پیشنهاد ویژه :
اسید کلریدریک
درخواست تماس تماس با بخش فروش
09195800780
خرید روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان

درخواست پیش فاکتور / آنالیز

روغن آفتابگردان چیست؟

روغن آفتابگردان طبیعی یکی از سالمترین روغن های نباتی بوده، از نظر کاربرد و خواص برای مصارف متعدد مناسب است. این روغن از دانههای گل آفتابگردان روغنی توسط فشار مکانیکی (پرس کردن) یا توسط حلال و یا ترکیبی از دو روش بهدست میآید. روغن آفتابگردان از نظر ترکیبات چرب شبیه خواص روغن زیتون و یکی از تامین کننده های ویتامین ای بدن است. 

بر همین اساس بسیاری از متخصصان قلب و عروق آن را بهترین روغن برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی می دانند. همچنین روغن آفتابگردان دارای خاصیت ضد التهابی بوده، بتاکارتن و موم موجود در این روغن با ایجاد یک لایه روی پوست‌ از سلول‌های پوست محافظت می‌کند.

خواص روغن آفتابگردان:

از نظر ترکیب شمیایی روغن آفتابگردان یکی از غنی‌ترین روغن‌های گیاهی است که بخش عمده آن از تری گلیسیریدها و بخش کوچکی از فسفولیپیدها، توکوفرول‌ها و استرول‌ها تشکیل شده‌. این روغن مانند دانه‌های آفتابگردان حاوی انواع ویتامین‌ها، املاح و مواد معدنی است که همگی برای سلامت انسان ضروری هستند.

روغن آفتابگردان روغنی شفاف با طعم مطلوب است که از نظر طب سنتی یکی از سالم‌ترین روغن‌های گیاهی است. این روغن خواص و کاربردهای متعددی در درمان بیماری‌ها داشته و حاوی اسیدهای اولئیک، پالمیتک، استریک، لینولئیک و همچنین سرشار از ویتامین E، A، D، B1، B5، B6، کلسیم، پتاسیم، آهن، ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است که خواص این ریزمغذی‌ها بر همه آشکار است.

 

مرطوب کننده پوست:

روغن آفتابگردان برای افرادی که پوست متوسط تا خشک دارند مفید است زیرا ویتامین E موجود در روغن آفتابگردان به حفظ رطوبت، آبرسانی و نرم شدن پوست کمک می کند.

 

آکنه و جوش:

ویتامین های E، A، C و D و اسیدهای چرب موجود در روغن آفتابگردان برای درمان آکنه مفید هستند و به بازسازی سلول های پوست کمک می کنند.

 

جوانسازی پوست:

خاصیت آنتی اکسیدانی روغن آفتابگردان علائم پیری پوست را کاهش داده و ویتامین E موجود در روغن آفتابگردان از کلاژن و الاستیک پوست محافظت و مانع بروز چین و چروک و خطوط ناخوشایند پوستی می شود.

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن نمایید : خرید روغن بادام شیرین

 

رفع التهاب پوست:

خاصیت ضد التهابی روغن آفتابگردان قرمزی و زبری پوست را برطرف کرده و اسید امگا 6 موجود در آن به تولید سلول های جدید پوست کمک می کند.

 

ضد آفتاب طبیعی:

ویتامین های موجود در روغن آفتابگردان از آسیب دیدن سلول های پوست حساس در برابر اشعه های مضر خورشید محافظت می کند.

بتاکاروتن موجود در روغن آفتابگردان نیز فعالیت رادیکال های آزاد را خنثی سازی کرده و خطر بروز آفتاب سوختگی و سرطان پوست را کاهش می دهد.

 

 درمان عفونت های پوستی:

اسیدهای چرب موجود در روغن آفتابگردان از پوست در برابر عفونت های باکتریایی محافظت کرده و پوست را سالم و درخشان می کند.

 

درمان ریزش مو:

استفاده منظم از روغن آفتابگردان موها را تقویت کرده و از ریزش و کم حجم شدن موها جلوگیری می کند.

 

 حفظ رنگ مو:

روغن آفتابگردان از مو در برابر اثرات منفی اشعه ماورا بنفش و کاهش رنگدانه موها محافظت و مانع کمرنگ شدن رنگ مو می شود.

 

خرید روغن آفتابگردان:

برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس: 03195020085

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارتباط آسان تر میان مشتریان عزیز و اپراتور های آبتین شیمی میتوانید از طریق فرم مقابل درخواست پیش فاکتور محصولات مارا ثبت نمایید ، در ساعات کاری در کمتر از 30 دقیقه پیش فاکتور مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و تماسی از طرف کارشناسان فروش ما خواهید داشت .
فایل پیش فاکتور از طریق واتس اپ یا تلگرام برای شما ارسال میگردد به همین منظورت شماره تلفن همراه دارای یکی از نرم افزار های ارتباطی ذکر شده را در فرم مقابل وارد نمایید ، با تشکر آبتین شیمی

درخواست پیش فاکتور : از طریق فرم زیر میتوانید درخواست پی فاکتور نمایید تا کارشناسان آبتین شیمی قیمت محصول مورد نظر شمارا اعلام نمایند ، در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت

مقالات آبتین شیمی

پکتین مربا

ماده غلیظ کننده مربا و آبمیوه

معمولا در صنایع غذای دقدقه تولید کننده محصول کیفیت بالا و صرفه اقتصادی محصول است که در بازار داخلی و جهانی بتواند فعالیت کند. یکی از مسائل مهم در صنایع غذایی درصد غلظت مرباجات و ژله ها و ابمیوه ها است که ا

افزایش غلظت کودهای شیمیایی

کود شیمیایی چیست؟ خاک بی جان نیست بلکه حاوی مواد آلی و معدنی و هوا و آب ، موجودات زنده مانند باکتری ها ، کرم های خاکی و باکتری ها و… است.در پی افزایش جمعیت در 20 سال گذشته باعث شده است که بشر برای تامین

تولید سرکه صنعتی

سرکه چیست ؟ مایع بسیار ترشی است که برای مزه در صنایع غذایی و ترشیجات مورد استفاده است که از اکسیداسیون اتانول در آب انگور یا سیب یا مواد دیگر به دست می آید اغلب 3تا5 درصد حجم سرکه را اسید سیتریک تشکیل م

لوازم ارایشی

مواد خطرناک در لوازم آرایش

مواد خطرناک در لوازم آرایشی چیست؟ معمولا در هنگام خرید لوازم ارایش افراد به تنوع و برند های مطرح توجه میکنند و خیلی به ندرت به مواد تشکیل دهنده توجه میشود. معمولا موارد مورد توجه پیگمنت، کیفیت محصول، درصد چرب