تماس با آبتین شیمی 031-33616360
فروش متیل پارابن

متیل پارابن

, methylparaben

متیل پارابن چیست؟ متیل پارابن (methyl paraben) با فرمول شیمیایی C8H8O3  یک آلرژن شیمیایی استاندارد است. متیل پارابن نوعی پارابن است. پارابن ها مواد شیمیایی هستند که اغلب به عنوان مواد نگهدارنده استفاده می شوند تا محصولات را برای مدت طولانی تر نگه دارند. آنها برای جلوگیری از رشد قالب و سایر باکتری های مضر به مواد غذایی یا لوازم آرایشی اضافه می شوند.این ماده در نقش نگه دارنده در بسیاری از مواد آرایشی پایه آبی، کرم ها، لوسیون ها، شامپوها به کار می رود.متیل پارابن دارای خواص آنتی بیوتیکی و …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

متیل پارابن چیست؟

متیل پارابن (methyl paraben) با فرمول شیمیایی C8H8O3  یک آلرژن شیمیایی استاندارد است. متیل پارابن نوعی پارابن است. پارابن ها مواد شیمیایی هستند که اغلب به عنوان مواد نگهدارنده استفاده می شوند تا محصولات را برای مدت طولانی تر نگه دارند.

آنها برای جلوگیری از رشد قالب و سایر باکتری های مضر به مواد غذایی یا لوازم آرایشی اضافه می شوند.این ماده در نقش نگه دارنده در بسیاری از مواد آرایشی پایه آبی، کرم ها، لوسیون ها، شامپوها به کار می رود.متیل پارابن دارای خواص آنتی بیوتیکی و ضد قارچی می باشد که در بسیاری از محصولات  بعنوان ماده ای جهت جلوگیری از رشد میکروب ها استفاده می شود .

 

خرید متیل پارابن :

جهت خرید متیل پارابن با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...
استعلام قیمت مواد - راهنمایی در مورد بسته بندی کالا ـ انالیز و دیتاشیت و ... با تماس امکان پذیر است .

021-28421745 دفتر تهران
031-33616360 دفتر اصفهان

شنبه تا چهارشنبه 9 الی 16 / پنج شنبه ۹ الی 12

کاربرد ها :

پارابن ها در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مثل شامپوها، مرطوب کننده ها، ژل های شستشو خمیردندان ها، محصولات زیبایی و همچنین در انواع محصولات دارویی موضعی و تزریقی و انواع غذاها به کار می روندبه طوری که گفته می شود پارابن ها در بیش از ۹۰ درصد محصولات آرایشی و بهداشتی وجود دارند که به تعدادی از انها اشاره میکنیم:

متیل پارابن معمولا به عنوان قارچ کش در محیط های غذایی استفاده می شود و همچنین در تعدادی از غذاهای فرآوری شده و داروها مورد استفاده قرار می گیرند

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید سوربات پتاسیم

 

دیگر کاربرد ها :

متیل پارابن در نوشیدنی های الکلی یافت می شود، عامل ضد میکروبی، نگهدارنده و طعم دهنده است. متیل یکی از مولکول های خردل، میوه ی زرد طلایی، شراب سفید، شراب گیاهی و بورون وانیل است

آنها همچنین در تعدادی از غذاهای فرآوری شده و داروها مورد استفاده قرار می گیرند

دلیل استفاده ی متیل پارابن در شامپو ها :

شامپوها فرآورده های حاوی آب هستند و بسیار مستعد رشد میکروارگانیسم ها،

لذا اضافه نمودن مواد محافظ میکروبی از ضروریات این فرآورده هاست.

جایگزینی گروه های شیمیایی مختلف سبب تغییر در حلالیت و تغییر در طیف اثر میکروبی پارابن ها می شود.

بطوری که هرچه طول زنجیره آلکیل افزایش پیدا می کند، حلالیت ماده در آب کاهش و حلالیت در روغن ها و حلال های آلی افزایش می یابد

محصولاتی که بیشترین مقدار پارابن را دارا میباشند:

دئودورانت‌ها و ضدعرق‌ها از منابع مهم پارابن به شمار می‌روند .

انواع مختلف پارابن :

 نکات ایمنی :

اختلاف نظرهایی وجود دارد در مورد این نکته که غلظت این ماده موجود در لوازم آرایشی بهداشتی در حد سمی است یا نه .این ماده از طریق پوست یا دستگاه گوارش جذب می شود با این حال شواهدی بر ایجاد حساسیت پوستی در برخی موارد مشاهده شده است.آلرژی زا هستند، ترشحات داخلی را مختل می‌کنند و می‌توانند سرطان زا باشند.

 

آنالیز متیل پارابن برند TNG :

 

item quality criterion result
appearence white crystaline powder confirms
melting point 125-128℃ 127.3℃
acidity <0.1 0.2
loss on drying ≤0.5 % 0.15 %
sulfate (so4) ≤0.024 % <0.024 %
residual on ignition ≤0.1 0.03
identification complies whit standard confirms
related substances p-hydroxybenzoic acid: ≤0.50 0.08
related substances any other singal impunity: ≤0.50 0.04
related substances total impurities: ≤1.0 0.15
color of solution complies with standard confirms
residual of solvents (methane) ≤1000 ppm <200 ppm

 

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در