پلی سوربات

پلی سوربات 60

آرایشی و بهداشتی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی ، خوراکی
  • بسته بندی ......... بشکه فلزی
  • وزن ......... ۲۱۰-۲۲۰ کیلوگرم
پلی سوربات 60 چیست؟ سوربات 60 یا توئین 60 به صورت مایع زرد رنگ است ودارای فرمول ملکولی بنام C24H46O6 (C2H4O) N است.پلی سوربات با نامهای دیگر هم نیز شناخته میشوند مثل سوربیتان پلی اکسی اتیلن منو استئارات یا سوربیتان منو استئارات. اسم شیمیایی آن پلی سوربات60: 60 Polysorbate است که دارای فرمول شیمیایی: : C64H126O26 میباشد. بسته بندی آن به صورت بشکه های 220 کیلو گرمی است کشور تولید کننده این ماده کشور هند واسترلینگ مباشد از پلی سوربات60به عنوان یک امولسیفایر با HLBبالادر ترکیب با امولسیفایر های...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

پلی سوربات 60 چیست؟

سوربات 60 یا توئین 60 به صورت مایع زرد رنگ است ودارای فرمول ملکولی بنام C24H46O6 (C2H4O) N است.پلی سوربات با نامهای دیگر هم نیز شناخته میشوند مثل سوربیتان پلی اکسی اتیلن منو استئارات یا سوربیتان منو استئارات.
اسم شیمیایی آن پلی سوربات60: 60 Polysorbate است که دارای فرمول شیمیایی: : C64H126O26 میباشد.
بسته بندی آن به صورت بشکه های 220 کیلو گرمی است
کشور تولید کننده این ماده کشور هند واسترلینگ مباشد
از پلی سوربات60به عنوان یک امولسیفایر با HLBبالادر ترکیب با امولسیفایر های HLB پایین برایبه وجود آوردن امولسیفایر پایدار روغن در آب به کار میرود.امولسیفایربا HLB پایین مثل سوربیتان یا ستیل یا استئاریل الکل.
پلی سوربات20ومواد پلی سوربات دیگر مثل پلی سوربات های21-40-60-61-65-80-85گروه ای از سورفکتانت های هیدروفیلی وغیر آلی اند.در محصولات گوناگونی مانند خوشبو کنندهای پوست،محصولات پاک کننده ومراقبتی پوست شامپو ، و پایه های مواد آرایشی ،پودر عطر بکار میرود.

 

کاربرد پلی سوربات 60

۱)استفاده در صنایع غذایی

پلی سوربات 60 در کرم ساختگی، پخته شده و دسرهای یخ زده بکار میرود.این کار به گونه ای شبیه مونوگلیسیرید ها و دیالیزرئید ها کار می کند، اما به مقدار کمی احتیاج دارد. به قارچ سفید کننده ها این امکان را میدهد تا در قهوه حل شود، روغن تره فرنگی را در قالب های تره فرنگی غلیظ نگه می دارد، از خوردن خوب پختن پیشگیری می کند و مانع از تمیز کردن روغن در کرم مصنوعی می شود. پلی سوربات 60 به خاطر یک افزودنی در کیک های میان وعده دوست داشتنی شناخته می شود.

 

۲)استفاده در صنایع دارویی

پلی سوربات 60 در فراورده های پزشکی مثل معالجه، کرم برای جوش وآکنه و درمان های سطحی برای زخم های دهان مانند Orajel کاربرد دارد. افرادی که کوشش می کنند رشد مو را تحریک کنند، احتمال دارد که از مواد شیمیایی استفاده کنند تا سبوم را از بین ببرند، که می تواند از رشد مو جلوگیری کند. ومیتوان در برخی از درمان های خارش واژن بکار گرفته شود.

 

۳)استفاده در صنایع آرایشی

خانواده پلی سوربات در ترکیب مواد تشکیل دهنده همیشه غیر قابل حل هستند. با توجه به روش آب و روغن در فراوردهای آرایشی،در طیف بزرگی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها همچنین تنش سطحی کرم ها و مایعات را کم می کند که در روند امولسیون کمک می کند. در فراوردهای آرایشی گوناگونی مثل شامپو، نرم کننده های پوست، پودرهای معطر، پایه های آرایشی، ضد آفتاب و کرم ضد پیری بکار می رود.

 

مضرات توئین 60

پلی سوربات 60 می تواند تاثیرات باروری و سرطان در میزان بالا را به وجود آورد.با این حال FDA مواد شیمیایی را به به صورت محرمانه برای استفاده خیلی کم در غذا مشخص کرده است.

 

خرید پلی سوربات 60:

جهت خرید و استعلام قیمت و کسب اطلاعات بیشتر از این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

شماره تماس:

03195020085

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360