لانولین
  • شکل ظاهری ......... موم زرد رنگ مایل به قهوه ای
  • گرید ......... ارایشی و بهداشتی/ دارویی
  • بسته بندی ......... بسته بندی ۲۵kg
  • انحلال پذیری ......... محلول در الکل
لانولین چیست؟ لانولین مومی زرد رنگ است که از غدد چربی جاوران به دست می آید ، بیشتر لانولین مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه میشود ! به همین دلیل به این محصول چربی پشم و موم پشم نیز گفته میشود. لانولین یک محصول طبیعی پیچیده است که غیر قابل سنتز است و کیفیت این محصول به روش استخراجش بستگی دارد بنابراین همه انواع این محصول دارای یک کیفیت نیستند. این محصول از ترشح غدد سباسه گوسفند به دست می آید. لانولین دارای دو خصوصیت مهم موجود در استراتوم کورنئوم است : 1- لانولین دارای کلسترول است که...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

لانولین چیست؟

لانولین مومی زرد رنگ است که از غدد چربی جاوران به دست می آید ، بیشتر لانولین مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه میشود ! به همین دلیل به این محصول چربی پشم و موم پشم نیز گفته میشود. لانولین یک محصول طبیعی پیچیده است که غیر قابل سنتز است و کیفیت این محصول به روش استخراجش بستگی دارد بنابراین همه انواع این محصول دارای یک کیفیت نیستند. این محصول از ترشح غدد سباسه گوسفند به دست می آید.

لانولین دارای دو خصوصیت مهم موجود در استراتوم کورنئوم است :
1- لانولین دارای کلسترول است که این ماده یکی از لیپیدهای اساسی در استراتوم کورنئوم می باشد .
2- لانولین و لیپیدهای استراتوم کورنئوم در دمای فیزیولوژیک می توانند به شکل جامد و مایع همزیستی داشته باشند . متاسفانه نفرات رو به تزایدی حساسیت تماسی به این محصول را نشان می دهند . لذا توسط بسیاری به عنوان یک ماده حساسیت زا شناخته می شود . تعدادی زیادی از ترکیبات مرطوب کننده امروزه در بر چسب خود عنوان بدون لانولین را ذکر می کنند.

این موم پایه تمام کرم ها و روغن های آرایشی و بهداشتی است و برای ساخت انواع کرم های صورت و دست و کرم های دور چشم از لانولین استفاده میکنند.

کاربرد های این محصول :

برطرف کننده شقاق نوک سینه مادر در زمان شیر دهی، این محصول به حفظ رطوبت پوست بسیار کمک میکند و به پوست رطوبت میدهد در نتیجه به روند بهبود شقاق سینه مادر کمک میکند و همچنین در زخم های پستان بسیار موثر در روند بهبودی است.

این محصول  لطافت و نرمی به پوست میبخشد و از پیری پوست جلوگیری میکند زیرا نمیگذارد رطوبتش را از دست بدهد و از خشکی و ایجاد چروک در صورت جلوگیری میکند برای همین است که از این محصول بسیار در محصولات ارایشی و بهداشتی مرغوب استفاده میکنند. بیشتر کرم های دور چشم در ترکیباتشان لانولین موجود است که یک چربی طبیعی بوده و چروک های سطحی پوست را برطرف میکند.

دیگر محصولات مارا نیز دیدن کنید : کتراک

این محصول میتواند ترک های ایجاد شده در بارداری، چاقی، و (زیربغل)پرورش اندام را درمان کند و این ترک ها را از بین ببرد.

این محصول سرشار از اسید های چرب مفید و مورد استفاده برای پوست است که از پوست در برابر پیری و خشکی محافظت میکند. این محصول را در کرم های کودکان و ضد آفتاب ها برای محافظت و نرمی پوست استفاده میکنند.

نکات مهم هنگام استفاده از این محصول :

برای استفاده در نوک پستان: پس از شیر دادن به نوزاد، از این پماد به اندازه یک نخود روی محل مورد نظر بمالید. شستن این پماد روی پستان پیش از شیر دادن به نوزاد لزومی ندارد.

برای درمان یا پیشگیری از ضایعات پوستی ناشی از بستن پوشاک: پیش از مصرف این محصول محل مورد نظر را بطور کامل تمیز درصورتی که قصد دارید برای درمان یا پیشگیری از ضایعات پوستی ناشی از رادیوتراپی از پماد لانولین استفاده کنید بهتر است در مورد مقدار و نحوه مصرف دارو (قبل یا بعد از رادیوتراپی) با پزشک مشورت کنید.کرده و اجازه دهید خشک شود. بهتر است پس از هر بار تعویض پوشک از دارو استفاده کنید.

 

خرید لانولین:

برای خرید لانولین به فرم ثبت سفارش مراجعه کنید و برا کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360