روغن براهمی

روغن براهمی

روغن های تخصصی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg
  • شکل ظاهری ......... ماده روغنی سبز رنگ
  • بو ......... بدون بو، بوی گیاهی
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن براهمی چیست؟ روغن براهمی عصاره گیاه باکوپا مونی‌یری (Bacopa monnieri) و گوتو کولا است. این گیاه بومی هندوستان است اما در مناطق دیگر نظیر استرالیا نیز یافت می‌شود. هندی ها از این گیاه در داروی سنتی شان، آیووِردا (Ayurveda) استفاده میکنند و باور دارند که عصاره این گیاه در افزایش قدرت فکری و جلوگیری از آلزایمر تاثیر شگرفی دارد. این روغن به رنگ سبز پررنگ یا کمرنگ موجود است و بوی خاصی ندارد اما معمولا برای آن بویی گیاهی متصور می‌شوند. معمولا این روغن به روش بنماری با استفاده از روغن پایه دیگر ا...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن براهمی چیست؟

روغن براهمی عصاره گیاه باکوپا مونی‌یری (Bacopa monnieri) و گوتو کولا است. این گیاه بومی هندوستان است اما در مناطق دیگر نظیر استرالیا نیز یافت می‌شود. هندی ها از این گیاه در داروی سنتی شان، آیووِردا (Ayurveda) استفاده میکنند و باور دارند که عصاره این گیاه در افزایش قدرت فکری و جلوگیری از آلزایمر تاثیر شگرفی دارد. این روغن به رنگ سبز پررنگ یا کمرنگ موجود است و بوی خاصی ندارد اما معمولا برای آن بویی گیاهی متصور می‌شوند. معمولا این روغن به روش بنماری با استفاده از روغن پایه دیگر استخراج می‌شود.

 

گیاه باکوپا مونی‌یری

گیاه باکوپا مونی‌یری

خواص روغن براهمی

این روغن تاثیر بسیار زیادی در مراقبت و افزایش رشد مو ها دارد. این محصول جلوی ریزش موها را میگیرد و از سفیدی زودرس موها پیشگیری می‌کند. مواد مغذی موجود در این روغن، فولیکول های مو را تغذیه می‌کنند و باعث رشد موها می‌شوند. ماساژ دادن این روغن به پیشانی و کف سر موجب احساس آسودگی و راحتی میگردد و به آسودگی و رفع استرس کمک شایانی می‌کند. استفاده از این محصول بر اساس تحقیقاتی از بروز بیماری های دهنی مانند آلزایمر جلوگیری می‌کند. این روغن همچنین خواص ضد التهاب دارد و میتواند برای تسکین درد مفاصل استفاده گردد. استفده از این روغن بر روی زخم ها سوزش را تسکین داده و روند بهبود زخم را سرعت می‌بخشد.

از روغن خراطین  هم دیدن کنید !

روش استفاده

روغن براهمی هم به صورت خالص و هم به صورت ترکیبی با روغن های آرایشی دیگر، به صورت مستقیم برای پوست و مو قابل استفاده است. این روغن استفاده زیادی در انواع لوازم آرایشی دیگر نیز دارد. تولیدکنندگان از براهمی در سرم مو، محصولات تقویت مژه و مو و … استفاده می‌کنند. این محصول می‌تواند در تولید شامپو و سایر محصولات بهداشتی نیز استفاده گردد.

 

عوارض جانبی

این روغن صد در صد طبیعی است و عوارض جانبی خاصی از آن گزارش نشده است. این محصول نباید به صورت خوراکی مصرف شود.

 

خرید روغن براهمی:

این محصول به صورت وارداتی و تولید داخل در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360