تماس با آبتین شیمی 031-33616360
شی باتر

شی باتر

شی باتر چیست؟ شی باتر، چربی حاصل از دانه درخت شی است که بومی آفریقا می‌باشد. درخت شی در کمربند صحرایی آفریقا می روید که از غرب تا سنگال و از شرق تا سودان ادامه دارد. قدمت استخراج و استفاده از این روغن بر اساس شواهدی به قرن ۱۴ میلادی می‌رسد. این محصول به دو روش پرس سرد و و پرس گرم به دست می‌آید که کیفیت نوع پرس سرد این روغن به دلیل دمای پایینتر و جلوگیری از اکسید شدن بهتر است. این روغن در دمای اتاق به صورت …

همین حالا جهت اخذ پیش فاکتور و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
031-33616360 دفتر اصفهان / 021-28421745 دفتر تهران

شی باتر چیست؟

شی باتر، چربی حاصل از دانه درخت شی است که بومی آفریقا می‌باشد. درخت شی در کمربند صحرایی آفریقا می روید که از غرب تا سنگال و از شرق تا سودان ادامه دارد. قدمت استخراج و استفاده از این روغن بر اساس شواهدی به قرن ۱۴ میلادی می‌رسد. این محصول به دو روش پرس سرد و و پرس گرم به دست می‌آید که کیفیت نوع پرس سرد این روغن به دلیل دمای پایینتر و جلوگیری از اکسید شدن بهتر است. این روغن در دمای اتاق به صورت جامد و نیمه جامد است و در دمای عادی بدن (حدود ۳۴ درجه) ذوب می‌شود. نوع تصفیه نشده آن رنگی کرمی با رگه هایی از زرد و قهوه ای دارد و انواع تصفیه شده آن معمولا رنگ سفید دارند.

خواص شی باتر

برای پوست

این روغن سرشار از ویتامین ها و اسید های چرب مفید برای پوست است. ویتامین K موجود در آن به بهبود سریعتر زخم ها و اسکار کمک می‌کند. ویتامین E آن پوست را روشن و درخشنده می‌گرداند و مقاومت پوست را در مقابل کشش افزایش می‌دهد. اسید های چرب موجود در شی باتر باعث حفظ رطوبت و تقویت پوست می‌شوند. نرم کردن پوست از کاربرد های اصلی این روغن است. این محصول خواص ضد پیری دارد و از چروک و شل شدن پوست جلوگیری می‌کند. خواص ضد التهابی آن هم نباید فراموش شود!

برای مو

این روغن همانند روغن نارگیل پوست سر و موها را مرطوب می‌کند و شوره سر را از بین می‌برد ( در مورد روغن نارگیل بیشتر بخوانید). با تقویت ساقه مو از شکنندگی موها جلوگیری می‌کند و آن ها را درخشان می‌گرداند. به دلیل چرب بودن این محصول توصه می‌شود پس از ۳۰ دقیقه ماندن روی موها شسته شود.

 

از روغن آرگان نیز دیدن کنید !

روش های استفاده

شی باتر به عنوان روغن خالص برای مرطوب کردن و مراقبت از پوست قابل استفاده است. استفاده از این محصول در کرم های مرطوب کننده، لوسیون بدن، برق لب و دیگر لوازم آرایشی بسیار رایج است. صنایع داروبی میتوانند از این روغن به عنوان پایه پماد و کرم های دارویی استفاده نمایند.

 

عوارض جانبی

این محصول به دلیل طبیعی و خالص بودن عوارض جانبی ندارد و تا کنون موردی گزارش نشده است. به دلیل چرب بودن توصیه میشود برای پوست های چرب به مقدار کم استفاده شود.

 

خرید روغن شی باتر:

این محصول به صورت کاملا وارداتی در کشور وجود دارد و در بسته بندی های بسیار متفاوت قابل ارائه به مشتریان عزیز است. این محصول در بسته بندی های 15 کیلوگرمی و 20 کیلوگرمی برای مصارف مختلفی از جمله آرایشی و بهداشتی آماده شده است .

 

 

آنالیز کره شی باتر :

 

Result Specification range Test
conforms white Color
Conforms free from foreign odours Odour
Conforms 29-34 Melt point
1.72 1-4 Free fatty acid
181 160-200 Sapponification Value
0.3 Max 5.5 Peroxide value
63 30-85 Iodine Value

 

نمودار قیمت کره شی باتر

 

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از طریق فرم درخواست پیش فاکتور نیز اقدام نمایید.

 

جدیدترین

محصولات

اروزیل آبتین شیمی

اروزیل

اروزیل چیست ؟ اروزیل یکی از بیشترین و در دسترس ترین منابعی که در پوسته زمین یافت می شود به نام سیلیلس یا سیلیسیم دی اکسید این ماده در اشکال متفاوتی وجود دارد که بارزترین آن کوارتز است . اروزیل همان سیلیس با نام علمی فوم سیلیس معروف است این محصول چگالی و حجم بالا بوده که با

کالیفون رزین گام

کالیفون (رزین گام)

کالیفون چیست ؟ کالیفون که به رزین گام نیز نامیده میشود ، یک بلور جامد است که از شیره گیاهان مخلوطی مانند کاج و گیاهان دیگر به دست می آید .در روند تولید کالیفون شیره به دست آمده از گیاهان را که به فرم مایع است حرارت میدهند تا ماده فرار ترپن در شیره تبخیر شود و از بین برود تا کالفون به

پلی سوربات 80 تویین 80

توئین 80

توئین 80 چیست؟ پلی سوربات ۸۰ (به انگلیسی: Polysorbate 80) یا توئین 80 با فرمول شیمیایی C64H124O26 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم 14773 است. که جرم مولی آن ۱۳۱۰ گرم بر مول می‌باشد. پلی سورباتها یا تویین ها یک دسته از امولسیفایرها هستند که به عنوان امولسیفایر دارای کارب

سیلیکون دی اکساید دارویی آبتین شیمی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید چیست؟  سیلیکون دی اکساید که به عنوان سیلیکا شناخته می شود، یک جزء مهم شن و ماسه به حساب می آید ولی با این وجود، این ماده در اشکال گوناگون دیگری نیز یافت شده است. سیلیکون دی اکساید عمدتا در دو شکل بلورین و آمورف در طبیعت یافت میشود. سیلیکا جزیی از سنگ های قیمتی

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟ گلیسیرین یک مایع ویسکوز، غیرفرار، با طعم شیرین و بوی مطلوب می باشد که به گروه الکل ها از ترکیبات آلی تعلق دارد. نقطه ذوب گلیسیرین 18 درجه سانتی گراد و نقطه اشتعال آن 160 درجه سانتی گراد است. گلیسیرین در تمامی غلظت ها با آب و الکل امتزاج پذیر است. بعد از اتا

استئارات منیزیم آبتین شیمی

منیزیم استئارات

منیزیم استئارات چیست؟ منیزیم استئارات با فرمول شیمیایی Mg(C۱۸H۳۵O۲)۲ در داروسازی و برخی از مواد خوراکی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. این محصول از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استئاریک و منیزیم معدنی. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها مانند: مرغ و تخم

روغن آرگان آبتین شیمی

روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان عصاره هسته میوه درخت آرگان است.  این روغن معمولاً به صورت پرس سرد تولید می شود و مایعی زرد متمایل به طلایی رنگ است که بوی آجیلی دارد. نوع دیگری از روغن آرگان وجود دارد که پس از پرس سرد از چند فیلتر عبور داده می شود که روغن حاصل، درصد آب بسیار کمی دار

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه

خاک دیاتومه چیست ؟ خاک دیاتومه یا خاک دیاتومیت محصولی کاملا طبیعی است که در گرید های مختلف خوراکی ، صنعتی موجود است و کارایی های متفاوتی دارد ، این خاک از بقایای فسیلی جلبک های دیاتوم ساخته شده است که در تصفیه روغن ها بیشترین استفاده را دارد تولید حشره کش ها ، استفاده در