× آبتین شیمی کاتالوگ محصولات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مواد اولیه دارویی مواد اولیه غذایی مواد اولیه صنعتی سوالات متداول تماس با ما
021-284261
×

هر آنچه نیاز دارید جسستجو کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید با ما تماس بگیرید .

صمغ عربی

دیدن قیمت و اطلاعات
صمغ عربی
درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید ، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .
همچنین میتوانید با تلفن مستقیم شرکت تماس بگیرید (زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 4 عصر)

ارسال پیام در واتس اپ - 09195800780 تماس مستقیم با شرکت : 021284261

صمغ عربی چیست

صمغ عربی عصاره گیاه است که از درخت به صورت طبیعی ترشح میشود و در مجاورت هوا خشک میشود. صمغ عربی از درختچه آکاسیا که در اثر گزش حشرات،یا برخورد شاخه ها در اثر باد و ایجاد خراش به صورتی که خراش سطحی باشد، از آن جاری میشود. رنگ صمغ بسته به نوع ترشح اش از آکاسیا و خشک شدنش متفاوت است.

هرچه رنگ صمغ تیره تر باشد از کیفیت پایین تری برخوردار است و هرچه زرد تر و روشن تر باشد مرغوب تر است. قطعات آن به شکل دانه های اشکی و یا تکه های کوچک است و اگر شکسته شود، مقطع آن درخشنده و مخطط با خطوط سفید می باشد و در آب کاملا حل می شود و محلول چسبناک ایجاد می کند. صمغ به راحتی در آب حل میشود و دارای هیدرات های کربن است.

 

خرید صمغ عربی

جهت استعلام قیمت صمغ عربی که در کیسه های 25 کیلوگرمی اماده فروش است و همچنین برای ثبت سفارش، فرم را پر کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

منتظر تماس شما هستیم !
031-33616360 / 021-28421745

جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید شنیدن صدای شما باعث خشنودی ما می شود ...

 

 

کاربرد صمغ عربی

  • از این ماده در صنایع غذایی به عنوان پایدار کننده و افزایش ویسکوزیته استفاده میکنند.
  • در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع جوهر چاپ استفاده می‌شود.
  • در تولید نوشابه ها و آبنبات و آدامس نیز کاربرد دارد.
  • در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود.
  •  به ابرنگ حجم و غلظت میدهد بدون اینکه رنگ خراب شود.
  • در تولید ذغال از آن استفاده فراوانی میشود.
  • در سیگارسازی نیز به عنوان چسبنده کاغذ سیگار می‌باشد.
  • ماده چسبنده در تمبرهای پستی نیز صمغ عربی می‌باشد.
  • این ماده بافت دهنده پاستیل نیز میباشد.
  • تولید صمغ های اپیلاسیون با صمغ عربی به صورت طبیعی.
  • در پوشش شکلات و دراژه نیز کاربرد دارد.
  • به منظور تثبیت اجزاء طعم زا در صنایع غذایی نیز استفاده می شود.
  • در تولید مواد غذایی هم به منزله امولسیون کننده و هم پایدارکننده استفاده میشود و از جدا شدن چربی یا رشد بلورهای شکر در محصولات قنادی یا رشد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند.
  • تثبیت کننده عطر و ادکلن میباشد .
  • ترکیب مهم واکس نیز می باشد .
  • در صنایع نساجی از سمق عربی برای آهار دادن به پارچه استفاده میشود .

ترکیبات شیمیایی

مواد معدنی، کمی تانن، تان‏نوئید، آب، آنزیم‏هایی از قبیل اکسیداز پراکسیداز، آمیلاز، امولسیون– هیدارت‏های کربن مخلوطی از آرابان‏ ، گالاکتان و اسیدهایی از قبیل اسید آدابیک و اسید گومیک، تانوزید ودو نوع قند به نام آرابینوز و گالاکتوز.

برای سرفه

از مهم ترین خواص این ماده در درمان گلو درد و نیز سرفه می باشد و بنابراین به وفور در شربت های ضد سرفه استفاده می شود.صمغ عربی به علت ضد التهابی بودن از خشکی گلو و بالطبع سرفه های خشک ممانعت به عمل می آورد.

 

 برای رحم

ازآنجایی که چربی و چاقی بیش از حد عامل بسیاری از بیماری های زنان است مطالعات انجام شده حاکی از ان است که مصرف سی گرم از صمغ عربی به مدت شش هفته و برای هر روز می تواند موجب کاهش وزن و رسیدن به شاخص توده بدنی استاندارد باشد.

 

خواص درمانی

  • از نظر طب سنتی این ماده گیاهی دارای طبیعتی  معتدل و خشک است .
  • تقویت کننده معده و دستگاه گوارش و روده ها است.
  • جهت کاستن از گرمای بقیه دارو ها مصرف صمغ عربی کمک کننده است .
  • مکیدن آن برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است .
  • درمان کننده اسهال های صفراوی است  و دل درد را کاهش میدهد.
  • سرفه و درد و خشکی قفسه سینه را درمان میکند و سینه را نرم و خشونت صدا و سینه را رفع میکند .

نکته مهم که باید توجه شود اینست که برای قسمت های تحتانی بدن مثل مثانه و مقعد و رحم، این ماده مفید نیست و ضرر دارد . صرف خوراکی مقادیر بالای صمغ این گیاه سبب بروز یبوست و سو هاضمه می شود.

صمغ عربی برای رحم

ازآنجایی که چربی و چاقی بیش از حد عامل بسیاری از بیماری های زنان است مطالعات انجام شده حاکی از ان است که مصرف سی گرم از صمغ عربی به مدت شش هفته و برای هر روز می تواند موجب کاهش وزن و رسیدن به شاخص توده بدنی استاندارد باشد.

 

صمغ عربی خوراکی

صمغ عربی یک ترکیب از ساکارید ها و گیکو پروتئین ها می باشد که این ترکیب پیچیده محسوب می شود.یک ترکیب که در آدامس ها و آبنبات ها و شربت و نوشابه ها از آن استفاده می شود.

 

مضرات صمغ عربی

در کنار تمام حسن های یک محصول یک سری از مضرات نیز وجود دارد از نکات منفی این صمغ آن است که برای مثانه و بواسیر مضر بوده و ممکن است مصرف بیش از اندازه از آن ضرر و زیانی را به همراه داشته باشد.

آنالیز صمغ عربی برند NEXIRA :

 
result quality criterion item
white to yellowish-white powder white to yellowish-white powder description
4.86 4.1-5.0 PH of 25% solution
9.7 ≤10 color of 25% solution
80 mPa.s 60 to 100 mPa.s viscosity of 25% solution
8.5% ≤10% moisture (5h-105℃)
0.04% ≤0.1% acid insoluble matters
3.7% ≤4% total ashes
<0.5% ≤0.5% acid insoluble ashes
<15% ≤15% mesh size through 63 µm
<0.1 ppm <0.1 ppm lead
<0.5 ppm <0.5 ppm arsenic
<0.1 ppm <0.1 ppm mercury
<0.1 ppm <0.1 ppm cadmium
<5 ppm <5 ppm total heavy metal
passed test passed test glucose and fructose
passed test passed test starch dextrin and agar
passed test passed test sterculia gum
passed test passed test tragacantha
passed test passed test tannins
passed test passed test identification
<500/g <500/g total plate count
<300/g <300/g aerobic mesophilic spores
<100/g <100/g yeast & molds
<ABS/5g <ABS/5g E.coli
<ABS/25g <ABS/25g salmonella
<300/g <300/g aerobic mesophilic spores
 

2 نظر ارسال شده

  • یاقوتی گفت:

    سلام پودر صمغ عربی روهم دارید
    اگر هست کیلویی چند در میاد
    لطفا به ایمیل جواب دهید.

  • Tell : 031-95020085 گفت:

    با سلام و عرض ادب
    لطفا با تلفن های بخش فروش در تماس باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات

دی سدیم فسفات چیست دی سدیم فسفات با فرمول شیمیایی NA2HPO4  است و شکل ظاهری این ماده پودر و کریستال سفید رنگ است که در آب محلول است و PH محلول آب و دی سدیم فسفات 8 الی 11 است که نشان گر این است دی سدیم فسفات قلیایی است. این ماده از دو عنصر سدیم و فسفر تشکیل می شود این ماده معمولا حاوی 17درصد الی 18 درصد فسفر است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر، ایجاد کننده خمیر، بهبود دهنده بافت ، عامل ضد انعقاد و تثبیت …

سدیم اسید پیروفسفات SAPP

سدیم اسید پیروفسفات

سدیم اسید پیروفسفات چیست سدیم اسید پیروفسفات با فرمول شیمیایی Na2H2P2O7 که در در دسته نگهدارنده ها قرار می گیرد و با شکل ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ است. که این ماده در اتانول نامحلول و در آب محلول است. برای تولید SAPP در ابتدا اسید فسفریک را با هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم با نسبت یک به یک خنثی میکنند و مونو سدیم فسفات تولید می شود که با حرارت دادن به مونو سدیم فسفات در دمای 250 درجه سانتی گراد آب از این ماده خارج می شود …

فیبر سویا soy dietary fiber

فیبر سویا

فیبر سویا چیست در این مقاله سعی داریم شما را با ماده ای به نام فیبر سویا ،روشهای تولید و کاربرد های آن آشنا کنیم ابتدا توضیح اندکی درباره سویا و خواص آن میدهیم و بعد از آن به بحث اصلی خود خواهیم پرداخت. سویا گیاهی است دارای ساقه ای پر شاخه،برگهای آن بیضی شکل و نوک تیز میباشد میوه ی آن همانند لوبیا است.سویا از دانه های خوراکی و قسمتی از خانواده ی نخود است و امروزه در بسیاری از کشور ها شناخته شده و از محصولات اصلی بشمار …

ویتامین آ

ویتامین A

ویتامین A چیست : ویتامین A شناخته شده ترین ویتامین در جهان است که در بسیاری از موادغذایی و میوه ها وجود دارد؛ اما باید از مضرات و فواید آن هنگام مصرف آگاه باشید. ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است. شکل فعال این ویتامین بتاکاروتوئن است که در موادغذایی شامل گوشت،ماهی،مرغ و لبنیات وجود دارد و شامل رتینول و رتینوئیک اسید است. عوامل زیادی در از بین بردن یا عدم جذب این ویتامین تاثیرگذار هستند؛ مثلا، قرارگرفتن در برابر موادشیمیایی سمی موجب از بین رفتن این ویتامین در …

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال

اسانس پرتقال یکی از مواد مفید موجود در گیاهان اسانس ها می باشد. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند بلکه به صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می شود . اسانس پوست پرتقال از مهمترین اسانس ها می باشد که می توان از آن برای اضافه کردن آروما به محصولاتی مانند نوشیدنی های گازدار، بستنی، کیک ها، خوشبو کننده های هوا، عطرها و غیره استفاده کرد از دیگر کاربردهای این اسانس استفاده از خواص گند زذایی تعدادی از ترکیبات آن است. رنگدانه های کاروتینوئید که همواره در عصاره پوست پرتقال …

دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم نام دی استات سدیم برای نوعی نمک سدیم اسیدی استفاده می شود، که به منظور آزاد کردن مواد نگهدارنده و همچنین تنظیم کننده ph مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . دی استات سدیم از اسید استیک و سدیم استات تشکیل شده است که یک ترکیب مولکولی است. این ماده به یون‌های استات، سدیم و هیدروژن، اجزای طبیعی گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی از هم جدا می‌شود. استات‌ها در بدن موجودات زنده در زمان سوخت و ساز بدن تولید می‌شوند. استات‌ها و اسید استیک هم …

استویا

استویا

استویا چیست؟ استویا به شکل درختچه های کوچک است که متعلق به خانواده کاسنیان است که بیش از ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد. چین بزرگ‌ ترین صادرکننده‌ی استویا در دنیا شناخته شده است. این گیاه در بسیاری از کشورهای دنیا تولید می‌شود. همچنین در بعضی از فروشگاه‌های فراورده های کشاورزی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز عرضه می‌شود. (Stevia) گیاهی است که بسیار شیرین است که از قرن شانزدهم میلادی از این گیاه برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها و تهیه‌ی چای استفاده میکردند. این گیاه که اهل ناحیه پاراگوئه و …

Magnesium chloride

کلرید منیزیم

کلرید منیزیم چیست فرمول شیمیایی کلرید منیزیم: MgCl2 جرم مولی: ۹۵٫۲۱۱ گرم بر مول شناسه آیوپاک: Magnesium dichloride فرمول مولکولی: MgCl2 انحلال‌پذیری در آب: anhydrous; 54.3 g/100 ml (20 °C); 72.6 g/100 mL (100 °C) hexahydrate; 157 g/100 mL (20 °C) شکل ظاهری: بلورهای جامد سفید یا بی‌رنگ است. این محصول کاربرد بالا و مفیدی دارد و به وسیله سنگ معدن منیزیت ساخته میشود. یکی از اساسی ترین کاربردهای مهم این ماده در مهار گرد و غبار و ثابت سازی شن های روان است. نکته: میزان قیمت کلرید منیزیم به …

اسید لینولئیک

اسید لینولئیک

اسید لینولئیک چیست این اسید (به انگلیسی: Linoleic acid) از نوع اسیدهای چرب با فرمول شیمیایی C۱۸H۳۲O۲ است و شکل ظاهری آن روغنی بی رنگ است لینولئیک اسید از خانواده اسیدهای چرب ضروری است و خود بدن انسان توانایی سنتز کردن آنرا ندارد و باید این ماده را توسط غذاها به دست آورد و در یک رژیم غذایی مناسب و سالم میزانی از این اسید چرب ضروری است. فرمول مولکولی این اسید C18H32O2 و نقطه ذوب آن ‎−۵ ‪°C است و نقطه جوش: ۲۳۰ ‪°C جرم مولی: ۲۸۰٫۴۴۷۲ گرم بر مول شناسه آیوپاک: cis, cis-9,12-Octadecadienoic acid این ماده به عنوان والدین خانواده …