اسید مالیک
  • گرید ......... آرایشی و بهداشتی، دارویی، خوراکی
  • فرمول شیمیایی ......... C۴H۶O۵
  • بسته بندی ......... کیسه های ۲۵ کیلوگرمی
  • شکل ظاهری ......... پودر کریستالی سفید رنگ
اسید مالیک چیست؟  اسید مالیک یا جوهر سیب یک آلفا هیدروکسی (اسید میوه) است.  اسیدی به شکل گرد متبلور یا دانه ای و به رنگ سفید و دارای نقطه ذوب 98 تا 99 درجه سانتی گراد می باشد ، این اسید آب از دست می دهد و به اسید فوماریک تبدیل می شود. حلالیت اسید مالیک در آب از اسید سیتریک کمتر می باشد به گونه ای1 که در 100 میلی لیتر آب 20 درجه سانتی گراد ، 132 گرم از این اسید قابل حل است . اسید مالیک نسبت به سایر اسید‌های میوه متعادل‌تر می باشد و در مقایسه با دیگر AHA ها مانند اسید سیتریک و اسید لاکتیک ظرفی...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

اسید مالیک چیست؟ 

اسید مالیک یا جوهر سیب یک آلفا هیدروکسی (اسید میوه) است.  اسیدی به شکل گرد متبلور یا دانه ای و به رنگ سفید و دارای نقطه ذوب 98 تا 99 درجه سانتی گراد می باشد ، این اسید آب از دست می دهد و به اسید فوماریک تبدیل می شود.

حلالیت اسید مالیک در آب از اسید سیتریک کمتر می باشد به گونه ای1 که در 100 میلی لیتر آب 20 درجه سانتی گراد ، 132 گرم از این اسید قابل حل است . اسید مالیک نسبت به سایر اسید‌های میوه متعادل‌تر می باشد و در مقایسه با دیگر AHA ها مانند اسید سیتریک و اسید لاکتیک ظرفیت بافر بهتری دارد.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:خرید ستیل پالمیتات

فواید اسید مالیک: 

  • از اسید مالیک در تهیه آبنبات های سخت استفاده می شود، زیرا نقطه ذوب اسید مالیک از اسید سیتریک کمتر است.
  • اسید عمده موجود در سیب درختی، به ویژه سیب نارس و میوه های دیگر، اسید مالیک می باشد و موجب ایجاد طعم ترش و تازه ی آنها می شود.
  • اسید مالیک به طور طبیعی به عنوان یک ترکیب عالی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود.
  • اسید مالیک ترشی ملایم و پایداری دارد، به همین خاطر با سایر شیرین کننده ها و چاشنی های مورد استفاده در بسیاری از نوشیدنی ها و تنقلات مخلوط می شود.
  • اسید مالیک برای درمان مشکلاتی همچون فیبرومیالژیا بسیار موثر است.
  • اسید مالیک یکی از عناصر معمول در محصولات مراقبت از پوست و مو از جمله شامپوها، لوسیون‌های بدن، محصولات درمان‌ ناخن، محصولات درمان آکنه و ضدپیری، محصولات رطوبت پوست، محصولات لایه‌برداری و از بین بردن سلول‌های مرده‌ی پوست، محصولات بهبود رنگ و نرمی پوست، و محصولات کاهش چین و چروک‌ها می باشد.
  • بدن هنگام تبدیل کربوهیدرات به انرژی به صورت طبیعی اسید مالیک تولید می‌کند. حرکت بدون اسید مالیک بسیار دشوار می باشد.
  • اسید مالیک، آب‌رسان است و با حفظ رطوبت در پوست، پوست را مرطوب نگه می دارد.
  • اسید مالیک اغلب به عنوان عنصری در لوازم آرایشی برای متعادل کردن سطح pH استفاده می‌شود.
  • اسید مالیک به ترشح سیب سبز کمک می کند.
  • اسید مالیک در تهیه محصولات پزشکی مانند لوزی گلو، شربت سرفه، خمیر دندان و دهان شویه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • اسید مالیک به کاهش علائم سندرم خستگی مزمن کمک می‌کند.
    اسید مالیک دارای خواص ضد عفونی کنندگی می باشد و از حفره‌های دهان در مقابل میکروب‌ها کمک می‌کند. این ماده تولید بزاق را تحریک میکند که این امر به نوبه‌ی خود به کشتن باکتری‌های موجود در دهان کمک می‌کند.

خرید اسید مالیک :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول اسید مالیک از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360