× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

سدیم لوریل سارکوزینات

دیدن قیمت و اطلاعات
سدیم لوریل سارکوزینات
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

سدیم لوریل سارکوزینات چیست؟

Sodium lauroyl sarcosinate یک ترکیب شیمیایی است.ودارای شناشه پاب کم8716.فرمول ملکولی سدیم لوریل سارکوزینات:C15H28NNaO3است.جرم مولی آن مولی۲۹۳٫۳۸ g mol-1۰ است. دمای ذوب آن ۱ درجه سلسیوس است ودمای جوش آن 100 °C, 373 K, 212 °F میباشد. شناسه ترکیب این ماده : PubChem: 23668817

سدیم لوریل سارکوزینات، یک سورفاکتانت سبک و غیر یونی با توان خنک‌کننده برتر و دارای ویژگی های سبک و صاف برای شامپوها، لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیردندان‌ها است. سدیم لوریل سارکوزینات با سورفاکتانت‌ های آنیونی، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است. به عنوان یک ماده ملایم و تحریک‌کننده، برای استفاده در شامپو، فراورده های استحمام، پاک‌کننده‌های صورت و شست‌وشوی بدن عالی ومناسب است. میزان استفاده پیشنهادی ۳-۵٪ است.

لوریل سارکوزینات با تمام سورفاکتانت‌های غیر یونی و آنیونی ارتباط خوبی دارد و با بیشترسورفاکتانت‌های کاتیونی سازگاری و ارتباط خوبی دارد.لوریل سارکوزینات سدیم نوعی نمک سدیم از خانواده آسیلی سارکوزین است .که یک اسید آمینه طبیعی هست که در ماهیچه‌ها و اغلب بافت‌های بدن پیدامی‌شود.

این ماده مایع ای است بی‌رنگ تا زرد روشن و با مقدار pH 7.5-8.5 فعال٪ ۲۹-۳۱ رنگ (هازن) ≤۳۰ (٪) NaCl / KCl (٪) ۰٫۲

سدیم لوریل سارکوزینات ذرات خاک را از بین میبرد ترکیب N-acyl سارکوزین مورد استفاده در مواد آرایشی در صابون‌های مایع، خمیردندان‌ها دیده میشود.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : مونومر

 

خرید سدیم لوریل سارکوزینات :

 

جهت خرید سدیم لوریل سارکوزینات با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت

رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

کاربردها و ویژگی ها:

یک سورفکتانت سبک و غیر یونی با توان خنک‌کننده برتر و دارای پوست سبک و صاف برای شامپوها ،لوسیون‌های حمام، پاک‌کننده‌های صورت و خمیر دندان‌ها وجود دارد.

از این ماده به عنوان داروهای نرم‌کننده مو و مواد پاک‌کننده سورفاکتانت در مواد آرایشی و لذا برای بهبود خیساندن و نفوذ فراوردهای دارویی سطحی مورد استفاده میشود. سیلوزین‌های آسیل و نمک‌های سدیم آن‌ها نیز به خاطر ویژگی اصلاح کریستال، ضد زنگ‌زدگی و ضد خوردگی در صنایع فلزات ساخت فلزات مورد بکار گرفته میشود.

 

اثرات مضر

سدیم لوریل سولفات که به سدیم دودسیل سولفات نیز مشهور است. یک سورفکتانت آنیونی است ویکی از متداول ترین ترکیبات شیمیایی است که در صابون های کارواش، پاک کننده های کف گاراژ و چربی زداهای موتور ماشین بکار گرفته میشود. تعجب آور است که این ترکیب در شامپوها،صابون ها و خمیردندان نیز پیدامی شود! سورفکتانت های آنیونی اصلی ترین رده سورفکتانت ها هستند که در پاک کننده های خانگی،شخصی و صنعتی کارایی دارند. این ترکیبات به دلیل قدرتش در حل کردن چربی ها و روغن، پایین آوردن فشار سطحی محلول های آبی یا از میکروامولسیون ها نقش دارد .

با وجود این سدیم لوریل سولفات دارای اثرات بدی بر چشم ها،پوست،بافت مخاطی و احتمالا حتی اندام هایی مثل مغز،قلب،طحال و کبد می باشند. مشکل بسیار اساسی دیگر سدیم لوریل سولفات عکس العمل آن با بسیاری از ترکیبات موجود در فراورده های پوستی است که سبب تشکیل نیتروزآمین می گردد که این ترکیب ها سرطان زا مباشند.

همچنین مطالعه کنید:  تگزاپن

 

قیمت سیدم لوریل سارکوزینات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سترومونیوم کلراید

ستریمونیوم کلراید

خرید ستریمونیوم کلراید ستریمونیوم کلراید (Cetrimonium chloride) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان امولسیفایر و سورفکتانت ضعیف و همچنین آنتی باکتریال و نگهدارنده استفاده می شود. آبتین شیمی یک شرکت وارد کننده و توزیع کننده مواد شیمیایی است که از جمله محصولات خود سترومونیوم کلراید را عرضه می کند. این ترکیب به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده هم استفاده می شود و در برخی از صنایع مانند صنعت پزشکی، صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت شیمیایی استفاده می شود. خرید ستریمونیوم کلراید از آبتین شیمی می تواند به …

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات

دی سدیم کوکو آمفو دی استات

خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات دی سدیم کوکو آمفو دی استات (Disodium Cocoamphodiacetate) یک سورفکتانت آمفوتری سنتزی است که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله محصولات پاک کننده آرایش صورت ، فوم های شستشو ، نرم کننده های مو ، فوم اصلاح و … مورد استفاده است. برای خرید دی سدیم کوکو آمفو دی استات بایستی از کیفیت محصول اطلاعاتی داشته باشید که حداقل نیاز است تا این ماده 35 درصد ماده خشک داشته باشد و محدوده pH آن بین 9 تا 10 باشد. شکل …

نانو نقره

نانو یون نقره

نانو یون نقره چیست نانو یون نقره (یا به انگلیسی Silver Nanoparticles) به نانوذراتی از نقره اشاره دارد که ابعاد آنها در محدوده نانومتر (میلیون‌ها جزء از یک متر) قرار دارد. این نانوذرات به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، از جمله رفتار مختلف در مقایسه با نقره در ابعاد بزرگتر، در علوم مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرند. خلوص این محصول یا در واقع عیار آن بسیار بالاست که میتوان برای استفاده در صنایع مختلف حتی پزشکی نیز از آن بهره برد . خلوص نانویون نقره مهمترین عاملی است …

فنولیک رزین 1636 مالزی

فنولیک رزین

فنولیک رزین چیست فنولیک رزین، نوعی رزین سینتتیک است که از فنول و الدهید، معمولاً فرمالدهید، تولید می‌شود. این رزین‌ها بر اساس ساختار و خواص شیمیایی‌شان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین مدل های مختلفی از این ماده در بازار وجود دارد که کاربرد های آن بسیار متفاوت است از جمله این رزین ها رزین فنولیک 1636 مالزی است که در صنایع رنگ سازی و به عنوان مواد اولیه چسب سازی بسیار پر کاربرد است و به عنوان تکیفایر در صنعت مورد …

پترورزین سی 9

پترورزین C9

پترو رزین C9 چیست پترورزین C9 یکی از رزین های هیدروکربنی نفتی میباشد که در دسته رزین های سنتزی و مصنوعی قرار دارد . به طور کلی رزین ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی میشوند . گسترده ترین نوع رزین های طبیعی، صمغ درختان میباشد که با روش های مختلفی به دست می آیند . صمغ درختان پس از گدشت مدتی از شکل مایع به شکل جامد یا مایع با غلظت بسیار بالا تبدیل میشود مه این فرایند با تغییر رنگ همراه است و این یکی از …

خرید HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز-HPMC

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز چیست هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر طبیعی بر پایه سلولز میباشد . این ماده در حالت های پودری و دانه ای با رنگ سفید و یا سفید مایل به زرد است. HPMC بی بو و بی مزه میباشد و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در صنایع و محصولات خوراکی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد . هیدروکسی پروپیل متیل سلولز یک پلیمر با زنجیره های طولانیست . همانطور که گفته شد این ماده از سلولز به دست می آید و با انجام اصلاحات و …

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم

استئارات کلسیم چیست ؟ استئارات کلسیم یکی دیگر از استئارات های فلزی مشهور است که در صنایع مختلفی استفاده میشود. این ماده از نمک کلسیم اسید استئاریک به دست میآید و به شکل پودر سفید رنگ میباشد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع پلاستیک سازی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروسازی میباشد. یکی دیگر از ویژگی های این ماده که باعث شده در صنعت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد، آب گریزی و ضد شوره زذگی آن است. این ماده صابونی به دلیل اینکه در آب محلول نیست خاصیت دفع …

استئارات آلومینیوم

استئارات آلومینیوم

استئارات آلومینیوم چیست ؟ استئارات آلومینیوم یکی از پرکاربرد ترین استئارات های فلزی در صنایع مختلف میباشد . این ماده سفید رنگ و بی بوست و به شکل پودر با دانه های بسیار ریز میباشد که این دلیل سبب حجیم آن بودن شده است . با ترکیب نمک آلومینیوم و اسید استئاریک این ماده آلی به دست می‌آید  . از ویژگی های این ماده میتوان به دافع بودن در برابر آب اشره کرد که این ویژگی بخاطر خصوصیت صابونی بودن استئارات آلومینیوم به وجود می آید . از دیگر مزیت …

بنزو تری آزول

بنزو تری آزول

بنزو تری آزول چیست در این مقاله قصد داریم شما را با ماده ای به نام بنزو تری آزول آشنا کنیم و به سوالات شما در رابطه با کاربرد های این ماده و ویژگی های فیزیکی ان پاسخ خواهیم داد نیز شاخته شده BTA بنزو تری آزول که با نام انحصاری است.این ماده از یک ترکیب که شامل 3 اتم نیتروژن است تشکیل شده است و در مقابل تجزیه شدن مقاومت نشان میدهد اما از قابلیت انعطاف پذیری خوبی برخوردار است که همین توانایی باعث معروف شدن این ماده شده …