× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

روغن ماکادمیا

دیدن قیمت و اطلاعات
روغن ماکادمیا
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

روغن ماکادیما چیست

یکی از خاص ترین روغن های طبیعی گرفته شده از دانه ،(روغن ماکادمیا) است اما قبل توصیف خواص این روغن باید درباره خود دانه ماکادیما توضیح دهیم زیرا خیلی از افراد با این گیاه اشنایی ندارند .

درخت ماکادمیا

ماکادمیا نوعی دانه از خانواده درخت  Proteaceae که به فندق استرالیایی معروف  است و همانطور که مشخص است  میوه این درخت در دسته خشکبارها دسته بندی می شود  درختان همیشه سبز است و در هوای  نیمه گرمسیری رشد میکنن و توسط پاشیدن بذر رشد انها حاصل می شود و از نشانه های پر محصول بودن این گیاه سبز بودن وشادابی برگ های ان در تمام فصول سال است میوه این گیاه همانند فندق است و کاملا مغذی بوده و سرشار از انرژِی و چربی های مفید است اگر بخواهیم ساختار ترکیبی ان را به صورت جز به جز تشریح کنیم به شرح زیر است 76 درصد روغن طبیعی ،9%پروتئین ،2% فیبر،9%کربوهیدرات و به صورت مختصر ب1 ،ب2 ،کلسیم ،فسفر ،پتاسیم ،سدیم ،سلنیوم و اهن است .

همانطور که مشخص است محصولی با این مشخصات شیمیایی به خصوص می تواند فوایدی بسیار عمده ای برای سلامتی و زیبایی داشته باشد .

خواص وکاربرد ها :

تقویت سیستم قلبی و عروقی :

تمامی روغن های گرفته شده از اجیل مثل ماکادیما به علت داشتن خلوص بالای اسید های چرب غیر اشباع موجب می شود سطح کلسترول و تری گلیسیرید در بدن به حداقل برساند و اینگونه از بیماری های قلبی عروقی پیش گیری می شود .

تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر رادیکال ازاد :

طی تحقیقات دانشمندان متوجه شده اند کسانی از روغن یا میوه این نوع از اجیل ها استفاده میکنند به دلیل داشتن فلاونوئیدها که توانایی انتی اکسیدانی دارند، بدن را در برابر بیماری های غددی و سرطانی مقاوم میکند .

بهبود سیستم گوارشی :

به دلیل داشتن یکسری الیاف رژیمی محلول و نا محلول که منجرب به سرعت بخشیدن به حذف سموم  از سیستم ایمنی گوارشی می شود و همچنین باعث تحریک کارکرد عوامل گوارشی می شود کل سیستم گوارش بهبود پیدا میکند.

استحکام بخشی به استخوانها :

همانطور که همه ما میدانیم کلسیم یک مواد لازم برای تقویت استخوان ها است اما به تنهایی این ماده کافی نیست بلکه به فسفر،منگنز ،منیزیم هم لازم هست برای کانالیزاسیون استخوان ها و دندانها، لذا تمام این مواد در ماکادمیا موجود هست که موجب استحکام کامل در کنار کلسیم می شود .

لاغر کننده :

خوب مشخصا کمک کردن یک روغن در رژِیم لاغری باعث تعجب هر کسی می شود اما باید گفت که این محصول به دلیل این که یک چربی مفید است لذا بعد از مصرف خیلی دیر دچار حس گرسنگی می شوید و از طرفی با داشتن فیبر بیش از حد موجب شده تا پروسه هضم غذا را طولانی کند و علاوه بر همه این ها این روغن در تحقیقات نشان داده که باعث کاهش هیپرتروفی سلول چربی می شود از این رو در دوره لاغری میتواند کمک بسزایی کند .

تقویت مو :

استفاده از این روغن به عنوان یک محصول مراقبتی مو بهترین تصمیم است زیرا یکی از اصلی ترین خاصیت های ان برای مو است چون به سرعت در پوست جذب  می شود و این در حالی است که این روغن با تمامی مواد مفیدی و غنی که دارد وارد غشای اصلی پوست خواهد شد و از این رو ریشه مو وفولیکول های مو تقویت می شود و تنها برای این منظور کافی است شما پنج دقیقه قبل از استحمام چند قطره از این محصول را در کف دست بریزید و روی پوست سر ماساژ دهید وبعد به راحتی شستشو دهید.

تقویت پوست :

به طور کلی روغن ماکادمیا برای پوست یک محصول همه جانبه هست که ان هم به دلیل وجود ترکیباتش هست لذا با این ترکیب موجب حفظ اب و اکسیژن در پوست می شود که این دو عنصر در پوست کاملا حیاتی هستند و علاوه بر ان به اندازه کافی برای تغذیه پوست دارای ویتامین E است که از خشکی پوست و پوسته پوسته شدن جلوگیری می کند

متاسفانه در بین اقشاری از جامعه این روغن را فقط برای پوست های چرب می شناسند و توصیه می کنند و این کاملا اشتباه است و در واقع برای پوست های خشک خیلی بهتر بوده و این به این منظور نیست که برای پوست ها چرب مناسب نیست بلکه فواید این روغن به پوست این گونه افراد هم تاثیر گذار است

حتی از این محصول می توان برای جلوگیری از اشعه های UV استفاده شود به این دلیل که سریع جذب پوست شده و در برابر اشعه های مضر سدی تشکیل می دهد و مانع از رسیدن به داخل پوست می شود و علاوه بر آن برای آفتاب سوختگی و اثرات آن هم می توان استفاده کرد زیرا با حس خنک کنندگی و چربی سبکی که دارد باعث التیام بخشیدن به پوست سوخته می شود

عوارض :

باید مطلع باشید که همانطور که دارای خواص زیادی است مقدار زیادی فسفر هم دارد که به جز تاثیر مفیدی که برای مغز و کارکرد ان دارد برای بیماران که اختلال کلیوی دارند مضر است است .

قابل توجه است که خود اجیل این محصول برای سگ سالان ایجاد مسمویت میکند و دچار ظعف می شوند

 

خرید روغن ماکادمیا

به منظوری خرید روغن ماکادمیا و یا استعلام قیمت روغن ماکادمیا با شماره های موجود درون سایت در تماس باشید :

03195020085

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل

لوریل میریستیل الکل چیست لوریل میریستیل الکل جزء الکل های چرپ محسوب می شود و لازم است که ابتدا توضیحی مختصر درباره خود الکل های چرپ ارائه کنیم . باید گفت که الکل های چرپ با منبع های گیاهی و حیوانی یکسری روغن های شیمیایی نامیده می شوند که ظاهر انها یک مایع غلیظ روغنی  هست اما کاملا بی رنگ و با عطری ملایم که در دمای بالا به کلی تجزیه می شود و تاریخ انقضای این محصول یک سال بعد از مورخه تولید است و ساختار شیمیایی ان c12و …

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات

کلر هگزیدین دی گلوکونات کلر هگزیدین دی گلوکونات یکی از دهان شویه ها پرمصرف است که در دندانپزشکی برای درمان زخم های دهان و عفونت دهان و دندان استفاده می شود. این دهان شویه دارای خاصیت آنتی باکتری است که بر طیف وسیعی از باکتری ها تاثیر می گذارد و آن ها را از بین می برد. دهان شویه کلر هگزیدین گلوکونات بر درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری های دهانی شامل : ژنژویت ، پریودنتایتیس و سایر بیماری های ناشی از التهاب در دهان نقش موثری دارد. این …

اوره

اوره

معرفی اوره اوره یک ترکیب آلی با شکل ظاهری متفاوت از مایع تا گرانول های سفید رنگ در بازار موجود است . این ماده با نام کاربامید Carbamide-Urea نیز شناخته می شود . این ماده به صورت طبیعی در عرق و ادرار انسان یافت می شود . ماده اوره در کشور ما به صورت گسترده توسط پتروشیمی های شیراز , کردستان و … تولید می شود و برای مصارف داخلی و همچنین صادرات نیز بسیار مورد توجه است . ماده اصلی به منظور تولید اوره استفاده از ماده ای به …

گیکولیک اسید

گلیکولیک اسید

گلیکولیک اسید چیست و چه کاربردی دارد گلیکولیک اسید یا اسید گلیکولیک Glycolic acid دارای فرمول شیمیایی C2H4O3 یک آلفا هیدروکسی است. این ترکیب بی رنگ و محلول در آب است و خاصیت جذب آب و ایجاد رطوبت دارد. اسید گلیکولیک یک لایه بردار مناسب برای حفظ رطوبت پوست است. این ترکیب نقش مهمی در ساخت سلول ها جدید پوستی دارد. در بسیاری از لوازم آرایشی از گلیکولیک اسید استفاده می شود زیرا استفاده آن در غلظت کم برای بیشتر مردم بی خطر است. گلیکولیک اسید به دلیل توانایی ساخت …

لیمونن

لیمونن

لیمونن چیست انسان ها از سال ها پیش، با استخراج روغن های ضروری طبیعی از گیاهان و میوه های مختلف آشنایی داشتند. روغن لیمونن یکی از روغن های پرطرفدار گیاهی است. لیمونن(LIMONENE) دارای فرمول شیمیایی C10H16 بوده که یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 22311 و جرم مولی 136.24gr/mo است. لیمونن مایعی بی رنگ از گروه هیدروکربنی و شاخه سیکلوترین است. نام این ترکیب از نام لیمو گرفته شده است و به عنوان حلال تجدیدپذیر در شوینده ها از آن یاد می شود. این ترکیب از پوست پرتقال و …

glycol dinitrate

گلیکول دی نیترات

گلیکول دی نیترات چیست تری اتیلن گلیکول دی نیترات ، نیتروگلیکول ، نیترات اتیلن و دی نیتروگلیکول نام های دیگر گلیکول دی نیترات(glycol dinitrate) است گلیکول دی نیترات یکی از مواد منفجره کمیاب می باشد.که برابری اکسیژن آن صفر است.که به شکل مایعی بیرنگ است.وبرای اولین باردرسال 1870تولید شد و از آن به عنوان ضدیخ درتولید دینامیتهای بادرجه انجماد پایین استفاده می شود و توان خردکنندگی آن بالا است ودر دمای ۲۲ درجه سانتی گراد زیر صفر یخ میزند. برای پایین آوردن درجه انجماد در ساختار انواع دینامیت ها در …