میکروکریستالین سلولز

میکروکریستالین سلولز (آویسل)

آرایشی و بهداشتی
  • شکل ظاهری ......... پودر سفید رنگ
  • بسته بندی ......... بسته ۲۰ کیلوگرمی
  • نام های دیگر ......... MCC،E۴۶۰، آویسل
  • دسته بندی ......... آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی,غذایی
میکروکریستالین سلولز- آویسل MCC چیست : این ماده به صورت پودری سفیدرنگ، بی بو و بی مزه می باشد و نام دیگر آن  MCC،E460، آویسل می باشد. میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا درست شده است و به عنوان یک ماده ضد انقباض، ضد کپک و هم چنین به عنوان نوعی امولسیفایر عمل می کند. این ماده در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی حل نمیشود. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است. میکروکریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای  متفاوتی از جمله تبخیر، هیدرولیز اسید و اکستروژن تولید شود. این...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

میکروکریستالین سلولز- آویسل MCC چیست :

این ماده به صورت پودری سفیدرنگ، بی بو و بی مزه می باشد و نام دیگر آن  MCC،E460، آویسل می باشد. میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا درست شده است و به عنوان یک ماده ضد انقباض، ضد کپک و هم چنین به عنوان نوعی امولسیفایر عمل می کند. این ماده در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی حل نمیشود. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است. میکروکریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای  متفاوتی از جمله تبخیر، هیدرولیز اسید و اکستروژن تولید شود. این ماده به دلیل  اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می شود زیرا به عنوان یک حامل برای مایعات عمل میکند . تخلخل آن، باعث خشک شدن و تمیز شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید روغن بادام

 

انواع کاربرد میکروکریستالین سلولز

آویسل در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که مهم ترین آنها صنعت مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی و محصولات آرایشی است.از جمله کاربرد های آنها، در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده و غذاهای کنسروی است و رایج ترین کاربرد آنها در مكمل هاي ويتامين يا قرص ها میباشد. همچنين در آزمايشات پلاك براي شمارش ويروس ها به عنوان جايگزيني براي كربوكسي متيل سلولز استفاده مي شود.

میکرو کریستالین سلولز در صنعت غذایی:

در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی، به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر استفاده میشود.

در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی، به عنوان عامل ضد انعقاد استفاده میشود.

در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات بافت محصول، به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد استفاده میشود.

میکروکریستالین سلولز در نوشیدنی

در نوشیدنی ها برای بهبود پایداری به عنوان عامل تثبیت کننده، عامل ژلینگ، عامل ضد انجماد و مواد معلق در نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

میکروکریستالین سلولز آرایشی

در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه، به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی استفاده میشود.
در لوازم آرایشی پوست و مو به عنوان ثبیت کننده و صاف کننده مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.

 

خرید میکروکریستالین سلولز :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول میکروکریستالین سلولز از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360