× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

مونو دی گلیسیرید

دیدن قیمت و اطلاعات
مونو و دی گلیسیرید
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

مونو دی گلیسیرید چیست

مونو دی گلیسیرید اسیدهای چرب (E471) با فرمول شیمیایی C21H42O4 نوعی گلیسیرید است . گلیسیرید از دو جز استر گلیسرول و اسید چرب تشکیل شده است و گلیسرول دارای سه جز هیدروکسیل است که میتواند با یک یا دو یا سه اسید چرب استریفیه شوند و تشکیل مونو، دی یا تری گلیسیرید را بسازند.

مونو دی گلیسیرید نوعی امولسیفایر است که رنگ کرمی رنگ دارد و بو و عطر ملایم دارد و در آب نامحلول است.و سبب افزایش ماندگاری مواد غذایی میشود.این ماده از چربی های گیاهی به دست می اید و گاهی از چربی جانوری تولید میشود.برای گیاهخواران استفاده از این ماده منع شده است زیرا منبع تولید این ماده فقط گیاهی نیست و از چربی جانوری نیز استفاده میشود.

مونو گلیسیرید ها و دیالیزرایدها امولسیفایر هستند و کارکرد امولسیفایر جدا سازی آب و روغن از هم است.طی مصوبه ای اداره غذا و داروی ایالات متحده (USDA) استفاده از مونو گلیسیریدها و دیالیزرئید ها را در غذا ها به طور آزاد اعلام کرد زیرا کمک به افزایش حجم غذاها و حفظ تازگی غزپداها میشود و خمیر را از لحاظ استحکام و عطر و طعم تقویت میکند و از چسبندگی غذاهای مرطوب و آبنبات ها میکاهند.

 

E471 چیست

Mono- and diglycerides of fatty acids به نام های استئاراته ها، مونو گلیسرید ها یا گلیسرول استرات های اسید چرب نیز شناخته می‌شود. این یک ماده امولسیفایر است که در مواد غذایی و محصولات غذایی بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. E471 از گلیسرول و اسیدهای چرب (به عنوان منشأ اصلی) تشکیل شده است و وظیفه اصلی آن بهبود پایداری امولسیون در محصولات مختلف است. امولسیون‌ها مخلوطی از دو یا چند ماده مختلف هستند که در محیط‌های آبی و روغنی با هم ترکیب می‌شوند و باعث ایجاد پایداری و یکپارچگی در محصولات می‌شوند.

E471 در مواد غذایی مختلف مانند بیسکوییت، شیرینی، بستنی، ماست، مارگارین، و بسیاری از محصولات پخته و فراوری شده دیگر یافت می‌شود. این ماده عمدتاً به منظور بهبود طعم، بافت، و پایداری محصولات غذایی به کار می‌رود. به عبارت دیگر، E471 به عنوان یک ماده امولسیفایر در صنایع غذایی به کار می‌رود تا مواد چربی و آبی در محصولات به خوبی ترکیب شوند و پایداری محصولات را تضمین کنند.

 

خرید مونو دی گلیسیرید

جهت خرید مونو دی گلیسیرید با کیفیت بالا و قیمت مناسب با کارشناسان آبتین شیمی در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت مونو دی گلیسیرید

نمودار قیمت مونودی گلیسیرید

 

 

مواد غذایی حاوی مونو دی گلیسیرید

  • نان
  • مارگارین
  • سس مایونز
  • کره بادام زمینی
  • آب نبات و آدامس
  • بستنی
  • گوشت جایگزین
  •  بعضی از گوشت های فرآوری شده
  • سوسیس و کباب های گوشتی
  • کیک
  • قهوه
  • سفید کننده ها
  • محصولات پخته شده
  • کوکی ها
  • کیک ها
  • بیسکویت ها
  • کریسانت ها
  • حلوا شکری
  • بستنی
  • خامه

دیگر محصولات ما را مشاهده کنید: لیتیوم هیدروکسید

 

کاربرد

  • در صنایع غذایی باعث نرمی و تازگی وسط نان را حفظ میکند و تقویت میکند و در کیک اسفنجی با کنترل حباب ها باعث بهبود مقاومت و کاهش چسبندگی خمیر میشود.
  • در دسر های منجمد و مارگارین ها برای حفظ تازگی مورد استفاده است.
  • در ماکارونی و پاستا استفاده میشود برای کاهش چسبندگی خمیر
  • در تولید آدامس باعث افزایش نرمی و بهبود جویدن آدامس میشود.
  • بالا بردن ماندگاری پنیر به علت محصور کردن رطوبت
  • بهبود پلاستیسیته پنیر
  • کنترل بافت پنیر پیتزا و پخش شدن یکنواخت چربی در سطح پنی
  • افزایش پایداری کف خامه

آنالیز مونو دی گلیسیرید برند TNJ :

 

result quality criterion item
0.82 ≤2.5 free glycerin, %
<0.0005 ≤0.0005 heavy metals (plumbum), %
<0.0001 ≤0.0001 arsenic (As), %
99.32 ≥90 glycerin monostearate, %
0.79 ≤2.5 free acid (stearic acid), %
confirms white or light yellow powder solid without impurities, odorless, tasteless appearance
65.2 60.0 – 70.0 ℃ freezing point
0.43 ≤4.0 lodine value (g/100g)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90

پلی وینیل پیرولیدون k90 یا PVPK90 که به عنوان یک پلیمر آمفوتریک شناخته می‌شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین ترکیبات پلیمری در صنایع مختلف است. این ترکیب با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، در بسیاری از فرایندها و محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل ظاهری این محصول به صورت یک پودر سفید رنگ تا کمی مایل به کرم رنگ است. پلی وینیل پیرولیدون k90 به عنوان یک ماده پلیمری آمفوتریک، دارای خاصیت جذب آب بالا است که از این خاصیت برای محافظت و نگهداری از رطوبت …

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …