دایمتیکون

دایمتیکون

صنعتی
  • شکل ظاهری ......... مایع شفاف
  • بسته بندی ......... بشکه ۲۱۵ کیلوگرمی
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی ، صنعتی
  • نام ......... Polydimethylsiloxane , PEG۱۲ , DIMETHICONE
  • فرمول شیمیایی ......... C۲H۶OSi
دایمتیکون PEG12 چیست؟ دایمتیکون PEG12  محلول در آب، الکل و سیستم های هیدروالکلی می باشد. دایمتیکون PEG-12  یک کوپلیمر سیلیکون دی اکساید بوده که فوم پایدار را فراهم می نماید. این ماده در محصولات گوناگونی ازجمله شامپو، اسپری مو، لوسیون مراقبت از پوست، عطر و صابون های اصلاح به عنوان عامل مرطوب کننده، یک ماده خشک کننده سطح، امولسیفایر و تولیدکننده فوم عمل می کند. وجود این ماده در شامپوهای نرم کننده، علاوه بر تمیز کردن مو، باعث نرمی موهای خشک میشود . این ویژگی، خاصیت تنفس و رطوبت رسانی را در محصولات...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

دایمتیکون PEG12 چیست؟

دایمتیکون PEG12  محلول در آب، الکل و سیستم های هیدروالکلی می باشد. دایمتیکون PEG-12  یک کوپلیمر سیلیکون دی اکساید بوده که فوم پایدار را فراهم می نماید. این ماده در محصولات گوناگونی ازجمله شامپو، اسپری مو، لوسیون مراقبت از پوست، عطر و صابون های اصلاح به عنوان عامل مرطوب کننده، یک ماده خشک کننده سطح، امولسیفایر و تولیدکننده فوم عمل می کند. وجود این ماده در شامپوهای نرم کننده، علاوه بر تمیز کردن مو، باعث نرمی موهای خشک میشود . این ویژگی، خاصیت تنفس و رطوبت رسانی را در محصولات بدن و مو فراهم می کند.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید: خرید تربانتین

خواص دایمتیکون PEG12  :

 از جمله خواص دایمتیکون تهویه عالی آن می باشد و اینکه احساس نرمی را برای مو فراهم می سازد، این ماده فوم ساز، با طیف گسترده ای از مواد آرایشی سازگار می باشد.

دایمتیکون ها به صورت خطی می باشند. این مواد  که در مجموعه گسترده ای از ترکیبات آرایشی استفاده میشوند، مایعاتی بی رنگ، بی بو، خنثی و روشن می باشند.

این ماده موجب  افزایش انعطاف پذیری و پایداری فرمولاسیون های آرایشی می گردد. همچنین  تنفس پوست را محدود نمیکند و ضدآب میباشد، که این امر موجب مفید واقع شدن آنها در کرم ها و لوسیون های پوستی میشود.  این ماده باعث افزایش پایداری و انعطاف پذیری فرمولاسیون های آرایشی می شود و با اثر نرم کنندگی خود بر روی پوست و مو شناخته می شود.

دایمتیکون ها با طیف گسترده ای از حلال های لوازم آرایشی سازگار می باشند و زمانی که با سیلیکون ها مخلوط می شوند، اثرپذیری آنها بیشتر میشود. با توجه به این مشخصه ها، دایمتیکون ها به طور گسترده ای در لوسیون های آفتابی، کرم های پوستی، فوم اصلاح، تهویه مو، روغن حمام، شامپو و … استفاده می شوند .

تمیز کردن خودرو و لوازم خانگی،لوسیون پوست، شامپو و خوشبو کننده ها ، و نساجی،  از دیگر کاربردهای این ماده میباشد. دایمتیکون PEG12 یک مولکول آمفیفیلیک میباشد که بخش PEG-12 هیدروفیلی و قسمت دیمتیکون، لیپوفیل است. و به عنوان مولكول آمفيفيلي، داراي خاصیت های سطحي می باشد.

 

خرید دایمتیکون :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول دایمتیکون از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360