روغن خراطین

روغن خراطین

روغن های تخصصی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی ......... ۲۰Kg / ۱۰Kg / ۱Kg / ۶۰ml
  • شکل ظاهری ......... مایع مایل به قرمز روغنی
  • بو ......... بوی نامطبوع، بوی اسانس
  • خلوص ......... ۱۰۰%
روغن خراطین چیست؟ روغن خراطین از کرم آیزینیا فتیدا (Eisenia Fetida) به دست می‌آید که از گونه زالو ها محسوب می‌شود. این کرم عموما در هند و تایلند یافت می شود اما در تعداد کم در ایران هم وجود دارد. روش روغن گیری خراطین با استفاده از روغن پایه است و بنابراین رنگ آن به روغن پایه وابسته است. عموماً رگه هایی از رنگ قرمز در این روغن دیده می‌شود و ذرات معلق نیز در آن وجود دارند.بوی خراطین خالص نیز به روغن پایه بستگی دارد. بعضی از روغن ها بوی نامطبوع دارند؛ اما انواع تصفیه شده و یا اسانس دار آن نیز موجو...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

روغن خراطین چیست؟

روغن خراطین از کرم آیزینیا فتیدا (Eisenia Fetida) به دست می‌آید که از گونه زالو ها محسوب می‌شود. این کرم عموما در هند و تایلند یافت می شود اما در تعداد کم در ایران هم وجود دارد. روش روغن گیری خراطین با استفاده از روغن پایه است و بنابراین رنگ آن به روغن پایه وابسته است. عموماً رگه هایی از رنگ قرمز در این روغن دیده می‌شود و ذرات معلق نیز در آن وجود دارند.بوی خراطین خالص نیز به روغن پایه بستگی دارد. بعضی از روغن ها بوی نامطبوع دارند؛ اما انواع تصفیه شده و یا اسانس دار آن نیز موجود است که بوی آن تا حدودی مطبوع است.

خواص روغن خراطین

اصلی ترین خاصیت این روغن حجم دهندگی با اندام های بدن است. خواص این روغن در کتاب های بزرگان طب سنتی از جمله ابن سینا ذکر شده است. این روغن سرشار از امگا ۳، امگا ۶ و اسید های چرب است. ماساژ موضعی این روغن سبب افزایش جریان خون شده و به مرور باعث افزایش حجم اندام می‌شود. ترکیب این روغن با روغن زالو در اثربخشی آن تاثیر مثبت دارد. این روغن می‌تواند برای رفع چین و چروک صورت، افزایش طول و قطر آلت تناسلی آقایان، افزایش سایز سینه بانوان و حجم دهی به لب ها مورد استفاده قرار گیرد. ورزشکاران نیز میتوانند برای افزایش حجم اندام های خود از خراطین استفاده نمایند.

 

روغن جوجوبا را هم ببینید

روش های استفاده

این روغن هم به صورت تنها و هم در ترکیب با روغن زالو می‌تواند به صورت مستقیم مورد استفاده قرار گیرد. این روغن می‌تواند در انواع محصولات آرایشی از جمله کرم رفع چین و چروک، سرم افزایش حجم و… استفاده شود. محصولات بهداشتی مانند صابون خراطین نیز با استفاده از این روغن قابل تولید است.

عوارض جانبی

این محصول صد در صد خالص و طبیعی است و عوارض جانبی ندارد. این روغن برخلاف روش های تزریق ژل و جراحی که خطرات زیادی به همراه دارند، کاملا بی خطر و بدون عوارض است. ممکن است در افراد با طبع گرم و یا پوست چرب باعث جوش زدن شود.

 

خرید روغن خراطین :

این محصول در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. گالن های 20 لیتری ، گالن های 10 لیتری ، بطری 1 لیتری برای مصارف مختلفی آماده شده است .

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360