفاده

این محصول هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های دیگر، به صورت مستقیم برای پوست قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از فندوق در سرم مو، رنگ مو، کرم مرطوب کننده و آبرسان، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و صابون و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

 

عوارض جانبی

به دلیل طبیعی و خالص بودن این محصول عوارض جانبی ندارد و تنها در مواردی حساسیت به فندوق گزارش شده است. این افراد باید از استفاده از این روغن خودداری نمایند.

 

خرید روغن فندق :

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است ، گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری ، پک 20 عددی 60 گرمی (20 عدد روغن بسته بندی شده 60 گرمی مناسب آرایشی و بهداشتی ) برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

 


این نوشته توسط : شیردل در تاریخ : 9:36 ق.ظ درون وبسایت آبتین شیمی درج گردیده است .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

پولولان

پولولان

پولولان چیست : این مواد از واحد های مالتوتریوز تشکیل شده و اساسا یک پلیمر پلی ساکارید است که به نام α-1،4- ؛ α-1،6- گلوکان نیز معروف است .   ساختار : نحوه ترکیب اصلی  این مواد سه واحد گلوکز در مالتوتریوز به

الکل های چرب

الکل های چرب

الکل های چرب چیست؟ الکل چرب دارای زنجیره طویلی از الکل است که وزن مولکولی زیادی دارند. الکل های چرب از6 تا 25 کربن در ساختارشان دارند. که مهم ترین الکل های چرب عبارتند از: لوریل الکل میریستیل الکل اول

ویتامین ها در آرایشی بهداشتی

استفاده ویتامین در صنایع آرایشی

کاربرد ویتامین ها در صنایع آرایشی و بهداشتی : امروزه یکی از قوی ترین و پر سود ترین صنایع در سراسر جهان خصوصا ایران با مصرف روز افزون مواد آرایشی و همچنین مواد بهداشتی نیاز به مواد اولیه نیز به شدت احساس م

بهبود دهنده نان

بهبود دهنده های نان

انواع بهبود دهنده نان : بهبود دهنده نان امروزه کیفیت آرد های حاصل شده از گندم ها بسیار پایین تر از قبل شده است و نان های تولید شده از این قبیل گندم ها کیفیت بسیار پایینی دارند. برای حل این مشکل و بهبود آن م