ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات

آرایشی و بهداشتی
  • فرمول مولکولی ......... C۳۲H۶۴O۲
  • شکل ظاهری ......... موم جامد سفید رنگ
  • گرید ......... آرایشی بهداشتی
  • بسته بندی ......... کیسه های ۲۵ کیلوگرمی
ستیل پالمیتات چیست؟ ستیل پالمیتات یک مایع روشن، بدون رنگ، بی بو،سفید، کریستالی و مومی است. در صنایع آرایشی و بهداشتی، پالمیتات در طیف گسترده ای از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد زیرا مواد تشکیل دهنده پالمیتات روی سطح پوست به صورت روان کننده عمل می کنند که به پوست ظاهر نرم و صاف می دهد. پالمیتات ها با استفاده از اسید پالمیتیک، یعنی اسید چرب طبیعی که در گیاهان و حیوانات یافت می شود، به همراه مقدار کمتری از سایر اسید های چرب تولید می شود. ستیل پالمیتات به طور طبیعی به عنوان یکی از اجزای اصلی م...
جهت سفارش محصول می توانید با مشـاورین ما صحبــت نمایید و یا درخـواست پیش فاکـتور کلیک نمایید مشاهده شماره های تماس
درخواست پیش فاکتور

ستیل پالمیتات چیست؟

ستیل پالمیتات یک مایع روشن، بدون رنگ، بی بو،سفید، کریستالی و مومی است. در صنایع آرایشی و بهداشتی، پالمیتات در طیف گسترده ای از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد زیرا مواد تشکیل دهنده پالمیتات روی سطح پوست به صورت روان کننده عمل می کنند که به پوست ظاهر نرم و صاف می دهد.
پالمیتات ها با استفاده از اسید پالمیتیک، یعنی اسید چرب طبیعی که در گیاهان و حیوانات یافت می شود، به همراه مقدار کمتری از سایر اسید های چرب تولید می شود. ستیل پالمیتات به طور طبیعی به عنوان یکی از اجزای اصلی موم سفید رخ می دهد و می تواند در مرجان استاگورن یافت شود.

ستیل پالمیتات یک استر است و عملکرد آن تابع اسید های چرب روغن زیتون می باشد. و به علت خواص عملکردی اش به عنوان یک عنصر نرم کننده پوست، مورد استفاده قرار می گیرد. ستیل پالمیتات ثبات امولسیون را افزایش و بافت چرب را کاهش می دهد.

ستیل پالمیتات مشتق شده از اسید پالمیتیک و ستیل الکل است. این ماده به صورت موم سفید جامد، مولکول اصلی اسپرماتس است که مومی بسیار ارزشمند در جمجمه نهنگ است.  ستیل پالمیتات جزء برخی از نانو ذرات لیپید جامد است. مرجان های سنگی که صخره های مرجانی را تولید می کنند، حاوی مقادیر زیادی از موم ستیل پالمیتات در بافت های خود هستند که امکان دارد بخشی از آنتی بیوتیک باشند.

این ماده دارای فرمول شیمیایی  C۳۲H۶۴O۲  هست.ستیل پالمیتات نامحلول در آب و محلول در روغن ها است.

اسامی دیگر سدیم پالمیتات عبارت اند از: پالمیتیت ، هگزادسیل پالمیتات، هگزادسیل هگزادکانو، اسید پالمیتیک پالمیتیل استر

 

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:خرید ویتامین B5

کاربردهای ستیل پالمیتات :

  •  ستیل پالمیتات که از استرهای موم اسید پالمتیک است در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی به عنوان یک ضخیم کننده و نرم کننده مورد استفاده قرار میگیرد.
  • ستیل پالمیتات برای غلظت، تولید امولسیون ویسکوز، ثبات و اضافه کردن بافت به امولسیون استفاده میشود.
  • ستیل پالمیتات در ماسک های صورت، محصولات ضدپیری، محصولات آرایشی رنگی مانند رژلب ها، لوسیون، کرم ها، محصولات مراقبت مو، مرطوب کننده ها، پاک کننده ها، ضدآفتاب ها، دئودورانت، خط لب و خط چشم استفاده میشود.

 

خرید ستیل پالمیتات :

جهت کسب اطلاع از قیمت ها و هم چنین چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید.

برای خرید محصول ستیل پالمیتات از طریق فرم استعلام قیمت اقدام کنید یا با تلفن 03195020085 تماس حاصل فرمایید .

 

تماس 09195800790 تماس 09195800780 تماس 03133616360