اسید اولئیک

اسید اولئیک

آرایشی و بهداشتی
  • فرمول مولکولی ......... C۱۸H۳۴O۲
  • انحلال پذیری ......... نامحلول در آب
  • انحلال پذیری در متانول ......... نامحلول
  • دمای ذوب ......... ۱۳-۱۴ °C (۲۸۶ K)
اسید اولئیک چیست؟ اسید اولئیک یک اسید چرب غیر اشباع است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی وجود دارد. این ماده به طور طبیعی بی بو و بی رنگ است، هرچند محصولات تجاری ساخته شده با آن ممکن است زرد باشند. از نظر علمی، این ماده یک اسید چرب اشباع نشده امگا ۹ است، و نامش به معنی “مشتق شده از روغن و یا زیتون” می باشد. اتم هایی که اسید اولئیک را تشکیل می دهند حاوی فرمول CH3 (CH2) 7CH = CH (CH2) 7COOH بوده و بخشی از گروه اسید کربوکسیلیک است. اسید اولئیک، یک چربی امگا -۹ نامیده می شود ...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

اسید اولئیک چیست؟

اسید اولئیک یک اسید چرب غیر اشباع است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی وجود دارد. این ماده به طور طبیعی بی بو و بی رنگ است، هرچند محصولات تجاری ساخته شده با آن ممکن است زرد باشند.

از نظر علمی، این ماده یک اسید چرب اشباع نشده امگا ۹ است، و نامش به معنی “مشتق شده از روغن و یا زیتون” می باشد. اتم هایی که اسید اولئیک را تشکیل می دهند حاوی فرمول CH3 (CH2) 7CH = CH (CH2) 7COOH بوده و بخشی از گروه اسید کربوکسیلیک است. اسید اولئیک، یک چربی امگا -۹ نامیده می شود زیرا دارای پیوند دوگانه کربن-کربن در باند نهم از انتهای متیل اسید چرب است.

اسید اولئیک برای انعطاف پذیری غشا سلول ها مورد نیاز است. این ویژگی برای مبارزه با بیماری ها، انتقال مواد معدنی و پاسخ به هورمون ها بسیار ضروری است. اسید اولئیک همچنین به عنوان یک منبع اصلی انرژی برای سلول های ما عمل می کند و برای تولید و بیوسنتز بسیاری از متابولیت های اساسی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

تولید اولئیک اسید :

بیوسنتز اسید اولئیک شامل اثر آنزیم stearoyl-CoA 9-desaturase  است که بر روی stearoyl-CoA اثر می گذارد. در واقع، اسید استئاریک هیدروژنه شده است تا اسید اولئیک مشتق شده را از مونو اکسید به دست دهد.

اسید اولئیک تحت واکنش اسید کربوکسیلیک و الکل قرار می‌گیرد. این محلول در محلول‌های آبی حل می‌شود و صابون‌هایی به نام الولات ایجاد می‌کند و ید را در سراسر پیوند دوگانه اضافه می‌کند. اکسیداسیون در اتصال دوگانه به آرامی در هوا رخ می‌دهد، و به عنوان فشرده‌سازی در مواد غذایی و یا خشک شدن در پوشش شناخته شده است. کاهش گروه اسید کربوکسیلیک باعث تولید الکل می‌شود. اوزونولیز اسید اولئیک مسیر مهمی برای اسید آزیلئیک است.

 

H17C8CH = CHC7H14CO2H + 4 “O” → H17C8CO2H + HO2CC7H14CO2H

استرها از اسید آزالئیک برنامه های کاربردی در روانکاری و پلاستیک ها را پیدا می کنند.

کاربرد اسید اولئیک :

کاربرد عمده اسید اولئیک به عنوان ماده اولیه در بسیاری از غذاها به صورت ترگلسیرید است. این اسید جزء رژیم غذایی طبیعی انسان به عنوان بخشی از چربی‌های حیوانی و روغن‌های گیاهی است. نمک سدیم این اسید ماده اولیه اصلی صابون به عنوان عامل املسیون کننده است. همچنین به عنوان یک نرم‌کننده و مقادیر کمی از آن به عنوان افزودنی در داروسازی و نیز به عنوان عامل مرطوب کننده یا حلال در اسپری‌ها استفاده می‌شود.

 

خواص اولئیک اسید در محصولات ارایشی و بهداشتی:

مرطوب کننده :

اسید اولئیک جزء بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است که دارای ویژگی های مرطوب کننده قوی است. این به پوست کمک می کند که نرم و روشن باشد.

افزایش رشد مو :

بسیاری از روغن های غنی از اسید اولئیک، مانند روغن زیتون، به طور رایج برای تحریک رشد مو و ضخامت و قوی تر استفاده می شود.

خواص ضد پیری

اسید اولئیک دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است که به کاهش پیری کمک می کند و از چین و چروک های زودرس جلوگیری می کند.

جلوگیری از خشکی پوست سر و شوره :

یکی از علل اصلی سقوط مو و پوست سر شوره است. اسید اولئیک می تواند کمک به مرطوب بودن پوست سر، تعمیر فولیکول های آسیب دیده و درمان شوره سر برای حمایت از رشد مو شود.

 

خرید اولئیک اسید:

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360