× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

پودر وانیل

دیدن قیمت و اطلاعات
پودر وانیل
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

پودر وانیل یا وانیلا چیست

پودر وانیل یکی از ادویه‌ جاتی است که به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می گیرد. وانیل عطری خفیف و معطر دارد و  علت محبوبیت این ادویه هم به دلیل عطر و طعم دل‌پذیر آن می باشد.

وانیل در ایران به شکل پودر سفید و تقریباً گران قیمت شناخته میشود.

در اصل این پودر محصولی شیمیایی می باشد به نام «وانیلین» که بر اساس بو و مزه وانیل اصلی تهیه و تولید می‌شود و با قیمت ارزان و به مقدار زیاد در دسترس مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

وانیلین تنها یکی از 36 بوی گوناگون وانیل را دارد ولی فاقد خواص طبیعی دیگری است که در پودر وانیل وجود دارد.

 

خرید پودر وانیل

جهت خرید پودر وانیل با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن می باشند .

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

قیمت پودر وانیل

ویژگی های پودر وانیل

وانیل میوه ای گیاهی به نام وانیل می باشد. طعم و عطر دل‌پذیر وانیل آن را در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی‌ها به عنصری ضروری تبدیل کرده است و اکثرا در تهیه پودینگ‌ها ، دسرها،و شیرهای طعم‌دار و … استفاده میشود.

به علاوه  برای شیرین کردن و طعم دادن به ماست، قهوه، بستنی، کیک ها، نوشابه‌ها، و مواد غذایی پخته‌شده، مورد استفاده قرار می گیرد.

در طب معاصر از پودر وانیل جهت تقویت میل جنسی و درمان تب استفاده می‌ گردد . وانیل با رادیکال‌های آزاد بدن مبارزه می‌کند، زیرا دارای خواص آنتی‌اکسیدانی می باشد.  وانیل بر روی سیستم عصبی و مغز انسان تاثیر میگذارد و افسردگی را کاهش داده و باعث کاهش ترس می شود.

اگر از وانیل یا وانیلین به مقدار زیاد استفاده شود امکان دارد که حالت هیپنوز و بی حسی کامل به وجود آید.

وانیل اصل به شکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ می باشد که باید آن را به کمک یک چاقوی تیز شکافت و با پشت چاقو خمیر درون آن را درآورد و داخل سس‌ها یا خمیرها ریخت. بهترین روش مصرف وانیل به صورت گرد است و مقدار آن 2 – 0/25 گرم است.

 

تاثیر وانیل بر روی سلامت پوست : 

در گذشته وانیل تازه جهت مراقبت‌های پوستی در مقابل نور خورشید مورد استفاده قرار می گیرد. دانه‌های وانیل مولکول‌هایی دارند که خاصیت ترمیمی و التیام بخشی برای پوست دارند.

باتوجه به نتایج آزمایشات، مولکول‌های وانیل عملکرد پوست را تحریک کرده و موجب تسریع در رشد پوست می‌ گردد و در انسجام پوست، فرآیند جذب آب، طراوت، تازگی و استحکام پوست تاثیرگذار می باشند.

پوسته وانیل دارای دانه‌های معطر ریزی می باشد که در ساخت لوازم آرایشی به کار برده میشود. مولکول‌هایی که در این دانه ها موجود می باشند در جوان ماندن و شادابی و طراوت پوست موثر هستند.

همچنین مطالعه کنید:  ویتامین K

در تمام دنیا وانیل برای درمان‌های پیری پوست کاربرد دارد. از ترکیب وانیل با روغن کنجد یا آفتابگردان خمیری حاصل میشود که از خشکی پوست جلوگیری کرده و موجب نرمی و لطافت پوست می‌شود.

پودر وانیل دارای خواص دیگری می باشد از جمله:  جلوگیری از پوسیدگی دندان، درمان درد و زخم معده، تنظیم قاعدگی، کمک به غلبه بر حالت تهوع و استفراغ، کمک به کاهش وزن و سروتون، کاهش اضطراب و افسردگی و استرس، پیشگیری از کم شدن حافظه، کمک به درمان زخم، پیشگیری از انواع سرطان خصوصا کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، بهبود اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون، توقف تغییر شکل سلول‌های خونی،  تحریک ترشح هورمون‌های مردانه و زنانه (تستوسترون و استروژن)، جلوگیری از آلرژی، کاهش التهاب ناشی از تشنج و تب، درمان التهاب و بیش‌فعالی و فعالیت زیاد سیستم‌های مختلف بدن از جمله گردش خون، تنفس، گوارش و اعصاب، و  درمان سینوس و سرفه.

آنالیز وانیل برند polar bear

result quality criterion item
pass white to pale yellow appearnce
pass crystal like or powder state
pass has a sweet, milk and vanila aroma odor
99.93 ≥99.5 vanilin assay% (on the dried basis)
81.3 81.0∼83.0 melting range (℃)
pass 1g sample dissolves the whole, or 3 ml 70% ethanol ml 95% solubility
0.06 ≤0.5 loss on drying %
≤10 mg/kg ≤10 mg heavy metals (as Pb)
≤3 mg/kg ≤3 mg/kg as content

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …