× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

میکروکریستالین سلولز (آویسل)

دیدن قیمت و اطلاعات
آویسل
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

میکروکریستالین سلولز- آویسل MCC چیست

آویسل به صورت پودری سفیدرنگ، بی بو و بی مزه می باشد و به نام های MCC،E460 و آویسل نیز شناخته میشود . میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا درست شده است و به عنوان یک ماده ضد انقباض، ضد کپک و هم چنین به عنوان نوعی امولسیفایر عمل می کند. این ماده در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی حل نمیشود.

این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است. میکروکریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای  متفاوتی از جمله تبخیر، هیدرولیز اسید و اکستروژن تولید شود. این ماده به دلیل  اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می شود زیرا به عنوان یک حامل برای مایعات عمل میکند . تخلخل آن، باعث خشک شدن و تمیز شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی آویسل

اویسل به صورت یک پودر (فیبر) سفید تا کرم رنگ است که از شکستن ساختار سلولز بدست می آید. مشخصات درج شده در این مقاله به صورت کلی و میانگینی از اطلاعات ثبت شده برای میکروکریستالین سلولز است.

آویسل به صورت کلی در آب حل نمی شود ولی در روغن ها و چربی ها به خوبی حل می شود ، وزن مخصوص میکروکریستالین سلولز برابر است با 1.5 گرم بر سانتی متر مکعب است. اندازه ذرات آویسل بین 10 تا 20 میکرومتر است . آویسل حساسیت بسیار کمی به رطوبت دارد و یکی از حسن های این محصول بحساب می آید.

میکروکریستالین سلولز، یک نوع سلولز با خصوصیات شیمیایی خاص است که در صنایع مختلف، از جمله صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی، و صنایع کاغذ به عنوان یک افزودنی یا روان‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. مشخصات شیمیایی میکروکریستالین سلولز شامل موارد زیر می‌شود:

ترکیب شیمیایی: میکروکریستالین سلولز از سلولز خالص تشکیل شده است که یک پلی‌ساکارید طبیعی است. ترکیب شیمیایی آن متشکل از گلوکزهای آنومر آلفا است.

کریستالینیته: میکروکریستالین سلولز دارای ساختاری کریستالی است که به طور معمول به صورت فیبرها یا ذرات میکروسکوپی دیده می‌شود.

وزن مولکولی: وزن مولکولی میکروکریستالین سلولز بسیار بزرگ است، زیرا این مولکول از تعداد زیادی گلوکز باز شده تشکیل شده است.

حلالیت: میکروکریستالین سلولز در آب حل نمی‌شود، اما در برخی از حلال‌های آلی مثل نیترات متیل، حل شده و روان می‌شود.

پایداری حرارتی: این ماده می‌تواند در دماهای بالا پایدار باقی بماند و از تجزیه حرارتی کمتری برخوردار باشد.

رفتار با مواد شیمیایی: معمولاً میکروکریستالین سلولز مقاوم در برابر اکسیدان‌ها، اسیدها و بازها است.

ویژگی‌های سطحی: ساختار سطحی میکروکریستالین سلولز می‌تواند به عنوان یک افزودنی در تولید محصولات مختلف جهت بهبود دهنده طعم و بافت و کنترل رطوبت مورد استفاده قرار گیرد.

کاربرد آویسل

آویسل در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که مهم ترین آنها صنعت مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی و محصولات آرایشی است.از جمله کاربرد های آنها، در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده و غذاهای کنسروی است و رایج ترین کاربرد آنها در مكمل هاي ويتامين يا قرص ها میباشد. همچنين در آزمايشات پلاك براي شمارش ويروس ها به عنوان جايگزيني براي كربوكسي متيل سلولز استفاده مي شود.

میکرو کریستالین سلولز در صنعت غذایی:

در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی، به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر استفاده میشود.

محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی، به عنوان عامل ضد انعقاد استفاده میشود.

در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات بافت محصول، به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد استفاده میشود.

میکروکریستالین سلولز در نوشیدنی

در نوشیدنی ها برای بهبود پایداری به عنوان عامل تثبیت کننده، عامل ژلینگ، عامل ضد انجماد و مواد معلق در نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

میکروکریستالین سلولز آرایشی

در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه، به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی استفاده میشود.
در لوازم آرایشی پوست و مو به عنوان ثبیت کننده و صاف کننده مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.

از این محصول به عنوان روکش قرص و سفید کننده برخی دارو ها نیز استفاده می شود که محصولی با کاربری مشابه PVP k30 دارد .

مشخصات فیزیکی و شیمیایی آویسل

انواع گرید های آویسل برای فروش

آویسل کد های مختلفی دارد که شامل 101 – 102 – 105 – 112 – 200 و RC591 است که خصوصیات متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند، گرید کلی آویسل USP – BP – IP میتواند باشد که در صنایع آرایشی بهداشتی ، دارویی و غذایی مورد استفاده است.

روش تولید آویسل

به صورت کلی برای تولید آویسل (میکروکریستالین سلولز – MCC) از سلولز درختان و چوب استفاده می شود که به صورت کلی میتوان گفت یک ماده طبیعی است . برای تولید آویسل ابتدا چوب درختان را به قطعات کوچک تبدیل میکنند و طی فرایند های شیمیایی سلولز آنرا جداسازی میکنند . روش دیگری نیز وجود دارد که از لینتر پنبه به عنوان ماده اولیه سلولزی استفاده می شود و به دلیل مقرون بصرفه بودن این روش محبوب تر است.

پس از آماده شدن سلولز مواد را به درون یک راکتور بزرگ منتقل میکنند و با اضافه کردن اسید هایی مانند هیدروکلریدریک ساختار سلولز را شکسته و به میکروکریستال های سلولزی تبدیل می شوند. در این مرحله پس از خارج کردن اسید ها ، لینتر موجود در راکتور چندین بار با آب تمیز شستشو می شود تا مواد اضافه آن خارج شود و پس از آن درون یک خشک کن چرخشی (روتاری درایر) ریخته می شود تا آب اضافه آن گرفته و درواقع خشک شود.

پس از خشک کردن به واحد سورتینگ منتقل می شود و در نهایت بسته بندی و به بازار ارائه می شود.

نکات مهم در هنگام خرید آویسل یا میکرو کریستالین سلولز

در هنگام خرید آویسل بایستی به برخی نکات توجه کنید که از اهمیت بسیاری برخورد است : برند تولید کننده میکروکریستالین سلولز بسیار مهم است برترین کیفیت این محصول در ایران از برند های پریتوس است اما برند های معتبری نظیر هیرانیا ، آلکون ، سیگاچی ، فودکم و … نیز واردات می شود که قیمت های متفاوتی نیز دارند. استفاده از گرید مناسب آویسل نیز از دیگر نکاتی است که باید در هنگام خرید میکروکریستالین سلولز به آن دقت داشت.

خرید میکروکریستالین سلولز آویسل

جهت خرید میکروکریستالین سلولز (آویسل) با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با کارشناسان ما در ارتباط باشید . کارشناسان مجموعه آبتین شیمی آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند ، این محصول در بسته بندی های 25 کیلوگرمی ارائه می شود اما در صورت نیاز به مقادیر کمتر میتوانید با بخش فروش در تماس باشید.

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

مزایا خرید آویسل101

قیمت آویسل 101 موجب شده تا در بسیاری از محصولات غذایی در پشت لیبل ها نام میکروکریستالین سلولز را ببینیم ، این محصول خواص بسیار متعددی دارد و همین امر موجب شده تا عمده کارشناسان و فرمولاتور های صنایع غذایی از این محصول در فرمولاسیون های خود بهره ببرند.

مزایا خرید آویسل

مزایا خرید آویسل 102

میکروکریستالین سلولز به عنوان یک افزودنی چندکاره در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای مزایا و خصوصیات مختلفی است. برخی از مزایای این ماده عبارتند از:

  • استفاده در صنایع غذایی:
    • میکروکریستالین سلولز به عنوان یک افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند بهبوددهنده مزه، روان‌کننده، و کنسروکننده غذاها باشد. همچنین، این ماده به عنوان یک جاذب رطوبت در محصولات غذایی مانند پنیر، محصولات پخته شده، و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.
  • استفاده در صنعت داروسازی:
    • در تولید داروها و محصولات دارویی، میکروکریستالین سلولز به عنوان یک ماده پایدار‌کننده و مکمل‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده می‌تواند بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی داروها را فراهم کند.
  • استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی:
    • در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی نیز از میکروکریستالین سلولز به عنوان یک افزودنی پرکاربرد استفاده می‌شود. این ماده می‌تواند در ترکیبات لوسیون‌ها، کرم‌ها، و محصولات آرایشی به عنوان یک ماده روان‌کننده و سازنده جاذب عمل کند.
  • قابلیت جذب رطوبت:
    • میکروکریستالین سلولز دارای قابلیت جذب رطوبت بالا است و می‌تواند به محافظت از محصولات در برابر تغییرات رطوبتی کمک کند.
  • تقویت ویژگی‌های مکانیکی:
    • با افزودن میکروکریستالین سلولز به مواد دیگر، می‌توان ویژگی‌های مکانیکی مانند مقاومت در برابر شکست و کشش را بهبود بخشید.
  • پایداری در دماهای بالا:
    • میکروکریستالین سلولز معمولاً پایدار در دماهای بالا می‌باشد و می‌تواند در برخی از فرآیندهای حرارتی صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

خطرات آویسل

آویسل یا میکروکریستالین سلولز به دلیل اینکه از سلولز بدست آمده و سلولز در بدن انسان جذب نمی شود خطری برای سلامت انسان ندارد اما ممکن است برخی به این محصول حساسیت داشته باشند .

خرید آویسل در تهران

جهت خرید آویسل در گرید های مختلف و تحویل در انبار تهران میتوانید با تلفن های دفتر تهران آبتین شیمی در تماس باشید تا ضمن ارائه خدمات از دیتای فنی و قیمت محصول نیز مطلع گردید. ما بهترین محصولات را با کمترین قیمت به شما مشتریان عزیز ارائه خواهیم کرد.

خرید آویسل در اصفهان

به منظور بهبود ارائه خدمات و کالا به مشتریان عزیز و کاهش قیمت آویسل به مشتریان عزیز امکان عرضه کالا در انبار اصفهان نیز وجود دارد و هم اکنون میتوانید جهت خرید با ما در تماس باشید.

خرید آویسل در اصفهان

خرید آویسل از سایت آبتین شیمی

جهت خرید محصولات با بهترین قیمت میتوانید از شرکت ابتین شیمی اقدام نمایید ما بهترین قیمت آویسل را با بهترین کیفیت و گرید های مختلف را برای شما فراهم نموده ایم و محصولاتی که از ما خریداری میکنید تماما دارای مجوز از سازمان غذا و دارو بوده و دارای کد IRC  می باشند.

آنالیز آویسل 102 برند ALCON :

 
result quality criterion item
complies white or almost white, fine or granular powder, it consists of free flowing, non fibrous practies description
complies prayically in soluble in sodium hydroxide solution(1 in 20); insoluble in water; in dilute acids and in most organic solvent solubility
complies the substance becoms violet-blue with lodinated zinc chloride solution identification-A
265.5 the degree of polymerization should not be more than 350 identification-B
6.63 5.0-7.5 PH
50 <75µs/cm conductivity
0.022 <0.05% ether soluble substance
0.16 <0.25% water soluble substance
complies <10ppm heavy metals
6.00 <7.0% loss on drying
0.076 <0.10% residue on ignition
0.32 0.28-0.34 bulk density (un tapped)
1.6 <8.0% sieve analisys retention on: +60 mesh
57.50 >45.0% sieve analisys retention on: +200 mesh
<40 <1000 cfu/gm total aerobic microbial count
<20 <100 cfu/gm total combined molds & yeast count
absent absent in 1 g. escherichia coli
absent absent in 10 g. salmonella species
57.50 absent in 1 g. staphylococcus aureus
57.50 >45.0% pseudomonas aeurginosa

2 نظر ارسال شده

  • آقای توکلی گفت:

    با سلام اگر مقدور باشه قیمت این محصول رو برای بنده ارسال کنید ممنون میشم

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    باسلام
    برای اطلاعات بیشتر با تلفن های بخش فروش در تماس باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آویسل 102

آویسل 102

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 102 چیست؟ میکروکریستالین سلولز 102 یک نوع ماده پلیمری است که از سلولز استخراج می‌شود. این ماده به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مصارف اصلی میکروکریستالین سلولز 102 در صنعت داروسازی است. به علت خاصیت جذب و جاذب بودن این ماده، برای ساخت قرص‌های دارویی و کپسول‌ها استفاده می‌شود. میکروکریستالین سلولز 102 قابلیت جذب و نگهداری مواد فعال دارویی را دارد و به این ترتیب، اثربخشی و کارایی دارو را افزایش می‌دهد. علاوه …

آویسل 101

آویسل 101

میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 چیست؟ میکروکریستالین سلولز یا آویسل 101 یک نوع سلولز است که در روش‌های پیشرفته تهیه مواد خام سلولزی استفاده می‌شود. این نوع سلولز از تبدیل سلولز خام به میکروکریستالین در اثر فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی حاصل می‌شود. میکروکریستالین سلولز دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب می‌سازد. یکی از ویژگی‌های بارز میکروکریستالین سلولز، قدرت مکانیکی بالا است. این سلولز به عنوان یک ماده خام در تولید فیلم‌های نازک و نسوز، ورقه‌های نانوکریستالین و مواد جانبی در نانوتکنولوژی استفاده می‌شود. …

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …